Taky přeji vše nej! ...hlavně oslavenci z Oslavan
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak vsem oslavencum (i tem co uz zmenili znacku motorky) vse nej!A hlavne Tondovi,nejlepsimu rádci na telefonu!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Děkuji moc, moc za gratulace
Přeji taky všem dnešním oslavencům VŠECHNO NEJLEPŠÍ
A jestli se nemýlím, tak dnes má narozeniny i vrchní šéf tohoto webu Miloš - takže kamaráde GRATULUJI.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
A jestli se nemýlím, tak dnes má narozeniny i vrchní šéf tohoto webu Miloš - takže kamaráde GRATULUJI.
To se mi nechce verit!Snad by jeho vlastni web dokazal nahlasit jeho narozeniny!Kazdopadne jsem si na vas vsechny dal par piv a nejake panaky k tomu!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Teď jsme ukončili oslavu narozenin u nás doma.Jelikož jsem 100% abstinent,tak mám tu možnost a sílu,ještě poděkovat všem kolegům z fora za přání k narozeninám.
to Prtkin:Zdarec Oldo!Všechno nej k narozeninám a ať se ti už konečně podaří vyměnit to RT za pořádný GS!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ivoš na nás už sere,tuhle jsem ho potkal v jednom baru v paříži a dělal,že neumí česky....Mám i fotky!
Špelec,tobě taky vše nej nej,kejchnem se v létě v GaPa Hlavně nevyváděj ve vaší putyce jako minule..... YouTube Video
Zdravím a děkuji za přání. Vše z povzdálí tiše sleduji a ne jak je tady výše uvedeno, jsem upřímně dojat že si vzpomenete, přesto, že již nejezdím na BMW, tak na své motorce mám letos cca 17tkm a motorku mně jen tak někdo nerozmluví. Pokud bude vše jak je domluveno, tak se dokonce na jaře vrátím též k BMW R 1150 Adventure, nechám se překvapit okolnostmi.
Ivoš.
Ivoš.
Cycli samo vse nejlepsi...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2