Kdo mi ji za ty prachy (pokud to není kravina) doveze domů? Bobe, MrGS, beru jí!
Hoši,budte trošku soudní přečtěte si ten inzerát tak 2 x po sobě zamyslete se a zjistíte,že je to podvodnej inzerát,samozřejmě bez telefonu jenom zašlete dotaz dostanete odpověd,že je majitel služebně v UK a nemá čas řešit prodej,že Vám ji pošle špedicí před barák a další keci v kleci jenom pošlete 500 eur za transport nebo zálohu.Hrabě myslel jsem si,že jseš už starej zkušenej kozel o ne vycukaná okurka co se nadchne vždy když uvidí na mobile sen všech čechů ochcávku v tdi 5 let starou s 80000km za 3000 eur a jestli bych ji nepřivezlNe fakt ne ztráta času-
Jinak pro info mám v De origo 80 i 100 PD v těchto barvách s nájezdem kolem 40000km a začínají s cenovkou na 15000 eur pokud by toto byl skutečný inzerát vzhledem k nájezdu bych tipoval cenovku kolem 18-20 k eur.
Bohužel jeden náš kolega tady z fóra také neuposlechl rady, nechtěl zaplatit za dopravu a poslal špedici peníze za moto no a čeká na moto dodnes
Chladnou hlavu při nákupech všem zájemcům o extra výhodné koupě.
Bobe, ty jsi ošklivej zloděj snů. Takhle před Vánocema - že se nestydíš
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kdo mi ji za ty prachy (pokud to není kravina) doveze domů? Bobe, MrGS, beru jí!
Hoši,budte trošku soudní přečtěte si ten inzerát tak 2 x po sobě zamyslete se a zjistíte,že je to podvodnej inzerát,samozřejmě bez telefonu jenom zašlete dotaz dostanete odpověd,že je majitel služebně v UK a nemá čas řešit prodej,že Vám ji pošle špedicí před barák a další keci v kleci jenom pošlete 500 eur za transport nebo zálohu.Hrabě myslel jsem si,že jseš už starej zkušenej kozel o ne vycukaná okurka co se nadchne vždy když uvidí na mobile sen všech čechů ochcávku v tdi 5 let starou s 80000km za 3000 eur a jestli bych ji nepřivezlNe fakt ne ztráta času-
Jinak pro info mám v De origo 80 i 100 PD v těchto barvách s nájezdem kolem 40000km a začínají s cenovkou na 15000 eur pokud by toto byl skutečný inzerát vzhledem k nájezdu bych tipoval cenovku kolem 18-20 k eur.
Bohužel jeden náš kolega tady z fóra také neuposlechl rady, nechtěl zaplatit za dopravu a poslal špedici peníze za moto no a čeká na moto dodnes
Chladnou hlavu při nákupech všem zájemcům o extra výhodné koupě.
Bobe, ty jsi ošklivej zloděj snů. Takhle před Vánocema - že se nestydíš
Médo nejsem jenom 15 let zkušeností s Helmutama a vychcánkama v DE.
Jinak jsem se spletl o 5000 eur za voňavku si umějí říct i 25000 eur
REIMA hadry pro podsvinčata -- shipping zadarmo, solidni slevy, dneska:
https://www.reima...17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak nějak jsem typoval, že to na 99% bude podvodnej inzerát a je blbé, že se objevují nejen na sbazaru. A to 1% procento naděje mi Bob právě sestřelil.... mám po Vánocích a nebudu mít co likvidovat v lese, kromě zad a motorové pily.
Upravil Hrabe_X dne 02.12.2019 16:54
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ta cena dvojnásobně překročila užitnou hodnotu motocyklu...
Lidi blbnou už jak s Jawama. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
To je pravda, ale za ty prachy by ti to mohlo doma alespoň navařit a vyluxovat. :-D
H.
No Tondo,ale jen do tý doby,než se najde někdo kdo to neví a koupí to!
Nekoupí Pavle nekoupí,dnešní kupci jsou fórový kupci-čtenáři,nejdřív rok leží na fórech čerpaj rozumy,potom jestě co píšou na motorkářích,potom co říkali kluci v hospodě no a pak tě přijedou s rozumama trénovat.Ale všichni nejsou takový je jich méně než těch normálních.
Fajnový kupci jsou z jižní moravy vše co fouká do Michala80,Jara z Rajhradu,Borec z Brna,,Ondráš z Renocaru,kolem Oslavan,Vetéřova to jsou fajnový borci s kterýma si vždy dám kafíčko a aj domací vajíčka jsem dostal a domací okurek z Vetéřova.
Bohušku děkuju a přeju hodně zdravíčka.
Opravdových srdcařů,kteří přesně vědí co chtějí což je příklad starejch 2 ventilů, zde kupec přesně ví co chce,má doma jedno GS a dvojventila si koupí pro radost,těch je málo.
Upravil Bob dne 12.12.2019 11:17
Samozřejmě levá,fotky z nějakýho španělska,Kubajs přece nejseš taková okurka,aby jsi to bral vážně.V takovém stavu a nájezdem to bude začínat kolem 9-10 tis eur pokud bude echt Helmutovka z D.