Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 25 z 35:   1  ...  22    23    24    25    26    27    28  ...  35  

prezidentské volby
tomtom
Přidané 12.01.2013 20:00

Registrace: 13.07.11
vlastimil napsal:
LukyGs napsal:
VojtechPolicky napsal:
Vždy nám vládli..Karlové.. tak proč tam strkat Miloše :-D

Miloš tam byl... Jakeš.. a byla to komedie s tragickým koncem :-D

Gusta taky nebyl Karel Wink

Ale když už míříš do historie tak proč né

Ale Klement přece také nebyl Karelhelpless

.urva Valaši ....neser.te

tomtom
prezidentské volby
Přidané 12.01.2013 20:01

Registrace: 13.07.11
Jasný volba Karel....když vidím toho druhého, dělá se mi zle..Sad
Upravil tomtom dne 12.01.2013 20:02

toli
prezidentské volby
Přidané 12.01.2013 20:29

Registrace: 13.10.08
Čim víc nad těma výsledkama přemýšlím tak si říkám slovy klasika- zle matičko zle, a včíl sme v řiti, včíl sme v řiti.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.

http://www.toli-moto.wz.cz/
kaca
prezidentské volby
Přidané 12.01.2013 20:30

Registrace: 12.08.09
co to plácáš?

toli
prezidentské volby
Přidané 12.01.2013 20:41

Nelíbí se mi ani jeden kandidát a oba dva maj svý temný stránky.Obávám se že nás v budoucnu čeká nepřijemný překvapení no uvidíme. Ale půjdu volit knížete protože mi přijde jako menší zlo.

Spitfire
prezidentské volby
Přidané 12.01.2013 20:49

Registrace: 05.06.12
TOLI napsal:
Nelíbí se mi ani jeden kandidát a oba dva maj svý temný stránky.Obávám se že nás v budoucnu čeká nepřijemný překvapení no uvidíme. Ale půjdu volit knížete protože mi přijde jako menší zlo.

nikdo není bez temne stranky, respektive neznam takoveho
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90

vorel
prezidentské volby
Přidané 12.01.2013 22:12

Registrace: 03.05.07
Kazdopadne to dopadlo jak sme si prali,teda jako my, voliciWink
říkám si hurikán

toli
prezidentské volby
Přidané 12.01.2013 22:38

cdn.roumen.cz/kecy/meanwhile_2003.jpg

VojtechPolicky
prezidentské volby
Přidané 12.01.2013 22:42

Registrace: 12.04.12
právě proto tam nechci ZEMANA :-D ... hodili si mincí.. a kšeft je hotovej

vevis
prezidentské volby
Přidané 13.01.2013 10:24

Moderátor
Registrace: 05.03.08
Obcas se tu zminuje Kalousek.Jako o cloveku a jeho minulosti o nem nemam valne mineni.Ale klidne reknu,ze jako ministr financi je podle mne dobry!thumbs up
A souhlasim i se skrtanim i setrenim za cenu kratkodobeho poklesu HDP!
Pouze si myslim,ze to setreni nemelo byt tak pozvolne,ale melo se to udelat šokove a drsne.Sice by jsme byli nejakou dobu ve srackach,ale pote by jsme zacali rust mnohem snaze a udrzitelne.A hlavne s vyrovnanym rospoctem!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

barokar
prezidentské volby
Přidané 13.01.2013 10:38

Registrace: 24.08.09
Z vícero stran slyším, že rozsah korupce přináší "škody" za cca 100 miliard ročně, to je téměř každoroční deficit státního rozpočtu. Místo aby Kalousek ucpával díry, zvyšuje přítok.

A to jeho zvýšení spotřební daně na paliva-nakonec vybral méně než čekal (alespoň za loňské první čtvtletí)

vevis
prezidentské volby
Přidané 13.01.2013 10:41

Moderátor
prouky napsal:
Z vícero stran slyším, že rozsah korupce přináší "škody" za cca 100 miliard ročně, to je téměř každoroční deficit státního rozpočtu. Místo aby Kalousek ucpával díry, zvyšuje přítok.

A to jeho zvýšení spotřební daně na paliva-nakonec vybral méně než čekal (alespoň za loňské první čtvtletí)

To mas sice pravdu,ale neverim tomu,ze tohle je v dohledne dobe resitelne.hmm!
Urcita mira korupce tady je a bude.Sad

Dovi
prezidentské volby
Přidané 13.01.2013 10:58

Registrace: 15.10.09

prouky napsal:

Smyslem zvýšeného přítoku (a to klidně i za cenu zaškrcení ekonomiky a šetření na potřebných, slabých a nemocných) je udržení dosavadního vydatného 20 letého odtoku, aby přisátým pijavicím (novodobé polistopadové šlechtě) nevyschnuly penězovody.

Ve svém primitivismu a omezeném myšlení se ale, dokud to zatím stále ještě nějak funguje, nikdo svých zavedených obrovských zisků dobrovolně nevzdá.

Dlouhodobě je to samozřejmě neudržitelné a NĚCO HODNĚ BOLESTIVÉHO se musí stát. Pak se zase budou všichni divit novému Únoru a nové VŘSR.

Medik
prezidentské volby
Přidané 13.01.2013 11:30

Registrace: 04.05.08
A to už nebude sranda, protože odhodlaných a ozbrojených je tu hodně. Tak nějak to cítím. Pohár pomalu přetéká a z kapičky může být povodeň. Otázkou zůstavá, co bude potom.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
barokar
prezidentské volby
Přidané 13.01.2013 11:44

Registrace: 24.08.09
Já si to nemyslím, stále tu drtivá většina má co ztratit. Mně spíš vadí plíživý ustupování muslimům v Evropě.

Medik
prezidentské volby
Přidané 13.01.2013 12:05

Registrace: 04.05.08
vevis napsal:
Obcas se tu zminuje Kalousek.Jako o cloveku a jeho minulosti o nem nemam valne mineni.Ale klidne reknu,ze jako ministr financi je podle mne dobry!thumbs up
Pouze si myslim,ze to setreni nemelo byt tak pozvolne,ale melo se to udelat šokove a drsne.Sice by jsme byli nejakou dobu ve srackach,ale pote by jsme zacali rust mnohem snaze a udrzitelne.A hlavne s vyrovnanym rospoctem!

Vezmi láhev něčeho minimálně s obsahem 37,5% a stav se u mě. Já ti výhled na názor na Kraďouska jako min.fin. poměrně zásadně změním.Grin
I vtipy mají reálné jádro:
pane ministře, deficit se prohlubuje, potřebujeme více peněz.
Kalousek - zvýšíme daně, hlavně DPH
I stalo se.
pane ministře, opatření je nedostatečné, výběr peněz se snížil, jaké uděláme nyní opatření?
Kalousek - zvýšíme daně, hlavně DPH.
pane ministře, toto opatření se ukázalo jako nedostatečné..................................Sad Vevis, znáš tu písničku: Pes jitrničku sežral? Tak asi tak.
Nikde není vidět úspora (myšleno v miliardách, neberu kosmetické "úspory" pro důvěřivej plebs. Nikde nevidím rálné rušení zybtečných (což je většina) ministerstev a úřadů............ale pořád intenzivněji vnímám státní pařát ve svejch gatích.ShockAngry
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
hobr
prezidentské volby
Přidané 13.01.2013 13:00

Registrace: 29.12.10
Medik napsal:
vevis napsal:

Vezmi láhev něčeho minimálně s obsahem 37,5% a stav se u mě. Já ti výhled na názor na Kraďouska jako min.fin. poměrně zásadně změním.Grin

Nikde není vidět úspora (myšleno v miliardách, neberu kosmetické "úspory" pro důvěřivej plebs. Nikde nevidím rálné rušení zybtečných (což je většina) ministerstev a úřadů............ale pořád intenzivněji vnímám státní pařát ve svejch gatích.ShockAngry

Vevisi, probuď se ze sna. To, že ho vyhlásí jako nejlepšího min. finací, ještě neznamená, že za něco stojí. Klaus kdysi také preferoval s. Soudka ve Škodě Plzeň a jak to skončilo? Víme všichni. To je jen jeden příklad z nekonečného zástupu darebáků (a jejich kamarádů), kteří si mastí kapsy se slovy "po nás potopa." Kalouskovi nevěřím ani pozdravení. Mimochodem - státní dluh se zvýšil na 160 000Kč na občana ČR. Děkujeme odejděte, ale do kriminálu!Angry
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."

vevis
prezidentské volby
Přidané 13.01.2013 18:15

Moderátor
hobrnos napsal:
Medik napsal:
vevis napsal:

Vevisi, probuď se ze sna. To, že ho vyhlásí jako nejlepšího min. finací, ještě neznamená, že za něco stojí. Klaus kdysi také preferoval s. Soudka ve Škodě Plzeň a jak to skončilo? Víme všichni. To je jen jeden příklad z nekonečného zástupu darebáků (a jejich kamarádů), kteří si mastí kapsy se slovy "po nás potopa." Kalouskovi nevěřím ani pozdravení. Mimochodem - státní dluh se zvýšil na 160 000Kč na občana ČR. Děkujeme odejděte, ale do kriminálu!Angry

Myslim,ze letosni schodek tusim 101 miliard pri poklesu HDP je naprosto super vysledek ve srovnanim treba s rokem 2006.Tenkrat to bylo tusim 111 miliard v dobe nejvyssiho rustu HDP.Kdyby byla krize uz tenkrat,tak verim,ze by tenkrat byl Paroubkuv schodek nekolik set miliard.Navic podle mne Kalousek v nejakem horizontu k vyrovnanemu rozpoctu alespon smeruje.To si myslim po pristich volbach skonci a o vyrovnane rozpocty uz se nikdo snazit nebude,protoze by se to volicum nelibylo a ohrozilo by to preference CSSD.

vorel
prezidentské volby
Přidané 13.01.2013 18:30

Registrace: 03.05.07
jsem podobného názoru jako Vervis
říkám si hurikán

kaca
prezidentské volby
Přidané 13.01.2013 18:31

Registrace: 12.08.09
Zaplať pánbůh, aspoň někdo.....Smile

Strana 25 z 35:   1  ...  22    23    24    25    26    27    28  ...  35  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 98
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.37 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI