Až bude nahoře kníže,budeš chodit do roboty i v sobotu
Pracovni soboty jsem jeste zazil.Sice jsem misto do prace musel do skoly,ale i tak verim,ze si zvyknu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Bajlak napsal:
Podle fora je to suveréně Karel no uvidíme snad to dopadne stejně a Milošovi vypálí rybník
Jenze jsi na BMW foru.Mozna na takovem Yuki foru to je presne obracene.
Ale to by mohl vedet treba zetor.
Až bude nahoře kníže,budeš chodit do roboty i v sobotu
Pracovni soboty jsem jeste zazil.Sice jsem misto do prace musel do skoly,ale i tak verim,ze si zvyknu.
No myslím že tak moc jsi jich nezažil protože pracovní sobota jako taková byla zrušena v roce 1968Já ještě chodil do školy každou druhou sobotu a pak to zrušili úplněv následujících letech bylo každý rok pár pracovních sobot.Důvodem pro vyhlašování pracovních sobot dávno po uzákonění pětidenního pracovního týdne byla snaha centrálních plánovacích orgánů dosáhnout stejného počtu pracovních dnů v jednotlivých letech pětiletky.poslední taková byla 11. března 1989
celou dobu, co máš ve svém podpisu onen postřeh o tom, že Většina lidí je blbých..., jsem se optimisticky domníval, že se poněkud mýlíš a že tento Tvůj pesimistický názor neodpovídá realitě.
Ale pokud by se naplnilo to potenciální riziko, že si opravdu česko-moravsko-slezský národ dobrovolně zvolí do svého čela předsedu strany TOP09 a současně prvního místopředsedu Nečasovy vlády Karla Schwarzenberga, začal bych Tě považovat za velmi jasnozřivého člověka. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Dovi,jeste vcera jsem si myslel,ze jsem nektere sve reakce na tebe prehnal.Dnes uz je mi te pouze lito.
Na tehle dobe je prinosne to,ze charaktery obnazuje na dren...takovej kolotoc jsem uz dlouho nezazil...
Mimochodem,pri shlednuti tech sloganu se mi okamzite vybavil Donutil v Pelíšcích: "Kdo sem dal tu manicku?"... a pak,jak se vesel...
Upravil Petr 11 dne 25.01.2013 11:42