dwar napsal:
Zpráva zároveň varuje před ztotožňováním islámského fundamentalismu s islámským náboženstvím jako takovým.
celkove celkem dobry popis imho, alespon co jsem to proletel.. ale tahle veticka je straslive vtipna nejak zapominaji na jeden z hoodne velkych islamohrichu -- Bid’ah -- inovace:
'Ali b. Abu Talib said; "He who innovates or gives protection to an innovator, there is a curse of Allah and that of His angels and that of the whole humanity upon him."[8][9]
`Abd Allah ibn `Umar said: "Every innovation is misguidance, even if the people see it as something good.[10]"
Ibn 'Abbaas also said: "Indeed the most detestable of things to Allaah are the innovations."[11]
atd.
tj. RIGIDITA a lpeni na PUVODNIM islamu je... soucasti islama uz od zacatku
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vlakno čtu od začátku a mám velikou tendenci s Hixem nesouhlasit, kvůli způsobu, kterým to prezentuje. Nevyprovokované velmi osobní útoky apod. nejsou moje parketa a dost brání spoustě lidem souhlasit, IMHO.
Nemyslím si, že Katarína nutně musí dopadnout špatně, ale má slušnou šqanci, že špatně dopadně. A tím myslím, že má velmi slušnou šanci, že se jí nebude líbit, co zažije.
Členka fóra, která ji hájí a zastává se jí, se otřásla při komentáři tvrdícím, že by ženy měly plnit svoji tradiční roli a rodit děti. Zajímalo by mne, jak by se Ti líbilo a jak bys hájila skutečnost, že Katarínu možná čeká nejen poměrně prudký návrat z volnomyšlenkářské Evropanky 21. století k "tradiční ženské roli", ale navíc ztráta většiny toho, co v našem prostoru považujeme za samozřejmé - ženské rovnoprávnosti, možnost dělat si co chci a kdy chci, měnit partnera když se mi zachce apod.
To totiž vidím jako největší a reálné nebezpečí - standardní Evropan není připraven na to, že v blízko i jinak východních zemích (ale i jinde na světě) prostě neplatí to, co my považujeme za zcela samozřejmé, něco jako dýchat vzduch. A že hodnota života se může dramaticky lišit poměrně blízko za našimi hranicemi, že ženy můžou mít úplně jiné postavení atd.
Příkladem budiž ta tvě ubohá děvčata, ztracená nedávno při cestě v Pákistánu (http://goo.gl/Io7Vt). Prostě jela na výlet/spasit svět/poznat cizí země, ale ne do jižního Španělska nebo Latinské Ameriky - i tak dost nebezpečné - ale mezi primitivní kmeny kamsi do hor Asie. a nedocenila, že mohou být a pravděpodobně budou směněna za kozu/velblouda/ cokoliv.
Nesrovnávám jistě vzdělaného muže z prastaré civilizace, žijícího v kulturní a turisty hojně navštěvované metropoli, s pastevci koz atd., základ je ale stejný - tragické podcenění kulturního rozdílu, který je pro nás nepředstavitelný. A ten je způsoben z největší části islámem.
A to je, dle mého názoru (IMHO) to, co je potřeba vyextrahovat z obhroublé mluvy a plivaných urážek Hickse.
kulturní rozdíl mezi naší - křesťansko/ateistickou společností a islám vyznávajícími národy je nebetyčný a nepředstavitelný.
Na konec mého referátu doporučuji přečíst si např. některé tématu příbuzné články od JXD (únos Češek v Pákistánu) nebo Jefima Fištejna (islámský terorismus v Bostonu a Londýně, relativizace islámského nebezpečí a další)
L.
Hicks má v tomto pravdu, ale způsob , kterým se ji snaží šířit je pro mnohé těžce stravitelný. Bojím se moc, že bez Hicksů budou brzy naši potomci v Evropě menšina. Tohle téma je složité a průser je, že se ho politici bohužel bojí.
jozinzbazin napsal:
Hicks má v tomto pravdu, ale způsob , kterým se ji snaží šířit je pro mnohé těžce stravitelný. Bojím se moc, že bez Hicksů budou brzy naši potomci v Evropě menšina. Tohle téma je složité a průser je, že se ho politici bohužel bojí.
jozinzbazin napsal:
Preto ak chce aby jeho reči padli na úrodnú pôdu tak by mal zmeniť rétoriku. Pretože primitívne urážať všetkých svojich protivníkov, mať zakaždým posledné slovo a vedieť odpovedať na úplne všetko znechutí myslím každého.
Keď čítam všetky tie invektívy ktoré postíhal za dva dni tak sa fakt čudujem že ten človek má ešte zubnú kartu. Hicksi mal by si dať ruku dole s plynu lebo týmto spôsobom je to asi iba otázka času kedy naserieš toho nepravého a dostaneš sa do situácie kedy už nebudeš sedieť za klávesnicou..
Toto nie je myslené ako kritika (nemám právo ta kritizovať) ale ako rada. Aj keď som si neni istý či to správne prijmeš skúsil som ti to napísať.
live fast, die young be wild, have fun
dwar napsal:
hicks má pravdu, i když to nevyjadřuje diplomaticky. Je třeba chránit to za co naši pradědové bojovali.
PRESNE.
nevim, proc by Gabcik s Kubisem meli zarvat pro nasi svobodu jen proto, ze si sem pozveme lidi uvazujici PODOBNE, jako náglové.
NEvim, proc mame v roce 2013 poslouchat, ze cesi, moravové a slovaci, jsou spina.
to je FAKT to posledni, co mam zapotrebi.
Je mi jedno, jestli si assripper nebo jini mysli, ze podlejzanim islámovi je pak zabijou jako posledni, nebo budou mit nejake super-dhimmi postaveni (dhimma je soubor pravidel upravujici (podrizene) postaveni nemuslimu v muslimske spolecnosti. mimojine vychazi castecne i z tradice Umarovy smlouvy), je nutne o tom mluvit, je imho nutne ZNAT islam a bejt schopen s jeho advokaty a apologety komunikovat a vyvracet jejich nesmysly.
Upravil hicks dne 22.06.2013 08:14
17 cm
raptor napsal:
Keď čítam všetky tie invektívy ktoré postíhal za dva dni tak sa fakt čudujem že ten človek má ešte zubnú kartu. Hicksi mal by si dať ruku dole s plynu lebo týmto spôsobom je to asi iba otázka času kedy naserieš toho nepravého a dostaneš sa do situácie kedy už nebudeš sedieť za klávesnicou..
Toto nie je myslené ako kritika (nemám právo ta kritizovať) ale ako rada. Aj keď som si neni istý či to správne prijmeš skúsil som ti to napísať.
ne... to je pomerne neumele skryta vyhruzka... a s tou jdi.. mily Raptore.. do pérdele
17 cm
Je mi jedno, jestli si assripper nebo jini mysli, ze podlejzanim islámovi je pak zabijou jako posledni, nebo budou mit nejake super-dhimmi postaveni (dhimma je soubor pravidel upravujici (podrizene) postaveni nemuslimu v muslimske spolecnosti. mimojine vychazi castecne i z tradice Umarovy smlouvy), je nutne o tom mluvit, je imho nutne ZNAT islam a bejt schopen s jeho advokaty a apologety komunikovat a vyvracet jejich nesmysly.
Já nikde nepodlézám, neobhajuju islám, nikde sem o tom neřekl ani slovo. Je to zase vlákno kde se jenom exhibuješ, uspokojuješ svoje maličké ego stejně jako v Halal vlákně, kde jsi nebyl schopný na nic ode mě reagovat... Ačkoliv můžeš mít v lecčems pravdu, tebe jako celek přijmout nelze. Já jenom reaguju na tvoje urážející, sexistické a xenofobní názory.
NESNÁŠÍM jakýkoliv extremismus a TY jsi představitel jedné ze stran.
ripper napsal:
kde jsi nebyl schopný na nic ode mě reagovat...
sorry Rippere, ale prilis mne nezajimas ale muzes byt dal mym osobnim stalkerem, byt tva laska neni a nebude opetovana.
Ačkoliv můžeš mít v lecčems pravdu, tebe jako celek přijmout nelze. Já jenom reaguju na tvoje urážející, sexistické a xenofobní názory.
NESNÁŠÍM jakýkoliv extremismus a TY jsi představitel jedné ze stran.
xenofobni ty jses fakt exemplarni vů.l... koran je ucebnice nenavisti k cemukoliv odlisnemu (od toho islamskeho). je to tam od zacatku, co konce. Jenomze v tvem malem mozecku asi nikdy nedocvakne, ze averze vuci islamske xenofobii neni xenofobii, ale povinnosti a dobrym vychovanim.
tj. obracena kauzalita, smudlo.
nejdriv si opatri alespon zakladni znalosti, pak diskutuj s Hixem.
Upravil hicks dne 22.06.2013 11:12
17 cm
sorry Rippere, ale prilis mne nezajimas ale muzes byt dal mym osobnim stalkerem, byt tva laska neni a nebude opetovana.
Tebe zajímá kdokoliv kdo reaguje na tvé "příspěvky". Na ty moje jsi v Halal vlákně nebyl schopný reagovat. A já považuju za povinnost reagovat na takové extremistické blbounky, kteří se vydávají za "intelektuály", jak jsi ty, kocourku.
A sorry, nejsu na kluky, tak už si nějakého kluka konečně pořiď. Já budu ten poslední, kdo ti bude bránit v lásce.
Hlupáku rippere, ukaz mi JEDEN JEDINEJ rasistickej komentar odemne.
17 cm
...neni xenofobii, ale povinnosti a dobrym vychovanim.
Náckové to cítili určitě podobně...
náglové táhli s muslimama.. viz Velky Mufti Jeruzalemsky, divize SS Hanschar atd.
http://en.wikiped..._Croatian)17 cm
Handschar (podle tureckého meče),nutno podotknout, že jedna z nejproblematičtějších divizí, byl to choromyslný výplod Himmlera dovolit evropským muslimům(převážně Chorvatům) bojovat a straně třetí říše.(únor 1943) Skončilo to katastrofou, 16.9.43 asi tisícovka příslušníků divize povraždila velkou část důstojnického sboru (což byli samozřejmě Němci). Nakonec sice byla jednotka povýšena na "divizi" a nasazena v bojích proti Titovi, ale pro časté dezerce byli nakonec všichni muslimští vojáci odzbrojeni a posláni na manuální práce. Nahrazeni etnickými Němci.
Ještě vznikala albánská divize Skanderbeg (též někdy uváděná jako Iskander), ale dosáhla jen počtu cca 4500, z toho 1500 bojeschopných a z toho albánci tvořili jen asi 500. Sami Němci uváděli bojovou hodnotu "divize" jako nulovou.
Třetí muslimská "divize" Kama (II chorvatská) nikdy nedosáhla bojeschopného stavu a byla rozpuštěna ještě než zasáhla do bojů.
Omlouvám se za OT, ale když už jste se to nakousli...
GS 1200 R Adventure
Omfg. ......Člověk tu týden není a .........
Mi chcete říct, že nemá zadne smluvní závazky vuci sponzorům?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Handschar (podle tureckého meče),nutno podotknout, že jedna z nejproblematičtějších divizí, byl to choromyslný výplod Himmlera dovolit evropským muslimům(převážně Chorvatům) bojovat a straně třetí říše.(únor 1943) Skončilo to katastrofou, 16.9.43 asi tisícovka příslušníků divize povraždila velkou část důstojnického sboru (což byli samozřejmě Němci). Nakonec sice byla jednotka povýšena na "divizi" a nasazena v bojích proti Titovi, ale pro časté dezerce byli nakonec všichni muslimští vojáci odzbrojeni a posláni na manuální práce. Nahrazeni etnickými Němci.
Ještě vznikala albánská divize Skanderbeg (též někdy uváděná jako Iskander), ale dosáhla jen počtu cca 4500, z toho 1500 bojeschopných a z toho albánci tvořili jen asi 500. Sami Němci uváděli bojovou hodnotu "divize" jako nulovou.
Třetí muslimská "divize" Kama (II chorvatská) nikdy nedosáhla bojeschopného stavu a byla rozpuštěna ještě než zasáhla do bojů.
Omlouvám se za OT, ale když už jste se to nakousli...
o tech Skandberg a Kama divizich jsem nevedel, diky.
Hanschar byl AFAIK tvoren hlavne "bosňáky" (bosniaks) coz neni oznaceni pro obyvatele bosny jako takove, ale pro MUSLIMSKE OBYVATELE BOSNY.
Nutno dodat, ze bosna, srbsko (a o to vic recko) atd dostavali po staleti fest masakr od osmanske rise. Takze ten bosensky "islam" mam alespon ja trosku problem jim vycitat. Bohuzel se i tam radikalizuji (zejmena sarajevo, ale i ten srbsky sandzak).
Problematickym regionem Srbska je prave ten Sandžak.
Upravil hicks dne 23.06.2013 09:04
17 cm