Žádnej spěch, do Radarky je ještě daleko A flaška vína je slabota........
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Po včerejšku z toho balení máme záda jako kdybychom dostali od strýca Pagáča čaganem Za chvilku začínáme další kolo
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
..psa venčím jenom na kůsku , nestíháme jest, vaříme kolem desáté večer, pijem málo o všecko doma zakopáváme ,já se sprchuju až ráno Zítřek to bude boj i v práci.., tak doufám že dojedu celý dom a nenechám moju na to samotnů...děvčicu moju švarnů
Milan V přiložený následující obrázek:
..psa venčím jenom na kůsku , nestíháme jest, vaříme kolem desáté večer, pijem málo o všecko doma zakopáváme ,já se sprchuju až ráno Zítřek to bude boj i v práci.., tak doufám že dojedu celý dom a nenechám moju na to samotnů...děvčicu moju švarnů
vidím,že je tam i to moje
Upravil rick dne 06.03.2014 06:49
oranžová dvanáctka
vidím,že je tam i to moje
;o), viď, já tam taky vidím ty dvě voje - střední deka, druhé zprava ;o))
www.jantruhlar.cz
A moje budou ty tri prvni dole vlevo na prostredni dece.
Ja muset skladat tolik tricek, tak brecim tyden v kuse a urcite by to nebyly tako kominky.
Mildo drzte se a preji brzky finis.
Ps: Asi je to posledni hromadna akce co
Splněný sen moje 1100GS