Jezdíme na srazy fora bmwgs.cz a tak se všichni známe- bobGS evidentně jezdí na srazy přátel Ruska a tak ho neznáme tak bych to asi viděl
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Bobe a spol... vy jste vážně tupý slepice... A ty Bobe jestli jsi měl někdy něco společnýho s STB, tak jedině to, že jsi huli v Bartolomějský pod stolem... Už se na to mletí h.o.v.e.n vyser... Tady je naštěstí většina lidí normálních... Běž si agitovat jinam... Tady se jenom ztrapňuješ... Nejkrásnější je, když se za svobodu slova schovává komoušskej rusofil...
-Rosi- napsal:
anketa: kdo je pro Putina a kdo pro Obamu???
Ja za Putina, neznašam negrov! Asi aj preto že nepočuvam tie sra.čky z verejnych medii, ale niektorý z vás asi cely den od rana do večera, lebo inak si to veru neviem ani vysvetliť!
Upravil JRM66 dne 12.02.2015 22:20
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Promiň, ale nemůžu jinak jsi fakt ubožák kluku. Překrucovat skutečnost a historii a dělat si z toho srandu to je fakt síla.
Pěkně se nám to začíná profilovat. Osobní invektivy a silové hrozby jsou známkou mentální slabosti.
Právo na svobodu a svobodu projevu je nedělitelné, ať už se Ti to jakkoliv ne/líbí.
Je suis Charlie. Což Ty evidentně nejsi.
Nechápu, kde jsi v mém příspěvku četl osobní nebo snad silovou hrozbu. Jen jsem konstatoval, co si myslím o Zdenálovi, protože přirovnávat holá fakta z historie k banánové slupce Bárta Simpsona se mi zdá opravdu poněkud trapné.
bobgs: ..... když jsme vyházeli hospodu v Inčonu.....
zadanyjan napsal:
Tak jsem si pana Petránka poslechnul a můžu říci jen, že smekám tomu jak
dokáže nazývat věci pravým jménem. Je vidět, že tu ještě nějací lidé zůstalii, kteří nemají zatemněné mozky a dokážou uvažovat :-)
zkusím si to poslechnout, ale počítám, že to budou stejný srač.ky, které do nás pouští den co den
tak jsem to musel po 15minutách vypnout, pan Kavan by to všechno takhle z dálky perfektně vyřešil
Upravil zadanyjan dne 12.02.2015 23:21
zadanyjan napsal:
Tak jsem si pana Petránka poslechnul a můžu říci jen, že smekám tomu jak
dokáže nazývat věci pravým jménem. Je vidět, že tu ještě nějací lidé zůstalii, kteří nemají zatemněné mozky a dokážou uvažovat :-)
zkusím si to poslechnout, ale počítám, že to budou stejný srač.ky, které do nás pouští den co den
tak jsem to musel po 15minutách vypnout, pan Kavan by to všechno takhle z dálky perfektně vyřešil
Asi špatný odkaz. Kavana jsem opravdu nemyslel.
Toto je správný: http://www.ceskat...211/video/S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
Reno napsal:
Bobe a spol... vy jste vážně tupý slepice... A ty Bobe jestli jsi měl někdy něco společnýho s STB, tak jedině to, že jsi huli v Bartolomějský pod stolem... Už se na to mletí h.o.v.e.n vyser... Tady je naštěstí většina lidí normálních... Běž si agitovat jinam... Tady se jenom ztrapňuješ... Nejkrásnější je, když se za svobodu slova schovává komoušskej rusofil...
Ó jak inteligentní, tví kamarádi jsou zas v akci http://www.novink...insku.html
...holé lebky tentokrát zprava... tož tak, no nácek asi nebudu, tolik rozumu mě ještě zbylo.
allroad napsal:
To: Kloss
STBácké praktiky...nevyplněný profil !!! 50 příspěvků o samých hovn...ch.
Otoč si kalendář soudruhu
To: Bobgs
Nikomu tady nevyhrožuj, hrdino bez profilu. Tyhle hov...a jsme poslouchali dost dlouho za bolševika, tak nás tím tady nekrm.
Sice vám tady někteří zvedají palce a posílají vás na hrad, ale naštěstí je nás tady většina normálních, tak už nás přestaňte školit a dělat z nás pitomce
Allroade,
Nevyplněný profil = STB praktiky???
Od 14-ti roků trampuju a u některých kamarádů, se kterými se potkávám a kamarádím už desítky let, neznám jejich občanské jméno dodnes. Nikdy to nikomu nevadilo a nikdo to nikdy za STB-praktiky nepovažoval.
Nejsem žádným anonymem, pod svým nickem se od r.2006 účastním veřejných akcí jako jsou třeba Krocan, ATAV nebo srazy CENDURA. Moji motorku najdeš pod mým nickem na motorkářích.cz. Splnil jsem podmínky registrace na tomto fóru a nemám potřebu a ani povinnost vyvěšovat osobní údaje k dispozici kdekomu. Moji osobu a názory profilují moje příspěvky.
Pokud považuješ moje příspěvky za ho..na – je to Tvé svaté právo – alespoň vím na čem jsem.
Ale prosím Tě, neoslovuj mne soudruhu. Soudruhu bylo oslovení lidí názorové shody. Tvým soudruhem bude spíš Bluesbery.
Upravil Kloss dne 14.02.2015 21:54
cibus napsal:
Ty, Kloss a co bys teda raději? Gulag nebo sekanou? To jsem se z toho Tvého příspěvku nedozvěděl. Něco mezi není odpověď, nic jiného totiž na pultě neleží. IS se teprve "naskladňuje."
A to je to o co politikům jde: Vnutit Ti představu obavy o vlastní existenci. Naservírovali Ti tento problém, a ty se přestaneš zajímat o to, jaká jsou to h.o.v.a.d.a. a budeš jim tolerovat jejich svinstva jen proto, že si budeš myslet, že je potřebuješ k vlastní ochraně - což je praktika hodně stará a stále fungující.
A co bych nejraději já?: Já bych nejradši svíčkovou a Wienerschnitzel zpod habsburskou knutou císaře Františka Josefa, blahé paměti.
Ale v reálu by mi stačilo, kdyby EU, včetně našich paloňů, přestali lézt amíkum do zadele a kdyby začali praktikovat vlastní proobčanskou politiku chránící zájmy většiny občanů (nebo občanských většin?), namísto politiky k ochraně politiků.
Upravil Kloss dne 14.02.2015 22:01
bluesbery napsal:
Ok Bobe, ja tedy zverejnim na tve prani co jsem ti puvodne psal do PM, abych nezasiral vlakno
[url]Neminim ve vlakne psat sve nazory na Tebe. Ja se na rozdil od Tebe neskryvam anonymne za nickem.. Ty si tady svevolne kydas hnuj, ale bojis se vystrcit hlavu.Takovi v minulosti dokazali jako ratlici jen stekat zpoza plotu , nebo okopavat kotniky.Na vic nemeli.. Pro me jsi zakukleny zapskly estebak , ktery se nedokazal smirit s tim, ze soudruzi sli do kopru... Toť vse. Mej se fajn Saša/url]
Milý modrásku,
nevím na koho kydám hnůj, nezvracím v PM a píšu přímo své názory a fakta která jsem zjistil. Možná jsou špatná - tak je vyvrať - ale fakty, informacemi, tím že mi nadáváš bez odpovědí jen dokazuješ, že to neumíš.
Něco jsi začal, teď se z toho vykecáváš, ale na rozdíl od tebe Ti tvůj názor přeji, jen s ním prostě nesouhlasím, to co zde předvádíš jsou praktiky NSDAP, později praktikované rudými bratry. Nepochopení demokracie je v tvém a nejen v tvém případě fatální a je to dobrá cesta k další totalitě.
OK, z třešní nás bolelo břicho, ty zkušenosti zde jsou. Z hnědého moru - ho..n tam to bolení proběhlo v Německu, a nás to jak zde jak na některých příspěvcích vidím teprve čeká. Snad se mýlím.
Píšeš nevyhrozuj jako stbaci a zverejni co chces. Ja se na rozdil od tebe nemam za co stydet ani skryvat...jako to delas ty když se nemáš za co skrývat, proč nepíšeš přímo a píšeš PM?
To Reno napsal: Bobe a spol... vy jste vážně tupý slepice... A ty Bobe jestli jsi měl někdy něco společnýho s STB, tak jedině to, že jsi huli v Bartolomějský pod stolem... Už se na to mletí h.o.v.e.n vyser...
No chlapče nesuď podle sebe, já takový koníček nemám, jsem nekuřák, ale proti gustu...asi jsi tak zvyklý, ale opravdu nejsme všichni stejní, věř mi.
Pro profiláře ze života
Soudruhu, kde jste zaměstnaný - pane příslušníku, tento měsíc jsem skončil a nastupuji příští jako xy. No soudruhu, dejte si pozor, to by se mohlo objevit ve vašem kádrovém profilu, my si vás zkontrolujeme a dáme si na vás pozor....
Jak podobné, stejná filosofie, stejná hov..a.
Nemusím znát vaše profily, stačí mi názor, Je každého právo si řídit tuto oblast. Jen 2 režimy to popíraly, náckové a komunisti, je na každém, jestli se k nim přidá, nebo je demokratem.
Tady je další podnět - od národa, který si tím prošel - dívejte se pozorně. https://www.youtu...pp=desktop
Proč sem píšu i přes nadávky atd? K projevům totalitního chování je třeba se bránit. Každá populace obsahuje část zm..ků, kteří se dostali k moci zastrašováním a podobnými praktikami, zčásti proto, že bylo málo těch, kteří řekli svůj názor - Německo 1933, ČR 1948.
Upravil bobGS dne 15.02.2015 17:46