Prituhuje, vcera rano bylo asi 5 stupnu ale jak vyleze slunce tak je hned zase 25
Obcas tady narazime v horach na docela zajimavy situace.. tenhle kopec je tak maximum toho co dam na GS, nicmene mozna je to porad lepsi napad nez to zkouset pickupem...
(fucel vitr, jsou tam cesky titulky)
YouTube Video
Pro predstavu kde skoncil:
Zbytek kolecka byl uz klasicky jenom hory, kaktusy a modry nebe..
Michele si poridila novyho triple blacka, tak ho hned pokrtila
Tem pozornejsim neunikne ze na tyhle fotce jsem i ja..
O vikendu jsme zase trochu posouvali limity, tentokrat pod dohledem. Peter Weiss byl 7 let Course Manager pro Romaniacs, sam se umistil v top 15, top 10 na King of the Motos, kvalifikoval se a jel Erzberg.. holt umi. Dam dohromady cely video z treninku, zatim jenom lehkej nastrel toho co cekat
YouTube Video
Kolem tyhle steny jsem projel x krat, nikdy by me nenapadlo zkouset ji vyjet... chtelo to par pokusu ale nakonec jsem to dal docela ciste. Holt to chce nekoho kdo vas cas od casu kopne do riti a posune zase o kousek dal..
Plawa napsal:
Prituhuje, vcera rano bylo asi 5 stupnu ale jak vyleze slunce tak je hned zase 25
Obcas tady narazime v horach na docela zajimavy situace.. tenhle kopec je tak maximum toho co dam na GS, nicmene mozna je to porad lepsi napad nez to zkouset pickupem...
(fucel vitr, jsou tam cesky titulky)
YouTube Video
Pro predstavu kde skoncil:
Zbytek kolecka byl uz klasicky jenom hory, kaktusy a modry nebe..
Michele si poridila novyho triple blacka, tak ho hned pokrtila
Tem pozornejsim neunikne ze na tyhle fotce jsem i ja..
A pak jsme nasli skokanek.. jak maly haranti...
Dobrý gumy
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Den prvni enduro treninku.. netocil jsem to primarne jako video, ze kteryho by se mel nekdo neco ucit, spis jako pripominu pro nas nicmene da se z toho snad i neco pobrat. Pro me to mel nejvetsi hodnotu v tom, ze to cloveku da par dalsich tipu a nastroju na to jak se zlepsovat dal, takze to nekonci jenom tim jednim vikendem... v puvodnim zneni s CZ titulky.
Plawa napsal:
Den prvni enduro treninku.. netocil jsem to primarne jako video, ze kteryho by se mel nekdo neco ucit, spis jako pripominu pro nas nicmene da se z toho snad i neco pobrat. Pro me to mel nejvetsi hodnotu v tom, ze to cloveku da par dalsich tipu a nastroju na to jak se zlepsovat dal, takze to nekonci jenom tim jednim vikendem... v puvodnim zneni s CZ titulky.
Byli tu nasi na par tydnu se ohrat, tak jsem je vytah na par mist, ktery znam jenom diky tomu, ze me tam nekdo dotah na moto... vzal jsem s sebou drona, tak jsem z toho sestrihal par zaberu.
Ve Phoenixu prituhuje, dneska uz bylo 35, tak jsme hned rano vypadli na sever do Prescottu a pak zpatky na jih pres hory po Senator hwy do Crown Kingu.. Dam zase dohromady cely video, zatim jenom ta (nastesti) nevtipnejsi vlozka z celyho dne... Scott je velmi schopnej, jen holt nesmi cumet po vejrech a nedavat bacha, kam jede..
Odskrtavam seznam kopcu a prekazek, ktery chci zdolat jeste nez nastane peklo a nebude nalada na nich technickyho... ted se porad jeste da jezdit kdyz clovek zacne v 7 rano a skonci do 10ti..
Dneska jsem na sebe byl mirne pysnej... poprvy se mi podarilo vyhrabat se na kopec, kterej jsem zkousel mozna 20x ale nikdy se mi ho nepodarilo vyjet celej. Video klasicky vsechno zplosti, ale kdyz jsem si z GPS vytah data o stoupani, ukazalo mi to maximum 63%... to uz se da myslim prohlasit za kopec..
A samozrejme je to prvni video s mikrofonem v prilbe na krosku, takze tam mate komplet moje funeni.. tohle byl mozna patej pokus a holt to da cloveku docela zabrat...
(ten ukazatel sklonu a prevyseni ve videu je trochu opozdenej, plus to ukazuje prumer za 10s, takze to trva nez to ukaze realny hodnoty...) YouTube Video
Upravil Plawa dne 15.04.2018 07:32
Plawa napsal:
Dneska jsem na sebe byl mirne pysnej... poprvy se mi podarilo vyhrabat se na kopec, kterej jsem zkousel mozna 20x ale nikdy se mi ho nepodarilo vyjet celej. Video klasicky vsechno zplosti, ale kdyz jsem si z GPS vytah data o stoupani, ukazalo mi to maximum 63%... to uz se da myslim prohlasit za kopec..
A samozrejme je to prvni video s mikrofonem v prilbe na krosku, takze tam mate komplet moje funeni.. tohle byl mozna patej pokus a holt to da cloveku docela zabrat...
(ten ukazatel sklonu a prevyseni ve videu je trochu opozdenej, plus to ukazuje prumer za 10s, takze to trva nez to ukaze realny hodnoty...) YouTube Video
Super !! Ještě tam měl být pohled zpět dolů,na videu to klame a ten krpál není tak zřetelný
Upravil hofi01 dne 15.04.2018 08:28