mě se fakt vyplatilo, že si to ta moje "kamarádka domácí" vyzkoušela/otestovala/projela. je to trochu risk kupovat kolo z krabice pro ženu. Ta Ti chybu neodpustí. Jak ji z toho bude bolet celej člověk, nebo jenom část člověka, uvidíš jak si to doma slízneš ;o))
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:mě se fakt vyplatilo, že si to ta moje "kamarádka domácí" vyzkoušela/otestovala/projela
...tak Stáňa si Canyona Grand Canyona ale verzi AL také projela, má jej i v její velikosti žena kamaráda, se kterým jezdíme s karavany a byla spokojená, takže geometrie je OK...spíš jsem řešil koncepci...
Ale s ohledem na to, že každou chvíli to bereme někde zkratkou (rozuměj nosíme kola na zádech, kde se jezdit fakt nedá), bude lepší asi to lehčí
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Honza_BMW_VW napsal:mě se fakt vyplatilo, že si to ta moje "kamarádka domácí" vyzkoušela/otestovala/projela
...tak Stáňa si Canyona Grand Canyona ale verzi AL také projela, má jej i v její velikosti žena kamaráda, se kterým jezdíme s karavany a byla spokojená, takže geometrie je OK...spíš jsem řešil koncepci...
Ale s ohledem na to, že každou chvíli to bereme někde zkratkou (rozuměj nosíme kola na zádech, kde se jezdit fakt nedá), bude lepší asi to lehčí
Tak to rozhodnopadne. Jdi do co nejlehci varianty a zvaz ještě 1x11. Projeli jsme Krusne hory, Jizerky, singltrek a zatím hodně v pohodě a spokojenost.
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...dnešní dopolední Singltrek vynikající. Vyrazili jsme v cca 9,15 do trasy a nad Novým Městem pod Smrkem chytli start běhu na Smrk (stihli jsem to ještě před nimi, společná trasa byla do kopce a naštěstí jenom kousek. Když jsem viděl ty běhací "chrty", musel jsem koukat, abych to před nimi stihnul ;o)))
Jinak cestou jsme potkali nějaké podezřele větší skupiny cca 10-15 lidí, ale stihli jsme se mezi nimi prosmyknout a bylo to ok. Akorát to dneska prášilo jak sviňa.
Takže, pokud bude ještě hezký víkend, fakt doporučuji., Dá se tam kroužit celý den a pořád je o zábavu postaráno. http://www.singlt...smrkem.cz/
Tak já tam byl taky, ale vyrazil jsem v 9:40... :-D A bylo to opět super!
Koketuji s myšlenkou vyrazit na Mácháč a do lesů Ralska...sice už má být chladněji, ale pořád slušně...
...příští so jsem na CT author cup se synem a v ne možná výjezd z Tanvaldu na Štěpánku, ještě uvidím.
V okolí Mácháče je hezky, ale chce to vybrat trasu. Jakmile trefíš klasický bílý písek s borovicemi, jsi v řiti, protože se v tom nedá normálně jezdit a jízda po rovině je jak jízda do kopce ;o)). jednou jsem takhle jel Bezděz, závody na 50km a poslední 1km bylo stoupání právě v takovém písku a přes kořeny borovic. sem myslel, že to zahodím. A cca na 40tém km to jelo tak kilák po rovině právě v takovém to "skvělém" terénu, takže chce to dobře vybrat trasu.
..okolo Kosti je to ještě dobrý, ale okolo Mácháče je to trochu jiný, uvidíš. bylo by zajímavý tam vzít fat bike a vyzkoušet to. Ve spešlu by mi ho půjčili ;o))
www.jantruhlar.cz
Řeším zimní tretry, nemáte někdo zkušenost? Loni jsem roztrhal další návleky a letos už se nimi nechci zase prát...
Jj, to jsou oni, jen mám černé... Je to jako cestovat na moto v dobře padnoucím GoreTexu oproti igelitu od Proof z Louise. Zkusíš a už neřešíš nic, komfort i při -15.
TomVS napsal:Jj, to jsou oni, jen mám černé... Je to jako cestovat na moto v dobře padnoucím GoreTexu oproti igelitu od Proof z Louise. Zkusíš a už neřešíš nic, komfort i při -15.
...a při nějakých +5-10?
v klidu s tím zajedeš i při +10... má to sice jemný chlup uvnitř, ale je to gore a noha se v tom teda fakt nepaří. Resp. já nemám problém je vzít i při +15...
...a nebo tato varianta http://www.specia...ster-trail
každopádně je to o 1000% lepší než návleky a s cenou se taky dá něco udělat. Měl jsem je na noze a noha je jako v pokojíčku. Nakonec si koupím nový MTB, běžnou letní variantu a vyměním své NW. V zimě okolo Liberce na kole nejezdím, není tu sucho a je mi líto do té soli tahat kolo.
V zimě jezdím na běžkách v Jizerkách.
Tyto boty bych řešil do suché zimy v Pze a v nížinách.
Pokud si půjčím v zimě FatBike, stačí mi normální boty typu nízkých trekových.
H
www.jantruhlar.cz