Tak taky pridam jednu do mlyna. Zatim se seznamujeme a vypada to dobre. Jsem moc spokojen. I pres kritiku na zadni vzduchovy tlumic musim rict, ze je super. Tedy aspon pro moje hobby jezdeni. Motorka je s nim neskutecne pohodlna a co vsechno v tezkem terenu odfiltruje, je neskutecne. Po 80km v terenu je to pak znat - hlavne zada! Uz jsem obul drapacky a sundal zrcatka. Asfalt uz me netahne. Sbohem GS!
Remarko přiložený následující obrázek:
No a tady je ta moje nová na naší první společné cestě, fotka je v Holandsku, poblíž Rotterdamu, sluníme se u vody čekáme na trajekt do Anglie - Hull.
falcons přiložený následující obrázek:
[89.06Kb]
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Pánové zdravim.Tak dnes jsem si přivezl novou kočičku 1150gs a jsem úplně vyřízenej!!Nádhera byl jsem se sklouznout "jen lehce"asi 248km a je to BOMBA(předtím GSF1200)Foto vám ukážu ale až přijede dcera ja s tim trochu bojuju a za chvíli bych to rozštípalKočičku mě přivezl BOB(je slušnej,rychlej) a vozí luksusní zboží!Tak kucííí at nám to jezdí,foto dodam a Bobe JEŠTĚ JEDNOU DÍKY
na co tam mas vzadu tu krabicu s tim malim koleckem to bude nakej pojizdnej chladak na zradlo ze sem to uhadl
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Začalo to nedočkavostí a číňanem, který se dožil již "požehnaného" věku dvou let a stále smrdí a prdí. Ovšem potom přišel Bobeš. Po téměř 15 letech abstinence. No, vím, že musím pomalu, ale vhodné doplňky už jsem dodal
Medik přiložený následující obrázek:
[84.62Kb]
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hlavně ta "výbava"
Medik přiložený následující obrázek:
[206.05Kb]
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Toz... Hixova motorizovana brigada od vcerejsi pulnoci (jeste chybi pragovka):
GSo jsem privital myslim ve velkem stylu... pri prevzeti najeto 5km, pri zaparkovani ten den 485
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Emilio napsal:
No nekecej,že už máš po tolika letech to osmikilo......
Tak ještě noty a můžeš přijet na nějakou akci zaplatit nějaké panáky a pětipíva!!!!!
no s tim tretim srazem predbezne pocitaaam.
To uz bych mel mit i topcase a plech dolu...
17 cm
Emilio napsal:
Bez topcase a toho plechu tam hlavně nejezdi.......
si myslis ze budu moji krasku spinit v nejakym hnoji? )
Zatim budu jezdit po prasnych cestach, teren zatim nezvladam a navic mam hrozivej strach ze skrabancu.
Ale musim rict, ze ten podvozek je na cesky venkov jak delanej.. projizdka brno -> jeseniky -> melnik -> praha byla SUPER.
Ted jeste zaridit aby mi co 20 minut nekdo nevolal
17 cm