jááááááá jsem chtěla dámské L , barva je mi jedno, až budou tak k tomu ještě jedno pánské ale nevím jestli nám bude stačit XL, nebo raději XXL- kdo má poraďte- Petr má nějakých 183 asi a není taky zádná špagetka.
Díky
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
Marek_CZ napsal:
Ahoj, mohu taki objednat tricko ??
Panske L (178)
Budu nechávat dělat L, XL a nějaké dámské, zkrátka to co chybí nebo už pomalu dochází a neodhadl jsem poptávku. Mimochodem jedno L jsem právě do shopu přidal, měl jsem ho takovou rezervu. Samozřejmě je nerozbaléné a nepoužité .
Ahoj Miloši, já bych si taky vzal jedno pánské tmavě modré L a jedno dámské červené M. L-ko jsem našel v obchodě ale počkal bych až s tím dámským jestli by to šlo. Dík
aldo napsal:
Ahoj Miloši, já bych si taky vzal jedno pánské tmavě modré L a jedno dámské červené M. L-ko jsem našel v obchodě ale počkal bych až s tím dámským jestli by to šlo. Dík
Abych se přiznal, zapomněl jsem na tebe při poslední objednávce, takže nevím, jestli to dámské ještě v té červené barvě půjde dodělat.
aldo napsal:
Abych se přiznal, zapomněl jsem na tebe při poslední objednávce, takže nevím, jestli to dámské ještě v té červené barvě půjde dodělat.
Ahoj, to neva že nebude červené, beru v jaké koliv barvě. Když bude jiné jak tmavě modré budu rád. Nemusíme mít všechno stejné
Díky moc