Ja vim, prave podle pocasi pojedem. Kdyz to bude v sobotu spatny, nechame to na nedeli. Ale clovece dokonce i tady v tech opicich horach to dneska vypada luxusne, vkladam ve vikendovy pojezdeni velky nadeje.
Ahoj . aktuální předpověď na víkend pro Aldu ale i ostarní. Sobota bude chcát v neděli sluníčko. Sázím litrovou flašku rumu. Jde do toho někdo proti mě! Z mého zdroje:
GFS už se uklidnil i +240 a počasí max. střídavé, ale! zatím je zaděláno na parádní neděli! a až do úterý by se měly vyskatovat teploty až k 16C, tedy podle dnešních modelů. pak se jistě ochladí, bude střídavý duben, ale nejchladnější dny jara, a o tom sem pevně přesvdčen byly tyto dva dny.
Alda napsal:
Ja vim, prave podle pocasi pojedem. Kdyz to bude v sobotu spatny, nechame to na nedeli. Ale clovece dokonce i tady v tech opicich horach to dneska vypada luxusne, vkladam ve vikendovy pojezdeni velky nadeje.
Já bych se zase tak netěšil aby jsi pak nebyl slušně řečeno zklamanej. Ale něco vymyslíme. Neboj.
No uz ted je mi jasny, ze jestli to neklapne, nebudu zklamanej, ale nasranej.
Ani ne tak z toho, ze se nesvezu, ale z toho, ze ten kousek volnyho casu kterej mam budu muset stravit v dodavce. No uvidime.
Alda napsal:
No uz ted je mi jasny, ze jestli to neklapne, nebudu zklamanej, ale nasranej.
Ani ne tak z toho, ze se nesvezu, ale z toho, ze ten kousek volnyho casu kterej mam budu muset stravit v dodavce. No uvidime.
Já v ní trávim celej tejden. Tak vím,co to znamená.
Neboj ta neděle vypadá zatím slibně.
Cycli:
ja ti ani nevim... jsem v poslednim rozhovoru se sousedem prohlasil ze se od stredy jezdi, tak se od stredy jezdi... je fakt ze na me volanti koukali divne, obzvlast po te co jsem vyrazil na silnici po jedne slusne vanici
..no já nevim jestli žijeme všichni v jednom státě,ale tady v Hradci Králové když mrknu z okna,tak vidím regulérní podzimní den-a ještě k tomu hnusnej.
Nedele na severu je sucha, slunecna.
Vstal jsem v 7:30 a bylo -0,9°C, v 7:52 uz +3,3°C.
Dneska to pujde, tak za hodku vyrazime s kamosem do Prahy pro V-stroma
V tuto chvili jsme uz na 5,5°C, uz mi rozmrzly i okna na garazi
Upravil Alda dne 30.03.2008 08:31