Hero 7 black za deset v akci u zelenýho zmr-da https://www.alza....dq=5463578F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
A máme tu nového hráče na trhu a tím je Dji osmo action. 4k 60 fps , celkem slušná stabilizace , HDR (GoPro má protune) . Cena stejná jako u gp, ale hero7 Black je teď na Alze za 8 litrů.
Další novinka bude představena co nevidět, sjcam sj9 strike. Opět 4k 60, 6 osá stabilizace. Zatím videa nejsou , ale uvidíme časem. Cena 200$.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Tak jsem koukl na video. Kamera má fakt super malé rozměry. Dá se propojit s interkomem, takže člověk může nahrávat i svůj komentář během jízdy, ale daní za širokoúhlý pohled je až monstrózní soudkovitost a kvůli rozměrům absence jakékoliv stabilizace. Škoda jinak hezké kamerky.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Můžeš prosím hodit normální odkaz na youtube - takto to generuje nějaký soubor ke stažení... Jinak absence stabilizace při krátkých ohniscích vůbec nevadí... GoPro jí také nemělo několik generací a já jí třeba i mám na něm vypnutou... (je to druhý extrém k dalekohledu kde každý mm háže o metry... tím, že je to naopak širokoúhlé tak to není skoro znát...)
Tady je moje video z dovolené točeno na to lowcost GoPro 2018 (to nejlevnější Hero stálo tuším 4-5000) + telefon (Samsung Galaxy S7). Stabilizace vypnuta na obojím točeno na 1080 60fps (vpravo dole přepněte ozubeným kolečkam na 1080)
HonzaGS-SV: na silnici to vubec neva ze neni stabilizace je to naprosto vpohode mel jsme GPPRO 3+, ale muzu ti rict ze sem ted jel sotoliny v novou GOPRO7 Black a ta stabilizace funguje luxusne , jde tam videt kus plexi a ochrana svetla co sebou haze jak prase a obraz jede hladce
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tady ho máš: Za mě je to dost nekoukatelný. Ale taky je to o tom aby ten člověk míň házel hlavou a švenky se snažil dělat plynule. Pak by to bylo o dost lepší. YouTube Video
Upravil Spitfire dne 14.08.2019 09:38
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
HonzaGS-SV napsal:
Tady je moje video z dovolené točeno na to lowcost GoPro 2018 (to nejlevnější Hero stálo tuším 4-5000) + telefon (Samsung Galaxy S7). Stabilizace vypnuta na obojím točeno na 1080 60fps (vpravo dole přepněte ozubeným kolečkam na 1080)
A to je bolest všech těchto trip movies. Statické záběry jsou v pohodě, kvalita super, ale potom ty střihy záznamů z jízd to potopí, protože jsou roztřesený a já se musím hodně soustředit, abych zjistil, na co vlastně koukám. Bez stabilizace obrazu a bez člověka, který tomu podřídí pohyb hlavy ta videa z jízd celou tu několika hodinou dobrou prací se střihem pošlou ke dnu.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Záleží co od kamery čekáš a požaduješ. My třeba v Rumunsku za celých 14 dnů zapnuli GoPro 6 jen párkrát, abychom měli materiál na prostřihy do videa z cest.
Ale tahle kamera nám vyhovovala nakonec víc z těchto důvodů:
- záznam společné komunikace z interkomu díky internímu mikrofonu kamery
- kamera je oproti GoPro na přilbě míň nápadná a víc "aerodynamická"
Jasně že se nemůže srovnávat se stabilizací a kvalitou 4K kamer, ale za mě je to dobrý kompromis pro kameru, kterou mám stále na přilbě a ani o ní téměř nevím. Navíc záznam komunikace z interkomu videa víc "oživí". A také video pořízené z hlavy, které supluje pohled očima je bez stabilizace víc přirozenější, byť je to na úkor kvality videa. Ale na motorku bych to nedával, tam jasně vyhrává stabilizace a tato kamera nemůže GoPročku konkurovat. Kameru také používám na stálo jako černou skříňku, kdy pořizuje stále dokola tříminutová videa. Navíc pořizovací cena je víc než přijatelná.
Zde přikládám záznam pořízený na 1080p/30fps, ještě je možné nastavit 1080p/60fps, a 1440p/30fps
Video je ale nutné na YT přepnout do kvality 1080p !
https://www.youtube.com/v/HAWcXXtBVfI
YouTube Video
Upravil vztekloun dne 18.03.2020 22:32
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Už předminulý rok jsem na něho koukal když jel na Magadan: Hezky natočený. Na amatérský podmínky je to dobrá práce: https://vimeo.com...
Takhle nějak bych to chtěl produkovat taky, ale přece jenom to už je o tom tomu věnovat během cesty čas a to se většinou nedaří.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
jo jo, a jedna věc je se tomu věnovat na cestách a druhá věc je to následně zpracovat. Jenom z Prism Tube kamer jsme přivezli z Rumunska asi 200 GB dat plus GoPro plus mobily. Odhadem celkem do 350GB. tak to snad sestřiháme na něco krátkého do příští sezony
Stačí když natáčíme pracovně nějakou nemovitost a je klidně i několik dní v kelu..
Pajitu66 má moc koukatelný videa, rád je taky sleduji.
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Spitfire napsal:
Už předminulý rok jsem na něho koukal když jel na Magadan: Hezky natočený. Na amatérský podmínky je to dobrá práce: https://vimeo.com...
Takhle nějak bych to chtěl produkovat taky, ale přece jenom to už je o tom tomu věnovat během cesty čas a to se většinou nedaří.
Ty ty voe, příště tu nic podobného nedávej. Dal jsem si teď maraton prvních 14 dílů..
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.