Mne sa to nove svetlo paci a tak isto aj pristrojovka. Ale tie bocne plasty su z KTM
A hlavne presiel som z vodnika na vzduchac koli chladicu lebo pri kazdom polozeni som musel chladic opravovat a to som mal len Apriliu Pegaso Trail to bol taky pindur oproti GS neviem si predstavit co sa stane s chladicom na novej GS a ta cena zan ????
GS mi padlo nespocetne krat na luke a nic mu neni bez najmensej opravy
Upravil bubak99 dne 02.10.2012 20:17
...a taky mě mrzej ty blinkry. Na BMWácký jsem si zvykl, padnou mi přesně na palce a ovládání mi vyhovuje. V minulém týdnu jsem jezdil 1/2 dne na KTM DUKE 690, kde bylo ovládání blinkrů "obvyklé" a nějak mi to nevyhovovalo. Jsem zvědavej jak to bude vypadat jako celek, ale věřím, že bude hezká a ok. (omluva, posuzuji z pohledu převážně silničního jezdce s příp. jízdou po lehké polní/lesní cestě, ale s vazbou na velmi pohodlnou /i pro dva/ a ovladatelnou motorku)
www.jantruhlar.cz
Takže se celý motor bude máchat v jednom oleji,spolu se spojkou a převodovkou???Z řezu to nějak nepoznám..no jestli jo,tak teda kouzlo výdrže boxer motoru je ohroženo...
Nelíbí....
Technika může být OK, nemám nic proti vodě ani elektronice, Led světla budou asi super (budou taky adaptivní, jako na 1600?), displej bude mít skvělé (a užitečné) funkce, ale...
Ale ten design... Když vylezli ven s Triumphem, Yamahou, Versysem nebo Hondou, nelíbil se mi u nich hlavně design, protože jsem z toho měl pocit, že se tak nějak opičí po GS - někdy víc, někdy míň, třeba v detailech. Měl jsem dojem, že si s velkým endurem neumějí poradit - chyběl mi tam vlastní nápad.
Po dnešku mám pocit, že se BMW úplně zbláznilo a že se s tím nedokázali vypořádat vůbec... Je to přeplácané, zbytečně ostré, bezúčelné, divné...
Za mě tedy z designu velké zklamání. Čekal jsem (doufal), že přijde něco úplně jiného, že najdou (opět) nějakou novou odvážnou cestu, že ukážou konkurenci, co je to cestovní enduro, ale tohle mi připadá, jako když bezradně opisují u své konkurence, která před tím opisovala od nich. Připadá mi, že z konkurence byli podělaní strachy a chtěli s ní zuby nehty držet krok a při tom zapomněli, že jsou v čele...
PS: Jako že nejsem na sportovní motorky, tak HP4 je naopak super
BMW GS = stroj na radost
mne se to teda libi jaxsvina ! a takovy ty kecy ze je to preplacany elektronikou - co se tyce prodeje fabriku vzdycky zivi nova vyroba a ne tech par "zarucene nestocenych" ojetin co pak odvezou k nam na dalny vychod a aby se novej model prodal musi mit cim zaujmout - ty novy triumphy a stelvia atd. byli hozena rukavice "stara" 1200ka uz proti nim nic moc a timhle se vratily na 110% do hry - jestli bude nekdo brecet ze to bude mit drahej servis a ze to ma vodu to je naprosto druhorady - vypada to skvele ma to konecne kobylky a mraky picovinek aby bylo co psat do katalogu a myslim ze se to bude prodavat jak svina !
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
podle mne megauspech.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to ledkove svetlo sa mi strašne páči, ale priplatkova cena bude asi ranec.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Offroad abs, pamet posledniho nastaveni (abs, kontoly trakce podvozku...) - cili i VYPNUTI, zuzena predni cast sedla a nadrz pro lepsi jizdu ve stupackach, vyssi svetla vejska, moznost objednat rally sedlo, sundavaci drzak znacky... Jeden by rekl, ze to s tim terenem mysli i vazneji nez u "stary".
Az na ty valcovy gumy to vypada zajimave. No jeste ze urcite budou alespon TKC. A snad i vic. Gumy pry vyvijeny spolu s conti, michelin, bridge a metzelerem. Ze by byly i karoocka?!
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Hmmm... Tak metzeler zatim v novem rozmeru predstavil jen novou verzi tourance....
Zadny velky nadseni...
boze nejsou schopni udelat znova gumu, co ma TROCHU hrany?
17 cm
morabo napsal:
Hmmm... Tak metzeler zatim v novem rozmeru predstavil jen novou verzi tourance....
Zadny velky nadseni...
tohle ma le hooodne daleko od starych tourancek to sa mi skôr podoba na Conti-Road-Attack
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
morabo napsal:
Zadny velky nadseni...
boze nejsou schopni udelat znova gumu, co ma TROCHU hrany?
Budes muset jezdit tkc....
to je vyborna predstava
17 cm