Čauky chtěl bych popřát vše nejlepší k naozeninám kamarádovi Járovi Šturcovi a pděkovat mu že mi ukázal tu správnou cestu k motorkám BMW. Jaroušku vše NEJ k dnešním narozeninám a spoustu šťastných km .ti přeje JÉŇA.
mara -- vse nej!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
JENA napsal:
Čauky chtěl bych popřát vše nejlepší k naozeninám kamarádovi Járovi Šturcovi a pděkovat mu že mi ukázal tu správnou cestu k motorkám BMW. Jaroušku vše NEJ k dnešním narozeninám a spoustu šťastných km .ti přeje JÉŇA.
To jsem rád, že to nejsem já, kdo to "prásknul".
Taky se připojuji s přáním všeho dobrého a ... hlavně to zdraví.
Samozřejmě pro všechny oslavence.
Upravil pavlik5 dne 13.12.2011 12:19
Mářovi všecko nej k narozkám!
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Jarda napsal:
Mařo, tak i ode mne - když to teda máme spolu Jo a nejsem rád, že mne Jéňa naprášil, když už je to ale venku, tak dík těm co si vzpomněli
Chlapi, každý den, co se probudíte, slavte! Jeden nikdy neví, co se může přihodit. Tuhle vám někdo omylem nalije k snídani mlíko nebo podobně, prostě, jsou okamžiky, kdy se se to slavení moc nehodí.
Alešu vše nejlepší!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2