Už je to tady
Dobrý den,
kontaktuji Vás na základě Vaší objednávky na CellularLine Interphone.
Dovolte mi tedy, abych Vám oznámil, že Vaše objednávka číslo 197146368 byla stornovaná. Rád bych se Vám omluvil a vyjádřil politování nad celou záležitostí, neboť došlo k zjevné chybě v nacenění produktu CellularLine Interphone, které bylo nižší nejen než prodejní cena, ale i kupní cena od dodavatele.
S ohledem na tuto skutečnost a s odkazem na čl. IV, odd. 4 našich VOP, se kterými jste při uzavření smlouvy souhlasil, odstupujeme z důvodu zjevné chyby v ceně zboží od kupní smlouvy na základě předmětné objednávky.
Za celou situaci se omlouváme a pevně věříme, že nastalá situace bude vyřízena k Vaší spokojenosti.
Jojo. Taky mi to dorazilo, a vyřešeno k mé spokojenosti to opravdu není.
Otázka je, jaká je “nákupní cena”. Teoreticky si můžeme zažádat o doložení nákupní ceny.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
uprimne se jim neni co divit.. vezmete si, ze ta snizena cena nemusi byt vzdy omyl, muze to byt proste a jen korupce.
Zkorumpovany zamestnanec nekdy vecer stahne cenu... jeho kamaradi masivne nakoupej.. prodaj na bazoši ci nekde po zastavarnach ... a na zisku se podelej.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
uprimne se jim neni co divit.. vezmete si, ze ta snizena cena nemusi byt vzdy omyl, muze to byt proste a jen korupce.
Zkorumpovany zamestnanec nekdy vecer stahne cenu... jeho kamaradi masivne nakoupej.. prodaj na bazoši ci nekde po zastavarnach ... a na zisku se podelej.
Jo. Možný je všechno, upřímne jsemnečekal nic jiného než že to zrušej. Jen by mne zajímalo jak se dá prokázat to jejich tvrzení že prodávají pod nákupní cenou.
Tak tady je to zjevné, kdysi jsem taky takhle koupil něco za 1/3 ceny a oháněl se tím, že byl Black friday až to tak mohlo být, nicméně bez zpětné reakce.
Většinou ale v případě najakého jejich kixu z nich aspoň vyškemrám slevovej kupon
servisak napsal:
Myslis ze to kupuji za 50kč. Snad nemuzes bejt tak naivni
Jasně že to za 50 ani 80 kč nemaj ????????????????????
Mě spíš zajímá, ta jejich nákupka ????????????????????????
Znovu opakuji že jsem očekával zrušení! Nepřekvapilo m to ani neurazilo.
Nic si nenárokuji
p.s. Smajlíky se změnili na otazníky! Sorry
Upravil VojtechPolicky dne 06.02.2020 12:34
Jste měkký... ja bych šel hned do sporu.. chybna cena je jejich problem a ne tvuj.. nakonec uz podobnou záležitost s Alzou mam za sebou a vyhral jsem.. oni si moc dobre spocitaji jestli je lepsi prodat par interfomu pod cenou danou chybou zamestnance nez platit pravnika ve sporu se spotrebitelem ktery ma u nas vic prav nez kdokoli jinej..
Z me slo o neco podobneho... dali super pocitac za cenu nejlevnejsi mr.dky... pamet, dotykovy displej, grafika a bla bla bla... prisla samozřejmě je.bka za beznou cenu.. tak jsem tam volal ze mi prislo neco jineho nez bylo v popisu produktu. Napsali mi, že došlo k chybě a at jim ho přivezu zpátky, že mi vrátí peníze. Tak jsem jim odpověděl, že k chybe Určitě nedošlo mojí straně. Poslal jsem jim PrintScreen obrazovky s popisem produktu a že chci pouze dodat to, co nabízeli na eshopu. Takhle jsme se několik dní dohadovali a když jsem jim pohrozil právníkem, tak mi napsali, že mají pro mě připravený uvedený počítač dle popisu, ať se pro něj zastavím a vrátím ten starý. Mezi tím samozřejmě opravili popis produktu a mě dodali to, co jsem si původně objednal.
A tak mam na dílně pecka počítač u kterého jsem v životě ani dotykovou obrazovku nepoužil...
Upravil bmwgsa dne 06.02.2020 13:39
HonzaGS-SV napsal:
Tohle bylo xkrát v černých ovcích - pokud je to zjevně chyba, což zde je, tak mají právo na zrušení...
To je mozny ze takto extremne evidentni nizke ceny to mozne je.. v mem pripade se jednalo o PC ktery nebyl az tak levny ale rozdil mezi tim samym ale s lepsi vybavou byl cca 10.000. A tam uz nepoznas co je v akci a co neni.. jen omylem dali popis levneho modelu. Přičemž na pohled oba dva modely vzhledově vypadají stejně
no... IMHO zasadni roli bude hrat, jestli jste to objednali jako koncak (tj. obcan) nebo pravnicka osoba / ičař.
Ičař je minimalne (nebo vubec?) chranen Obcanskym zakonikem.. a icari si spolu muzou dohodnout lecjakou uchylnost a narozdil od vztahu ICAR x koncak PLATI.
Predpoklada se, ze podnikatel ma dostatek rozumu...
Upravil hicks dne 06.02.2020 15:04
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
třeba jednou přijde den, kdy vychcaným dojde, že nejsou chytří, ale jenom vychcaní. a že jim někdo ustoupí, neznamená, že je hloupější než oni, jenom jim nestojí za to zabývat se póvlem... protože ti chytří prodávají za milióny a jsou úspěšní a ti vychcaní budou dávat v hospodě k lepšímu, jak jednou s někým šíleně vymr.dali...
pod trvalým dohledem
Presne jak rikas... protoze ja jsem dopredu vedel ze udelali chybu a ze jsou uplne blby... dokonce jsem to vedel jeste pred tim nez ji udelali.. a protoze jsem vychcanej tak jsem ze sebe nechtel delat ****ka ktery bude skakat tak jak nejaka ta uspesna firma co dela miliony piska... black friday chytraku.. uz jsis nakoupil?
Upravil bmwgsa dne 06.02.2020 19:01