Skvělý, tak jestli neva, já se tam stavím, jedu Horizont a při dnešních cenách nafty bych to rád spojil... Zkusím to osobně (je mi 25) tak ať ségra tak nějak ví kdo přijede. Nejsem dealer nebo tak. Bude to po poledni. Tobě moc děkuju a samozřejmě se nějak srovnáme, přijeď ten příští týden na ochutnávku, těším se co řekneš. Nejhorší co jsem slyšel že to bylo moc slaný... Ale mam taky kamarády, kteří to ještě solí navíc... Je těžký se trefit přesně... Ostatně a po pravdě to ani nejde. Někdy je slanější, někdy je špičkový... Je to loterie když do toho nenapumpuješ "É"čka a "neudíš" to na pilinách s plynem. Však asi víme žejo...
Jarys napsal:
Chci vzít rodinku v létě do Krkonoš to by tam ségra mohla najít nějakou útulnou cimérku na tejden vid
Dal jsem stránky do minulého příspěvku.My už tam měli na podzim komorní srázek.Jak jsem potom vezl Zetorovi motorku,protože byl našrot.
Když je hlad,je i husa dobrá.
jojo koukám na to vypadá hodně dobře co tam má za pivo? Jo o tom srázku sme pokecali tady u mně Zetor a chlast to nejde moc dohromady
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Chimera napsal:
Skvělý, tak jestli neva, já se tam stavím, jedu Horizont a při dnešních cenách nafty bych to rád spojil... Zkusím to osobně (je mi 25) tak ať ségra tak nějak ví kdo přijede. Nejsem dealer nebo tak. Bude to po poledni. Tobě moc děkuju a samozřejmě se nějak srovnáme, přijeď ten příští týden na ochutnávku, těším se co řekneš. Nejhorší co jsem slyšel že to bylo moc slaný... Ale mam taky kamarády, kteří to ještě solí navíc... Je těžký se trefit přesně... Ostatně a po pravdě to ani nejde. Někdy je slanější, někdy je špičkový... Je to loterie když do toho nenapumpuješ "É"čka a "neudíš" to na pilinách s plynem. Však asi víme žejo...
Zítra tam nejsou,jedou něco vyřizovat sem do údolí Labe.Řeknu jí to,určitě nebude proti,zvlášť,když rozvážíš.Jsou tam letos první sezonu,ani nevim jak to maj obsazený.
Když je hlad,je i husa dobrá.
V místní hospodě (tady v Hajnici) ho má pan výčepní za 15, a když si na skůtru v létě přijedu se džbánem, tak za 14... Vím že cena je asi zvláštní, ale... jak jednou zkusíš a "sedne", budeš vědět Já už piju z piva jen Krakonoš a Plzeň (což je dalo by se říct nebe a dudy) ale obojí má něco do sebe
Kasak napsal:
Zítra tam nejsou,jedou něco vyřizovat sem do údolí Labe.Řeknu jí to,určitě nebude proti,zvlášť,když rozvážíš.Jsou tam letos první sezonu,ani nevim jak to maj obsazený.
OK v poho, tak já se s ní spojím nějak e-mailem a telefonicky... Děkuju Ti i tak. Pozvání na uzený samozřejmě stále platí - jen prosím o echo dopředu, klidně i třeba PMkou skrze forum, stejně tu jsem každý den