bmwgsa napsal:
Presne jak rikas... protoze ja jsem dopredu vedel ze udelali chybu a ze jsou uplne blby... dokonce jsem to vedel jeste pred tim nez ji udelali.. a protoze jsem vychcanej tak jsem ze sebe nechtel delat ****ka ktery bude skakat tak jak nejaka ta uspesna firma co dela miliony piska... black friday chytraku.. uz jsis nakoupil?
ve zmiňované záležitosti pobízíš k tomu, aby se dotyční rozhodně nebáli domoci svých práv a soudně vymáhali svoje právo dostat zboží, omylem naceněné pod prodejcův nákup a tudíž se obohatili na cizí chybě. a jak píšeš " ve sporu se spotrebitelem ktery ma u nas vic prav nez kdokoli jinej." podobně se chová jistá menšina na úřadech, protože "má právo" a "má nárok".
k tomu mě napadá jen letitý nápis, který visel po revoluci v rakouských kšeftech.
"Češi, nekraďte!"
pěkný večer.
Upravil Miguel dne 06.02.2020 20:10
pod trvalým dohledem
A?? Udelali jsme nekolikrat chybu, a za svoji chybu jsme zaplatili. Bohuzel jak jsem psal, spotřebitel ma zde vic prav nez prodejce.. bereme nasi legislativu vazne a dodrzujeme ji. Vis prd kolik nas nase pochybeni stalo a litost od tebe taky necekame. Kouknu li se na druhou stranu, kdyz ja taham penize z neplaticu tak nase legislativa je takova sra.cka ze se oficialnim zpusobem domaham prava nekolik let.. ani jmeno takovejch sr.acu nesmim zverejnit aby si na nej ostatni dali pozor.. a pritom jsou to lidi odtud.. jedni z vas, motorkari a tady si vesele pisou a delaji jako ze nic. . na co si stezujete? Vim ja jestli uvedenym intercomem nedelala Alza nejakou svinarnu ve stylu nekalych praktik - nalakame cilenou skupinu motorkaru, ono se to tam rozkrikne a 80% motorkaru kteri to do te doby nevedeli v tu chvili bude vedet ze i Alza prodava prislusenstvi na motorky? Nevím.. vy to vite? Ale vidis, funguje to. Uz se o nich vsude pise... Tak to gratuluju.. zase debata vo hov.ne a kazdej nejchytrejsi
Upravil bmwgsa dne 06.02.2020 21:47
ty vole to jsou pochody. včera mě okradli v hospodě tak já dneska vošulím trafikantku a tím se to srovná... kdybys aspoň okradl Agrofert, to bys měl moje sympatie...
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
ty vole to jsou pochody. včera mě okradli v hospodě tak já dneska vošulím trafikantku a tím se to srovná... kdybys aspoň okradl Agrofert, to bys měl moje sympatie...
Ted te vubec nechapu... ja jsem nikoho nevokradl... ale ok.. asi jses uz unavenej... jeden vo koze druhej o voze..
Nějakej matla udělá v Alze chybu a už to jede. Konspirační teorie, dokonce i Babiše jsme se tu dočkali. Napadání kolegů motorkářů v diskuzi a i kvalifikovaní právnici přiložili svoje odborné studie jak Alzu natáhnout. No řekněte chlapci, není ta naše česká povaha úžasná? Kdyby Hašek chtěl psát Švejka v týhle době, to by bylo inspirace, ten by čuměl ...
Upravil Taborak dne 07.02.2020 08:41
Se nestačím divit kam se ty diskuze o něčem dostanou do diskuzí o ničem...Taky jsem to zkusil nevyšlo to a konec zvonec věšet se kvůli tomu nebudu....
Možnost diagnostiky BMW
Leonardo napsal:
Se nestačím divit kam se ty diskuze o něčem dostanou do diskuzí o ničem...Taky jsem to zkusil nevyšlo to a konec zvonec věšet se kvůli tomu nebudu....
přéééésněěě
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Leonardo napsal:
ja znam jednoho reditele vyznamneho polygrafickeho studia, kterej Te jenom tak z nudy potahne za kazdou prkotinu pred prestupkovou komisi / obcanskopravni / trestnepravni spor.
Proste to zkusi... protoze se nudi a skoro nic ho to (narozdil od tebe) nestoji. Proste ceka na chybu protistrany.. treba jenom procesni, nebo ze nebudes mit na pravnika, nebo tvuj pravnik bude nachcipanej a nestihne termin.
Velka zabava takhle cekat na chyby ostatnich a snazit se je vyuzit... jenom maly hnidy bejvaj ty, co se NEsmejou jako posledni
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
HonzaGS-SV napsal:
Jelikož se chystá představení nového modelu telefonu Samsung Galaxy S20 (nástupce S10 řady) tak je na CZC.cz poměrně velká sleva (bohužel v některých barvách je tedy dostupnost cca 3 týdny) na loňský vlajkový model
Samsung Galaxy S10e stále se jedná o pěkný foto/kamera mobil (dva snímače - širokáč + ultraširokáč) na cesty a co hlavně tak v kompaktním těle! (velikost stejná jako S7 či ještě o nějaký mm menší než iPhone X a Xs - nikoli obří XR či 11!),
128GB uložiště, 6GB RAM, sluchátkový jack, vodotěsnost, dual SIM.
cena 12 990 případně 13 990 (proti loňským cca 20) https://www.czc.c...
Leonardo napsal:
ja znam jednoho reditele vyznamneho polygrafickeho studia, kterej Te jenom tak z nudy potahne za kazdou prkotinu pred prestupkovou komisi / obcanskopravni / trestnepravni spor.
Proste to zkusi... protoze se nudi a skoro nic ho to (narozdil od tebe) nestoji. Proste ceka na chybu protistrany.. treba jenom procesni, nebo ze nebudes mit na pravnika, nebo tvuj pravnik bude nachcipanej a nestihne termin.
Velka zabava takhle cekat na chyby ostatnich a snazit se je vyuzit... jenom maly hnidy bejvaj ty, co se NEsmejou jako posledni
Tak čekal jsem že něco chytryho vymysliš.... A nemýlil jsem se.....
Možnost diagnostiky BMW
hele zrovna vy dva byste meli provadet intenzivni kritiku a sebekritiku
17 cm
hele zrovna vy dva byste meli provadet intenzivni kritiku a sebekritiku
Ano tati budu... Hicksi... tvl.. moc tlačíš uber..
Upravil VojtechPolicky dne 08.02.2020 20:53
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
Ano tati budu... Hicksi... tvl.. moc tlačíš uber..
über? to je krasny slovo..
17 cm
VojtechPolicky napsal:
To jo... v dnešní době vlastně zakázany UBER, überMENSCH,....
über a Hix.. to jsou dve slova, ktery se spolu vylozene kameráděj ...
treba übersize.
Upravil hicks dne 08.02.2020 21:53
17 cm