Upravil hicks dne 01.08.2013 11:20
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
dastr napsal:
to je aktuální estonskej krmelec????
ne, to wellness centrum na severni morave
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
"Turateši. Divní lidé. Poznáte je snadno, ale nenechte se mýlit není všechno turateš čemu se kufry třpití. Většinou jezdí na těch divných dvouválcových motorkách co mají prapodivně, do strany, uložené válce. A tváří se, že takle to má být. Velice často nakupují z katalogu firmy TOURATECH.DE. Kupují tam všechno. Padací rámy, ony nablýskané kufry, koření na cesty, speciální spacáky, vařiče, soupravu na destilaci vody, držáčky na snad všechny cipoviny na světě a nezbytné mlhovky a xenony. Právě tyto kurfy potřebují aby to všechno pobrali. Jejich jméno bývá Jurgen, Dieter apod. Věk 40 a výše. Pocházejí většinou ze země, která sousedí s naší západní hranicí. Mají rádi malé děti (většinou chlapce) a nosí knírek. Bydlí v těch lepších hotelech a motky nemívají na jiném než hlídaném parkovišti. Jezdí zásadně po asfaltu. Hodně fotí. To proto aby doma mohli svým Hildegardám a kamarádům z místní hospody vyprávět ukazovat jací sou to drsňáci když se nechali vyfotit u třeba vysoké hory, rozbouřené řeky nebo dokonce metr od propasti. I podle hluku vydávajícího po 5 pivech je snadno poznáte. Jsou opravdu hluční. Často říkají: "Ups". Nikdy je nepotkáte v menší než pětičlenné skupině. To proto abych ji bylo opravdu hodně kdyby jim náhodou chtěl někdo ublížit. Bez GPS nevyjedou ani za Mnichov. Je to opravdu divná skupina lidí. Foťte turatešáky."
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Atletické závody. Probíhá hod kladivem. Do klece vstoupí Moravák, roztočí kladivo a hodí 81 metrů. Následuje velký aplaus, reportér se ptá závodníka: "Kde jste se naučil tak házet?" Odpověď: "Jsem kovář, s kladivem pracuji dnes a denně."
Pak nastoupí Slovák a dosáhne výkonu 82 metrů. Ještě větší potlesk a stejná otázka od reportéra. Slovák odpoví: "Jsem dřevorubec, pracuji v lese a proto mám takovou sílu."
Jako poslední jde na řadu cikán, opře se do toho a výsledek je 85 metrů. Obrovské ovace a udivený reportér se ptá, kde pracuje on. Cikán odpoví: "Jsem nezaměstnaný." Reportér se znova ptá jak je možné, že má takovou sílu? Odpověď: "Když jsem byl malý, dědeček mi říkal - jak ti někdo dá do ruky kladivo, krompáč, lopatu nebo něco podobného, zahoď to co nejdál můžeš!"
Hádanka.
Ve stejnou dobu jsou dva mladíci na opačných stranách zeměkoule.
Jeden kráčí po nataženém laně mezi mrakodrapy, druhému provádí orál 80tiletá babka.
Oběma najednou jde hlavou stejná myšlenka. Jaká?
Nedívej se dolů!!!!!!
Upravil hobr dne 05.08.2013 10:20
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Jede si takhle zajíc po lese na koloběžce a najednou ho zastaví medvěd, v ruce flašku rumu, v hubě cigáro, a povídá mu: „Kdes to vzal?!“
„To víš, nekouřím, nepiju a našetřil jsem na koloběžku…“
Medvěd jenom přikývne a nechá ho jet. Asi za dva týdny jede zajíc lesem znovu, ale tentokrát na motorce. Stejně jako minule ho zastaví medvěd a ptá se: „Kdes to vzal?!“
„To víš, nekouřím, nepiju, prodal jsem koloběžku a našetřil jsem na motorku…“
Medvěd znova jenom přikývne a nechá ho být. Za měsíc si zajíc jede lesem v novém bouráku. Zase ho stopne medvěd a ptá se: „Kdes to vzal?!“
„To víš, nekouřím, nepiju, prodal jsem motorku a našetřil na auto…“
Medvěd opět jen přikývne a nechá ho odjet. Za týden se koná v zajícově vile sjezd všech zvířátek z lesa. Všichni se náramně baví, jen zajíc přemýšlí, proč nepřišel medvěd. Najednou se jim nad hlavami vznáší vrtulník a u řízení sedí medvěd!
Zajíc na něj volá: „Kdes to vzal?!“
A medvěd odpoví: „Vrátil jsem flašky…!!!“
R 1100 GS
Novej: a jéje, ten text od sqwera jsem nečetl snad deset let.. Základní článek a povinné čtení pro všechny majitele LC8.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
...jsem si tak vzpomněl, jak jsi v jiném vlákně psal o kamarádovi, kterému jsi zrekonstruoval byt z "kvalitních" materiálů a on už nemá na moto ;o)), že ty jezdíš do toho Polska pro inspiraci ;o)))
www.jantruhlar.cz