Asi nějakej blázem. Je to paskvil. Fakt se mě to nelíbí. Práce to muselo dát hodně, ale výsledek je divnej.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Máš pravdu, ale fakt bych to nemusel. Vždyt ty GS jsou krásný od výroby.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Emilio napsal:
Ještě jsem se pořádně neprobudil a už jsem nasranej....
Jedu si koupit snídani a co nevidím u vchodu,KááTéé eMku,zaparkovanou tak,že jsem jí nemohl minout....
A co víc,ten hoštapler si stoupl za mnou u pokladny a celou dobu na mě koukal,protože,když jsem se otočil,tak na mě zíral.....Zřejmě se mu líbilo moje tričko
Nenastražil to někdo na mě?
Paranoia? Pátek je až zítra, to se třeba projevuje "absťák" Nic, co by se zítra nedalo vypláchnout Nicméně poslední dobou kolem sebe vidím hodně GS i KTM, ale hlavně spousty neumětelů s ústeckou SPZ (auta). Někdy mám pocit, že se sem to ústí nastěhovalo s celým vozovým parkem Hlavně po ránu na magistzrále to je pocuc.
Upravil Medik dne 10.09.2009 08:47
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Emilio napsal:
Ještě jsem se pořádně neprobudil a už jsem nasranej....
Jedu si koupit snídani a co nevidím u vchodu,KááTéé eMku,zaparkovanou tak,že jsem jí nemohl minout....
A co víc,ten hoštapler si stoupl za mnou u pokladny a celou dobu na mě koukal,protože,když jsem se otočil,tak na mě zíral.....Zřejmě se mu líbilo moje tričko
Nenastražil to někdo na mě?
Ty KááTéé eMky bych zakázel... To jsi byl nakupovat v MB?
Se ani nepochlubil tajnůstkář. Si budu muset kupit časák.
Upravil Cycli dne 30.01.2010 19:36
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Tak jsem včera kupil Supermoto a kousek jsem si přečet. Dneska to snad dolousknu. Je to docela napínavý.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi