Tonda napsal:
V pátek 4.12. od cca 18,30h "pivní srázek" u kamaráda Hovězáka v restauraci VINGL v Brně na přehradě https://www.zomat...rno-západ .
Dostupnost ze štatlu šalinou č.1 a 11 - od zastávky je to pěšky cca 7-10 minut. Kdo přijede autem, tak parkoviště je hned vedle.
Těšíme se. Kdo má zájem, ať zde napíše. V případě, že nás bude hodně, tak Hovězák zablokuje celou hospodu jen pro nás.
Takže rekapitulace k dnešnímu dni:
Tonda, Eva
Mařa, Moňa
Joe, Ilona
Držák
Uzel
Ondra
Pavel Cihlář
Přema
Siggy
Vojta, Mirka
Pavelch, Šárka
Vojta Polický
D-A-G-R
jankrs
Parukář
Geofre
Kuba
Tomáš
Luboš
a samosebou Jaroušek Hovězák
Ahoj, napadlo me, nemáte někdo doma thajské bathy ? Beru mladého v únoru za teplem a napadlo me,ze mu dam dárek pod stromek. Jako ty thajské prachy. Beru jenom bankovky Teda smenim za Kč. Pochopitelně. Píšu sem,páč si to na pivku můžeme předat.
Jenom se ujišťuji. Zastávka je Přístaviště a pak tradá pěšky dolů po Přístavní až k vodě?
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Tonda napsal:
V pátek 4.12. od cca 18,30h "pivní srázek" u kamaráda Hovězáka v restauraci VINGL v Brně na přehradě https://www.zomat...rno-západ .
Dostupnost ze štatlu šalinou č.1 a 11 - od zastávky je to pěšky cca 7-10 minut. Kdo přijede autem, tak parkoviště je hned vedle.
Těšíme se. Kdo má zájem, ať zde napíše. V případě, že nás bude hodně, tak Hovězák zablokuje celou hospodu jen pro nás.
Takže rekapitulace k dnešnímu dni:
Tonda, Eva
Mařa, Moňa
Joe, Ilona
Držák
Uzel
Ondra
Pavel Cihlář
Přema
Siggy
Vojta, Mirka
Pavelch, Šárka
Vojta Polický
D-A-G-R
jankrs
Parukář
Geofre
Kuba
Tomáš
Luboš
na 99% Milda + Lucka
a samosebou Jaroušek Hovězák
Ahoj. Mrzí mě to, ale asi nedorazím. Časově to prostě nedávám. A když přijel bych němdy kolem deváté autem. Takže žádné pivko.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Zdar, já dojdu o trochu později cca sedmá až půl osmá. Čekám na kámoše jak dovalí ze z Plzně. Sice se nenahlásil, ale tak věřím, že místo se najde (zde na fóru je jako Vyvr-Hell)
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Moc mě mrzí, že se nemůžu zúčastnit. Bohužel dnes máme podobnou akci u nás. Užijte si to a nezapomeňte dát Tondovi hobla!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Díky všem za včerejší účast a Hovězákovi za skvělý azyl. Bylo to super.
rop - jo, jak píše Bohumil. Jedno ze starších zranění ze sajdkáry. A včera mě můj kamarád Pavel Cihlář, který jezdí "klasiky" na Hondě CB250T "lámal" u piva, jestli bych s ním nechtěl jezdit jako "mitfára" na závodech "klasiků" sajdkár - že teď po nějaké sajdě pošilhává. Jen doufám, že jsem mu to neslíbil
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...