xHackerM napsal:
Tu první sérii budete nosit jen o svátcích a v neděli do kostela!
A jakto ze mas porad cepicku s prasatkem a ne ten unikat s ksiltem ?? měl by změnit foto
No, pravda... Teď jsi mě přistihl... Hold budu muset změnit avatar, není jiná možnost... Tak časem, jo...
A třeba tě i vyfotí Hugitka a nebude tam ten záběr tvé úžasné pažeči co to je patvar vlevo.
Upravil Medik dne 11.01.2013 15:33
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
VojtechPolicky napsal:
tak co tkahle udělat další serii, BMW GS prasátka? :.-D GS ka jezdí v bahně a rochní se... a GSáci také.. příkladem by mohl jít Shrek :-D
VojtechPolicky napsal:
tak co tkahle udělat další serii, BMW GS prasátka? :.-D GS ka jezdí v bahně a rochní se... a GSáci také.. příkladem by mohl jít Shrek :-D
Jo ale v případě Schreka by musela u prasátka bejt taky flaška rumu aby měl na brodění odvahu
no lidicky rohodne delem tricko snad bude prototip v patek uvidim jak to grafik zvladne
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
A to jako triko pro všechny, a nebo jenom pro 800 stovky? :-D
Jinak čepice jsem si právě teď dovezl :-D... paráda.. a asi také budu u jedné čepice přešívat, to ještě musím dohodnout se sestřičkou zdali bude tak hodná :-)
Brňáci, čepice mám doma ... Nicméně právě odjíždím dost narychlo z Brna, takže čepice v příštím týdnu.
Moc se omlouvám, snad vydržíte ... Díky za pochopení.
tricko delam novy jelikoz jsem puvodne mel jiny, ale bohuzel pani slibyla variantu cepice , ktera vpodstate nesla za normalni cenu udelat takze se bude k te co se vyrobila delat triko
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak schválně, kolik je červených exeplářů?
Medik přiložený následující obrázek:
[88.44Kb]
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz