bluesbery napsal:
To Dovi... dost jsi mě ve svých posledních příspěvcích zklamal.. ani ne tak obsahem ale formou.
Řeknu upřímně - tu formu jsem byl nucen zvolit poněkud expresivnější, aby aspoň trošku vyvážila zdejší skoro jednostranný pohled.
Ale obsah je mnohem důležitější než forma. Že je to velká pravda, je dobře vidět právě na vzhledu a názorech obou protagonistů prezidentských voleb. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
A k některým z vás ostatním - pokud někomu jde o ty 3 poslední obrázky, tak ty jsem pouze převzal z celostátního internetového media - tuším z Centrumu.cz, kde toho je spousta podobnýho, a na oba kandidáty.
Asi nebudu moc od pravdy, když řeknu, že ty obrázky vyjadřují v karikaturní zkratce mínění minimálně poloviny voličstva. A není to nic tak hrozného, nad čím by museli motorkáři předstírat kdovíjaké pohoršení a urážet mě. __________________________________________________________
Dovimu to muze byt jedno.Ten volit nejde.Tady jde o to,ze vsichni si vzali k srdci slova Hobrnose a v den voleb uz se nevyjadrovali.Opet pouze on musel mit proslov,ktery pak zavrsil jak jinak nez trapne a asi radoby vtipne.Ale o tom jak vcera Zeman pokracoval ve lzich,vymyslel si zdroje,ktere se proti tomu museli ohradit atd.,to uz nezminil.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
A k některým z vás ostatním - pokud někomu jde o ty 3 poslední obrázky, tak ty jsem pouze převzal z celostátního internetového media - tuším z Centrumu.cz, kde toho je spousta podobnýho, a na oba kandidáty.
Asi nebudu moc od pravdy, když řeknu, že ty obrázky vyjadřují v karikaturní zkratce mínění minimálně poloviny voličstva. A není to nic tak hrozného, nad čím by museli motorkáři předstírat kdovíjaké pohoršení a urážet mě.
Dovi mas pravdu,ale pouze polovine voličstva tyto obrazky at jednoho,nebo druheho kandidata pripadaji vtipne,vkusne atd.Natoz aby je meli potrebu šiřit a odlehčovat tak situaci.
Hrabe_X napsal:
Tak jsem vyslechl asi všechny TV debaty těchto 2 loutek.
Nejprve jsem nabyl přesvědčení, že k volbám nepůjdu,protože můj kandidát je venku ze hry v prvním kole a nejvíc, co mohu nyní udělat je, že oslabím procento voličů a budu mít čisté svědomí, až jeden či druhej začne dělat ostudu.
Po večerejším vyslechnutí všech lží pana Zemana jsem se rozhodl, že na Novej rok se nechci s kocovinou koukat na vepřovou hlavu, která mi bude servírovat lži, urážky a prázdné citáty.
Tož jdu dneska volit Kajla!
Celá Morava volí Miloše. Na Nový rok mu budu alespoň rozumět co říká. Ať už to budou fráze nebo bude třeba jinak kecat.
Děsím se však projevu Karla ke kterému si budu na překlad muset vzít logopeda.
vevis napsal:
Dovimu to muze byt jedno.Ten volit nejde.Tady jde o to,ze vsichni si vzali k srdci slova Hobrnose a v den voleb uz se nevyjadrovali.Opet pouze on musel mit proslov,ktery pak zavrsil jak jinak nez trapne a asi radoby vtipne.Ale o tom jak vcera Zeman pokracoval ve lzich,vymyslel si zdroje,ktere se proti tomu museli ohradit atd.,to uz nezminil.
Tak pane spravedlivý, stoupenci KS asi psali pro Tebe neviditelným písmem, že je nevidíš?
Pokud tyto příspěvky nebo některé předchozí nikdo nesmaže, tak zatím to jsou příspěvky #490 a #491
Omluvu od Tebe nežádám - kdo chce a není KS fanatik, tak si udělá obrázek sám, jak spravedlivě to tady chodí...
Ale napříště už raději nemoralizuj a hlavně už mi nic nepovídej o lžích. __________________________________________________________
Tak zrovna tihle 2 pouze kratce a strucne napsali koho budou volit.Ano Hrabe kratce napsal proc.Ale oni 2 se tady do tech debat nijak zvlast nezapojovali.
Kdyby treba Olin napsal uz rano ten svuj prispevek o tom,jak bude volit cela Morava,tak by na to myslim taky nikdo z priznivcu KS nereagoval.
Tak zítra už budeme vědět, jakého vola jsme si zvolili
Že to bude kašpar, to je celkem jasné, že to bude průšvih, to taky a že to bude prohra občana, to je jisté. Tož vzhůru borci, běžte si vybrat pocitově menší ZLO. Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Olin napsal:
Celá Morava volí Miloše. Na Nový rok mu budu alespoň rozumět co říká. Ať už to budou fráze nebo bude třeba jinak kecat.
Děsím se však projevu Karla ke kterému si budu na překlad muset vzít logopeda.
Celá ne...já rozhodně ne! Volím Karla i přes to, že žbrblá...
který mě utvrzuje v tom, jak jsou zastánci Miloše "útoční, agresivní a buranští" - jako jejich kandidát , hlavně že ti co mají druhého kandidáta jsou ovečky.
Ač nejsem sympatizantem ani Zemana, ani Jandáka - druhý jmenovaný to napsal myslím více než pravdivě (některé slovní přestřelky v této diskuzi jsou toho důkazem):
"„Tu slýchám, že kdo nevolí 'Karla', je neúspěšný, je příživník, je levičák, je neschopný, je zamindrákovaný, je 'socka', je **** a podobně. Jen ten, kdo volí knížete, je 'in'. Proboha, ať si každý volí, koho chce. O tom je demokracie. Demokracie není o tom, že se letití kamarádi rozkmotří kvůli tomu, že jeden není schopen respektovat názor druhého, když je odlišný. Demokracie je také o svobodě projevu, o projevu názorů, ne o tom, že všichni žijeme v demokracii, ale povinně musíme mít jeden názor a volit jen 'Karla',“ podotkl Jandák."
A k anketě na těchto stránkách, přikládám anketu z výše citovaných "parlamentních novin": Anketa
Takže tedy... Kdo má být prezidentem?
ZEMAN
71%
SCHWARZENBERG
29%
Celkem hlasovalo: 143085
Za normálních okolností by bylo na místě popřát štěstí tomu lepšímu ... v tomto případě tomu "méně špatnému".
....na druhou stranu, myslím, že demokratiky hlasovat je kravina, sejdou-li se dva blbci s jedním moudým.
....proto nemám nic proti větší pravomoci prezidenta, jsem proti snižování jeho imunity.
Je zajímavé, že na Moravě, kde je větší počet věřících, kde většina měla grunt s těmi svými vinohrady a dokázala se postarat sama o sebe, podporují Zemana, tomu opravdu nerozumím.
Chápu Ostravu a Ústí nad Labem, tam je koncentrace nepřizpůsobivých větší než velká, ale pracovitá Morava?
Upravil barokar dne 25.01.2013 13:55
červenej Elf
Teď jsem koukal na Karla jak volil, ale jestli jsou lístky žluté a obálky bílé, tak Karel volil neplatně, protože do urny vhodil žlutý lístek .
KUKY se vrací