Hicksi, resis veci na nespravnem miste... Pokud ti opravdu tak zalezi na ceske vlasti, snaz se primet vladu, at zmeni imigracni politiku. To, ze si stezujes tady, je sice krasna vec, ale je to mlaceni prazne slamy...
Me osobne jsou muslimove a to, co si delaji U NICH DOMA naprosto volni. Vadi mi pouze, pokud se prestohuji do Evropy a chteji tu delat totez. Pokud je u nich doma zvykem tyrat zvirata a bit vlastni zeny, je to jejich problem a nehodlam jim vnucovat cokoliv jineho. Z vlastni zkusenosti ti ale muzu rict, ze v mnohem mas naprosto spatne vytvorene nazrory a zavery, pravdepodobne ziskane jen cetbou internetovych diskusi a vhodnych vytazku z koranu. Nevim, kolik opravdu muslimskych zemi (vyjma Tunisu, Egypta a Maroka) jsi navstivil, ze mas takove "zarucene" informace. Ja jsem jich procestoval pomerne dost a me zkusenosti jsou jine. Byl jsem i v mnoha mesitach.
Ve vsech kulturach se najdou ****i, kteri delaji spatny obrazek tem ostanim. To plati i o muslimech.
Slecna motorkarka ma zcela jiste pravo si delat co sama uzna za vhodne. Je to dospela, svepravna zena. Kazdy na to muzeme mit svuj nazor, ale nakonec je to jen a pouze jeji volba. Laska za rok, dva vyprsi a pani se bude snazit co nejrychleji vratit zpet... tot muj nazor.
petrs napsal:
Hicksi, resis veci na nespravnem miste... Pokud ti opravdu tak zalezi na ceske vlasti, snaz se primet vladu, at zmeni imigracni politiku. To, ze si stezujes tady, je sice krasna vec, ale je to mlaceni prazne slamy...
Me osobne jsou muslimove a to, co si delaji U NICH DOMA naprosto volni. Vadi mi pouze, pokud se prestohuji do Evropy a chteji tu delat totez. Pokud je u nich doma zvykem tyrat zvirata a bit vlastni zeny, je to jejich problem a nehodlam jim vnucovat cokoliv jineho.
to bohuzel ale vychazi z nejakeho podivneho, podle mne tezce pomyleneho svetonazoru, ze totalni blazny touzici po svetovlade (ktera je navic integrovana do koranu, sunny atd), MUZEME NEJAK IZOLOVAT DO VLASTNIHO STATU.
Nepodarilo se to u mohamedovy vznikajici rise, nepodarilo se to u osmanske rise, nepodarilo se to u musulinvaze do indie, nepodarilo se nam ubranit ani Konstantinopol, ani poradne Jeruzalem. A meli jsme co delat u Vidne.
Nakonec, i Treti rise + Sajuz byl dost expanzivni.
...i v cine delaji uyghurove potize...
Česky: Období chalífátu
tmave hranice za vlády proroka Mohameda, 622-632
svetlejsi hranice za vlády volených chalífů, 632-661
nejsvetlejsi hranice za vlády Umajjovců, 661-750
ja bych rekl, ze totalne ne-expanzivni ideologie, co touzi zustat za svymi hranicemi
Z vlastni zkusenosti ti ale muzu rict, ze v mnohem mas naprosto spatne vytvorene nazrory a zavery, pravdepodobne ziskane jen cetbou internetovych diskusi a vhodnych vytazku z koranu. Nevim, kolik opravdu muslimskych zemi (vyjma Tunisu, Egypta a Maroka) jsi navstivil, ze mas takove "zarucene" informace. Ja jsem jich procestoval pomerne dost a me zkusenosti jsou jine. Byl jsem i v mnoha mesitach.
Ve vsech kulturach se najdou ****i, kteri delaji spatny obrazek tem ostanim. To plati i o muslimech.
klasika.. "byl jsem v mesite a dali mi tam dobrej caj, musi byt tedy hodni".
Petre.. bylo plno slusnych nacistu, stejne jako je plno "slusnych muslimu".
Problemem ale zustava to, co si RIKAJI MEZI SEBOU. To, co pises ty, je proste cista povrchnost. Pokud ti nevadi, ze o cesich mluvi islamofundaci jako o spine... je to tezke.
Dal uz se jen opakuju.
A co se tyce kontaktu s proper muslimy... posledni mi volal asi pred hodinou
Slecna motorkarka ma zcela jiste pravo si delat co sama uzna za vhodne. Je to dospela, svepravna zena. Kazdy na to muzeme mit svuj nazor, ale nakonec je to jen a pouze jeji volba. Laska za rok, dva vyprsi a pani se bude snazit co nejrychleji vratit zpet... tot muj nazor.
to same je ovsem vzit si v roce 1937 clena hitlerjugend. Je to OK? no ja nevim.
Upravil hicks dne 23.06.2013 11:20
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
o tech Skandberg a Kama divizich jsem nevedel, diky.
Hanschar byl AFAIK tvoren hlavne "bosňáky" (bosniaks) coz neni oznaceni pro obyvatele bosny jako takove, ale pro MUSLIMSKE OBYVATELE BOSNY.
Nutno dodat, ze bosna, srbsko (a o to vic recko) atd dostavali po staleti fest masakr od osmanske rise. Takze ten bosensky "islam" mam alespon ja trosku problem jim vycitat. Bohuzel se i tam radikalizuji (zejmena sarajevo, ale i ten srbsky sandzak).
Problematickym regionem Srbska je prave ten Sandžak.[/quote]
Prosím ta jména přesně Handschar (meč) a Skanderbeg (podle Iskandera Bega), to jen pro historickou přesnost
Národnostní složení není úplně známo, přesná čísla jsou pouze u Německých členů divize, ale divize vznikala jako Chorvatská první SS, takže se většina hlásila jako Chorvati. Je jasné, že to byli i Bosňáci a ostatní. Ono se to taky tenkrát tak moc nerozlišovalo
Jinak nakousl jsi Velkého Muftího (Mohamed Amín Al-Husajní). Taková historická perlička - on udělil Hitlerovi titul "čestného muslima" takže můžeme vlastně dnes říkat, že fuehrer byl muslim na oplátku byl povýšen do hodnosti gruppenfuehrera SS což nebyla žádná malá šajba, v podstatě generálporučík ale jinak spíš epizoda nemající na válku vliv. Nicméně muftí jednal s Eichmanem o možnosti rozšíření transportů i na židy z Palestiny a i jinde a to už taková sranda nebyla. Po válce utekl do Egypta a mimochodem zde byl uctíván jako národní hrdina až do své smrti v roce 1974.
GS 1200 R Adventure
Mě spis trápí co se děje u nás v republice, imigrace Vietnamců, Turků, lidi z Afrického kontinentu... To je časováná bomba. Ve Francii s tím mají docela velké problémy. Až se dostane do povědomí, že se v ČR čeká na občanství jen 5let tak jsme v prdeli. Proč myslíte ze tady dělají Ukrajinci??? Ze si vydělají moc peněz? Jen čekají na občanství. Pak za nimi přijedou cele rodiny jako v případe Vietnamců!!!
tohle je IMHO opravdu zvláštní a zajímavé vlákno, velmi kontroverzní, těžko uchopitelné
bohužel agresivní způsob zdejší Hicksovo obrany proti podobným věcem, které dělají nejen Kataríny, je v pořádku, ovšem ve směru k útočníkům, divím se, že při své vysoké inteligenci nevidí, že tím ztrácí sympatie a pomoc svých bližních a ve finále vlastně takto pomáhá útočníkům
nejvíce si zde proto vážím všech nevyslovených názorů, urážek, výhrůžek a hádek
...asi každému soudnému člověku přijde "poněkud nevyzrálé" rozhodnutí, které Katarína učinila, ale každý svého neštěstí strojvůdce...
...asi většině příčetných lidí přijde nefér, že Katarína zřejmě zničila práci několika lidí a vyhodila cizí peníze oknem...
...asi i většině dospělých v této zemi přijde zvláštní, jak Hicks zbrojí proti muslimům, s jakou agresivitou a vervou se pouští nejen do muslimů, ale i do vlastních řad a přijde mi hodně líto, že tím kazí celou dobrou věc...
nejhorší a nejtěžší na tomto vlákně je fakt, že už jenom se takovým těžkým tématem zabývat je drsné a vždy zanechá negativní pocit v každém životně neagresivním člověku a přitom neřešit jej je ještě horší: pokud to budu ignorovat, jednou to mě nebo mé děti sežere za živa, pokud to budu řešit, budu čelit tak negativním věcem, o kterých se mi ani nezdálo > tady není 100% pozitivní a jednoduché řešení, bohužel
na závěr, už jsem to dával dříve do videí, trochu studijního materiálu: YouTube Video Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
jiri_st napsal:
Kateřina ať si děla co chce, jeji volba...
Mě spis trápí co se děje u nás v republice, imigrace Vietnamců, Turků, lidi z Afrického kontinentu... To je časováná bomba. Ve Francii s tím mají docela velké problémy. Až se dostane do povědomí, že se v ČR čeká na občanství jen 5let tak jsme v prdeli. Proč myslíte ze tady dělají Ukrajinci??? Ze si vydělají moc peněz? Jen čekají na občanství. Pak za nimi přijedou cele rodiny jako v případe Vietnamců!!!
Jen drobnustka : ceka se 10 let. Prvnich 5 cekas na udeleni trvaleho pobytu, dalsich 5 na obcanstvi. Vyjimka jsou Slovaci, ti muzou pozadat po udeleni trvaleho a pak ti co maji zavazny duvod. V praxi se tohle moc neda odrbat, ted si uz davaji pozor. Takhle to bylo pred 3 lety kdyz jsem ja resil svuj trvaly pobyt (omlouvam se, jsem imigrant - Slovak, narozeny v CSFR, zil 8 let v Praze, nez se posunul dal).
Nemyslim ze se to zmenilo, protoze tehdy tento postup byl "novinka". Ja jen tak, at se tady nesiri nejake dohady...
jiri_st napsal:
Katarína ať si opravdu dělá co chce, ale za svoje peníze.. Netřeba to pořád opakovat.. Nikdo ji nebrání jejímu rozhodování, ale pokud ji pomůže někdo její sen splnit, měla by cítit určité závazky a povinosti.. Kdyby sbírala sponzorské dary na svatbu na dovolené v Egyptě, asi by nedostala motorku, peníze a mnoho dalších potřebných věcí.. Takže to co píšeš je sice pravda, ale v tomto konkrétním případě je to hloupost..
a dál teda musím reagovat na tvoje narážky na vietnamce. Prosím, pokud o této konrétní skupině lidí nic nevíš, nepiš o ní.. Děláš ze sebe pouze hlupáčka.. a v tomto případě, opravdu nevíš lautr nic..
Evidentně se pohybuješ v relacích "jedna paní povídala" - stejně jako tvoje informace o trvalém pobytu od "jednoho Turka" a proto, pokud nemáš zaručené informace, nebo problematiku neznáš, doporučuji nic nepsat, vyhneš se "spadnutí" do skupiny řekl bych to slušně "neinteligentních přispěvatelů"..
Upravil jezek dne 23.06.2013 14:45
Já jsem se k tématu nechtěl vyjadřovat, ale nakonec.. třeba to dopomůže někomu udělt si konkrétnější obrázek.. Nebudu přednášet věci, které se mi dostaly z doslechu, ale nějaké osobní zkušenosti tu jsou..
Jak bylo řečeno, Kataríně firma ADV ONE s.r.o. nabídla jako sponzorský dar podporu po CELOU cestu kolem světa a to ve formě zajištění a dodání originálních dílů BMW dle akutní potřeby a to zcela ZDARMA. Začalo to formou domluvy a pár drobností bylo dodáno již při tréningu v CZ, v Enduroškole Milana Holého. Prostě Milan zavolal, řekl, že potřebuje to a tu drobnost, my jsme dodali.. Nebylo toho moc, ale pár věcí ano. Od Kataríny nikdy ani nepřišla SMS "díky".. budiž.. Jak vy všichni poukazujete - je prostě svoje.. Za pár měsíců co byla v CZ nebyla po několikeré urgenci schopná dostavit se do firmy a podepsat sponzorskou smlouvu. Nicméně ale následoval seznam dílů, které by potřebovala, protože při tréningách dostalo Sertao docela na frak a bylo potřeba ho vrátit pokud možno v co nejpůvodnějším stavu, v jakém bylo Kataríně zapůjčeno... To že firma FMoto katarínu naháněla, aby motorku vrátila, protože nebyly naplněny podmínky smlouvy o zapůjčení a Katarína se zapírala a odmítala motorku vrátit když už "všichni věděli, že bude cesta kolem světa" je věc jiná, nicméně už tam byla velká dávka nespolehlivosti, což si myslím člověk, který žádá o nějaký sponzoring, a ne malý, nemůže a ani nesmí dovolit.. Vzhledem k tomu, že smlouva nebyla podepsána, jsme tedy následující díly zadarmo nedodali, nicméně nacenili za vyloženě režijní cenu - za nákup. Od té doby ji u nás nikdo neviděl ani neslyšel.. Odjela s Mildou Holým na tréning do Rumunska, kde si první den zlomila obě ruce a polámaná Kačka jela s motorkou autem domů.. Další vývoj znáte.. Několik kvalitních sponzorů pro svou nespolehlivost ztratila, s těmi novými, pochybními na ty staré naházela hromadu hnoje a s opožděným odjezdem o půl roku s velkou slávou vyrazila na svatební cestu.. mrzí mne že rozhádala mraky lidí kteří se spolu leta kamarádili, pošramotila nějaká ta manželství svými pokusy (některými bohužel úspěšnými) získat sponzoring "postelovou" cestou, znechutila víru těch, kteří ji od začátku podporovali v její cestě za snem..
Co se týče jejího pokračování v cestě kolem světa, opravdu už se jen usmívám.. Jízda stovky kilometrů dodávkou, hledání boty, foukání bublifuku za světla čelovky, svatba.. fakt prča.. ano, Katarína je svoje a pořád ji přeju, aby pokračovala a cestu dokončila.. Minimálně pro napravení určité ostudy, která nastala.. I kdyby se vdala v každém státě, jela celou cestu v dodávce a foukala bubliny až do Pekingu - je mi to jedno.. Jen mi to přijde poněkud trapnéééé....
Pro mě ale jako cestovatelský vzor zůstanou ale asi zatím jiní cestovatelé..
pro "dobrodruhy" doporučuji přečíst od začátku stránky Hanse Eichmanna, kterého osobně znám, a je to fakt prima chlap..
jezek napsal:pošramotila nějaká ta manželství svými pokusy (některými bohužel úspěšnými) získat sponzoring "postelovou" cestou
o tom jsem slysel taky...
kazdopadne long story short.. Katarina ti dluzi prachy za dily, right?
Upravil hicks dne 23.06.2013 16:40
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jiri_st napsal:
a dál teda musím reagovat na tvoje narážky na vietnamce. Prosím, pokud o této konrétní skupině lidí nic nevíš, nepiš o ní.. Děláš ze sebe pouze hlupáčka.. a v tomto případě, opravdu nevíš lautr nic..
Evidentně se pohybuješ v relacích "jedna paní povídala" - stejně jako tvoje informace o trvalém pobytu od "jednoho Turka" a proto, pokud nemáš zaručené informace, nebo problematiku neznáš, doporučuji nic nepsat, vyhneš se "spadnutí" do skupiny řekl bych to slušně "neinteligentních přispěvatelů"..
Tak tady bych se rád dozvěděl něco o vietnamcich, co by změnilo můj pohled na toto etnikum s mafiánskou strukturou, která obohacuje český trh padělky všeho druhu, drogami, prostitutkami a korupcí státních úředníků.Neznám jiný stát který by si nechal kálet na hlavu,tak jako v tomto případě.
Co se týče celého vlákna, souhlasím spíše s Hicksem, než s naivky a sluníčkáři.
pokud bereš vietnamce jako pouze část, která páchá trestnou činnost, tak ano. Stejně tak je mraky čechů, kteří ve Vietnamu vlastní bordely a pasou holky, jedou v prodeji drog, pašování lidí a podplácení státních úředníků.. Myslím, že tyto skupiny mají takřka všechna etnika, sdružující se na území našeho, ale i cizích států.. Stejně tak jako češi v zahraničí. Pokud chceš poznat vietnamce jako celek, seber se a na pár let tam odjeť.. Já tím, že se pohybuju (žiju) střídavě cca 14 let v Asii (převážně ve Vietnamu) a tady, tak se na to bohužel dívám trochu jinak.. A pokud neznáš jiný stát, který by si nechal takto kálet na hlavu, poukazuje to pouze na to, že v žádném jiném státě dlouhodobě nežiješ, a proto neznáš místní "bolístky".. Jako turista nemáš šanci cokoliv poznat.. Tady se v novinách dočteš maximálně to, co se kde stalo za politický skandál, že Berlusconi poplácal policajtku po zadku a princ Harry se zkouřil na věčírku a u toho hajloval, o imigračních problémech cizích států se u nás v novinách psát nebude.. Proč taky.. Povídání by bylo na dlouho, já jen nechci, aby někdo zasahoval do problémů, kterým do hloubky nerozumí a pokud možno nešířil demagogické bludy dál.. Tak jako já se nevyjadřuju k tématu muslimů, páč mu nerozumím, i když na to mám určitý názor taky.. Ono je jednoduché někoho hodit do jednoho pytle s ostatními, když zkouknu nějakou přihlouplou reportáž na jakékoli české televizi.. Stejně tak bych mohl naházet dohromady Slováky, Ukrajince, Rusy, Turky, Číňany, Poláky a mnoho a mnoho dalších, všech kromě Romů.. tam je to už úplně jiná liga..
Upravil jezek dne 23.06.2013 18:37
Jsem rád, že jsem zde potkal odborníka na Vietnam. Jen by mě jako laika zajímalo jestli je ve Vietnamu tolik Čechů jako Vietnamců v Česku,jestli nás tam tolik žije? podniká atd. jestli si tam můžeme kupovat za nelegální nezdaněné peníze nemovitosti, jestli by nás nevyhostili kdyby jsme tam nepodnikali v mezích zákona... ?
Tak tady jsme si moc nerozuměli. Já ti neberu, že vietnamci ve Vietnamu jsou skvělí lidé.Nevím,neznám. Já píši o těch,co žijí u nás a ty považuji za etnikum prolezlé mafiánskou strukturou, která pouze vysává tento stát tím,že neuznávají žádné naše zvyky jako např. placení daní,sociálního poj. ctění duševního vlastnictví a dalších věcí co dělá z Evropy Evropu,co sem nepatří ani kulturně, nábožensky, historicky. Jsou tu jen proto, že tento stát a zastupitelský úřad ve Vietnamu jim to díky korupci umožní. Nejsou to ani političtí imigranti, ani válkou ohrožená skupina, jen paraziti. Přiletí sem a než se naučí pozdravit, už mají řidičský průkaz, živnostenský list a trvalý pobyt. Vše zorganizováno do detailu. V čem je přínos? Bez Pho se obejdu.
máš pravdu, mělo by se začít u těch darebáků, kteří úplatky berou.. A to jsou ti první paraziti o kterých píšeš... Češi.. Úředníci, kteří na rozdíl od Vietnamců ani neumí pozdravit, říkají si o úplatky na každém kroku a je jedno komu, jestli je to čech, vietnamec nebo indián.. Bohužel, tady tito nejsou skvělí ani ve své vlastní zemi.. Co se týče mafiánské struktury, tak před několika dny se zatýkalo úplně někde jinde a těm říkám pořádná mafie.. O vazbách na vietnamce nebyla nikde ani zmínka a snad jsem v souvislosti s politikou ani nikdy o žádné neslyšel.. To spíš na Rusko a jiné státy. Jak jsem napsal, tyto problémy jsou u každé národnostní skupiny.. Rozhodně je neobhajuji, nicméně tato trestná činnost je procentuelně u všech etnik žijících na území ČR takřka stejná a to do 1,2% (Moldavsko), 0,96% ( Vietnam), 0.91% (Rusko) atd. atd..
ale jen pro zajímavost např. policistů v ČR bylo obviněno za trestnou činnost cca o 100 více než Vietnamců.
co se týče vysávání tohoto státu, opět se kloním k názoru, že trestná činnost vietnamců v případě obírání státu na daních, neplacení sociálního a zdravotního je v porovnání s jinými skupinami na velmi malé úrovni.. Tento stát okrádá daleko víc úplně někdo jiný..
ale v tomto končím debatu.. - nemá to smysl, tyto debaty jsou nesmyslné, a zaslepený oči neotevře.. Mimo jiné to nemá nic společného s tímto vláknem a už vůbec ne s motorkami..
Já bych radši šel jezdit na motorce a třeba právě po tom Vietnamu..
nikoho neurážím a ani to nemám v úmyslu, moje nevýhoda je v tom, že konrétně do této skupiny lidí víc prostě vidím..
krásný večer všem.. I Kačatkám na motorce při cestě kolem světa??
jezek napsal:
máš pravdu, mělo by se začít u těch darebáků, kteří úplatky berou.. A to jsou ti první paraziti o kterých píšeš... Češi.. Úředníci, kteří na rozdíl od Vietnamců ani neumí pozdravit, říkají si o úplatky na každém kroku a je jedno komu, jestli je to čech, vietnamec nebo indián.. Bohužel, tady tito nejsou skvělí ani ve své vlastní zemi.. Co se týče mafiánské struktury, tak před několika dny se zatýkalo úplně někde jinde a těm říkám pořádná mafie.. O vazbách na vietnamce nebyla nikde ani zmínka a snad jsem v souvislosti s politikou ani nikdy o žádné neslyšel.. To spíš na Rusko a jiné státy. Jak jsem napsal, tyto problémy jsou u každé národnostní skupiny.. Rozhodně je neobhajuji, nicméně tato trestná činnost je procentuelně u všech etnik žijících na území ČR takřka stejná a to do 1,2% (Moldavsko), 0,96% ( Vietnam), 0.91% (Rusko) atd. atd..
co se týče vysávání tohoto státu, opět se kloním k názoru, že trestná činnost vietnamců v případě obírání státu na daních, neplacení sociálního a zdravotního je v porovnání s jinými skupinami na velmi malé úrovni.. Tento stát okrádá daleko víc úplně někdo jiný..
ale v tomto končím debatu.. - nemá to smysl, tyto debaty jsou nesmyslné, a zaslepený oči neotevře..
Já bych radši šel jezdit na motorce a třeba právě po tom Vietnamu..
nikoho neurážím a ani to nemám v úmyslu, moje nevýhoda je v tom, že konrétně do této skupiny lidí víc prostě vidím..
krásný večer všem..
Moje nevyhoda je také v tom že do této skupiny lidí co tu páchá kriminalní činost až na těch pár tisíc děcek, kteří se na to teptve připravují vic vidím.
Na asii je nejkrásnější' to, že je v asii. Nevidím jediný dúvod a ani přínos pro evropu proč asii a asiaty importovat sem.