asumi napsal:
Pánové, jede někdo z Mělníka nebo z jeho okolí ,
Bob jede od Benátek a ta naše havěť od Jizery (byť já vyrážím z Prahy) má spicha na benzince, co je silnici 38 ve směru od Boule na Kolín hned po té, co 38 kříží Hradeckou dálnici D11 : PAP OIL, s.r.o. Čerpací stanice Oseček 86 Sraz v cca 15,30.http://www.mapy.c...1&l=15Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
asumi napsal:
Bob jede od Benátek a ta naše havěť od Jizery (byť já vyrážím z Prahy) má spicha na benzince, co je silnici 38 ve směru od Boule na Kolín hned po té, co 38 kříží Hradeckou dálnici D11 : PAP OIL, s.r.o. Čerpací stanice Oseček 86 Sraz v cca 15,30.http://www.mapy.c...1&l=15
počkáte alespoň do čtyř? Musim se vyvalit z Prahy....
Pink Floyd - Coming Back To Life
asumi napsal:
Bob jede od Benátek a ta naše havěť od Jizery (byť já vyrážím z Prahy) má spicha na benzince, co je silnici 38 ve směru od Boule na Kolín hned po té, co 38 kříží Hradeckou dálnici D11 : PAP OIL, s.r.o. Čerpací stanice Oseček 86 Sraz v cca 15,30.http://www.mapy.c...1&l=15
No, zkusíme to. Jinak až v podstatě do Brodu pojedem po 38 a pak počítám, že buď dál na Jihlavu a Třebíč a nebo někody druhé straně D1.
Jinak mám sraz s Ivošem v Letňanech před Avií v 15 hodin.
Kačo, napsal jsem si na tebe číslo. Až budem v Osečeku, tak se ti ozvu, kde jsi. Aby jsme tam zase nesušili zbytečně.
Upravil Medik dne 11.04.2014 13:36
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
asumi napsal:
No, zkusíme to. Jinak až v podstatě do Brodu pojedem po 38 a pak počítám, že buď dál na Jihlavu a Třebíč a nebo někody druhé straně D1.
Jinak mám sraz s Ivošem v Letňanech před Avií v 15 hodin.
Kačo, napsal jsem si na tebe číslo. Až budem v Osečeku, tak se ti ozvu, kde jsi. Aby jsme tam zase nesušili zbytečně.
OK, já počítám že snad v ty tři vypadnu a budu tam ok, ale kdyby něco :-) prostě pojedu stejnou trasu.
Pink Floyd - Coming Back To Life
...pánové a dámy, užijte si to! Moc jsem se těšil, ale změna časového plánu oslav nedělních kulatin mé ženy mě diskvalifikovala z účasti na tomto potkání.
www.jantruhlar.cz
Taky jsem se chystal potřást pravicí Bohumilovi a těšil jsem se, že konečně poznám další provařené duše z fóra, ale nakonec to dopadlo tak, že Vám popřeji na dálku ať si to k.rva užijete a nezapomínejte topit dovezeným tekutým dřevem
A doufám, že mě to vyjde příště
R 1100 GS
Jsem z radarky doma, bohuzel vecer jsem musel zpet do prahy, uzijte si sobotni parbu. Bylo to super - pocasi objednane na jednicku, enduro skola paradni a areal na takovou akci jako stvoreny.
tak jsem myslel, ze silnice okolo Peruce a Msene Baden je totalne rozsekana a na offroad... to co vede na radarku z dalnice smerem pres Pičel je ale v tom pripade MIMO DOBRO
jak je mozny, ze ma jizni morau tak rozsekany silnice a Cunas s 3Xarem se vozej po novejch povrsich?!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
příště si na vás budu muset vzít lepčí přístroj,sem si myslel že budete jezdit někde pryč,tak sem vzal obyčfoťák ale něco se povedlo,jak to budu mít hotové,dám sem odkaz
Upravil bystricke dne 13.04.2014 02:17
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Bylo to super, akorat v sobotu sem teho uz zacinal mit plny tykadla tak sem odpoledne skocil na kacko a mazal dom dokud svitilo slunko...takze sorry ze tak narychlo a bez rozlouceni.
Kupredu spatki ni krok...
Fotky budu přidávat do prvního příspěvku.
Jinak DÍKY všem za účast a pokud bude zájem můžeme na podzim zopakovat.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží