..psa venčím jenom na kůsku , nestíháme jest, vaříme kolem desáté večer, pijem málo o všecko doma zakopáváme ,já se sprchuju až ráno Zítřek to bude boj i v práci.., tak doufám že dojedu celý dom a nenechám moju na to samotnů...děvčicu moju švarnů
Tvl Mildo to je nářez,držte se klobouk dolů,díky a pozdravuj Petku.
Mildo, nějak mi utekl ten osobní odběr, kde to tedy mohu osobně vyzvednout?? teda až se zotavíš z třidění... Už se těším, že si udělám výlet na moto...
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti!
díky všem je s tím opravdu moc práce a to nepočítáme tu dobu a práci co s tím byla od začátku..seděli jsme u toho den co den co se to rozjelo Sami vidíte jak to pokračuje teď..každý den po příjezdu z práce.. a pak hned trička vše okolo jde stranou K tomu skládání..je to fáákt mazec ještě nás toho dost čeká Díky všem
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Vypadá to hezky, tak nějak bezproblémově, ale IMHO, chybí tomu Michalův Příběh čepic.
Chtělo by to něčím okořenit, něco ve smyslu: " Zatkli stříbrnou barvu z ČLR v Černém moři u Krymu, kartuše stříbřenky se totiž příliš podobají raketám do F 16, nebo tak nějak podobně,...... takže dodávka trik se opozdí a prozatím nevím, kdy se podaří zajistit náhradu.
červenej Elf
díky všem je s tím opravdu moc práce a to nepočítáme tu dobu a práci co s tím byla od začátku..seděli jsme u toho den co den co se to rozjelo Sami vidíte jak to pokračuje teď..každý den po příjezdu z práce.. a pak hned trička vše okolo jde stranou K tomu skládání..je to fáákt mazec ještě nás toho dost čeká Díky všem
nevenčíš toho psa ne těch tričkách,že ne........................jinak ti uděluji malé bezvýznamné +
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
nevýslovně velebím tvoji snahu a čekám poštáka. Doufám, že místo toho aby mi donesl balíček neprodává někde za rohem cigarety a nebo nějaké pojištění. Děkuji
jifr napsal:
nevýslovně velebím tvoji snahu a čekám poštáka. Doufám, že místo toho aby mi donesl balíček neprodává někde za rohem cigarety a nebo nějaké pojištění. Děkuji
buď si jistej,než ty trika dorazí už mi budou malý.........
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Škoda,že se to nestihlo poslat do výstavy . Mohly jsme dělat už parádu v Praze nebo Brně
------------------------------------------------------------------------------------
CHOVEJ SE KE SVÉ MOTORCE TAK, JAK CHCEŠ ABY SE TVÁ HOLKA CHOVALA K TOBĚ
Nestíháme si trika oprat pro sebe a vzít do Brna, natož to někomu zabalit a do Brna vzít, je nám to líto..jde mi z toho hlava kolem je toho dohromady tolik moc co musíme kontrolovat..počítat apod. Dnes to ale pokračuje a jak se vrátím z Brna, měli bychom to dodělat..zítra si přijedou první pánové
Tak zatím čůůůs ..frčíme do teho Brna
ps..mám na sobě cihlově červené gatě a zelené tenisky Adid..as pro případné otázky..aby ste mě poznali ..a budu slintat u BMW
Upravil Milan V dne 08.03.2014 08:09
Milan V napsal:
Nestíháme si trika oprat pro sebe a vzít do Brna, natož to někomu zabalit a do Brna vzít, je nám to líto..jde mi z toho hlava kolem je toho dohromady tolik moc co musíme kontrolovat..počítat apod. Dnes to ale pokračuje a jak se vrátím z Brna, měli bychom to dodělat..zítra si přijedou první pánové
Tak zatím čůůůs ..frčíme do teho Brna
ps..mám na sobě cihlově červené gatě a zelené tenisky Adid..as pro případné otázky..aby ste mě poznali ..a budu slintat u BMW
podle slintání tě nepoznáme,takových tam bude spousta
Dum spiro,spero.
jifr napsal:
buď si jistej,než ty trika dorazí už mi budou malý.........
...asi to chtělo zapojit se do toho, třeba by to se vším tím staráním kolem bylo do vánoc hotovo...
Upravil Milan V dne 08.03.2014 19:54