Oline dej si stakan vodky, nebo radeji celou butylku a uklidni se..
ty me nemuzes urazit... p.s. nejsi v Kremlu, aby jsi tu nadaval jak sprostý mužik.
Upravil bluesbery dne 18.02.2015 12:13
Helemese to je ten ctihodnej pán,co mě minule káral za neslušný vyjadřování a nakonec jsem ještě žabař...ostatně,jako s každým moralistou...stačí jen vyčkat a oni se vybarví
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jen aby jste tam neskončili Vy....myslím Usafilové
Že by tak?
USA - ZA TŘICET LET
Obamovi diagnostikovali rakovinu a byla již v nevyléčitelném stádiu. Proto se nechal zmrazit, s tím, že bude přiveden k životu až se najde lék. Po třiceti letech ho tedy vzbudí a vyléčí. Obama si zajde do baru, objedná whiskey a zeptá se barmana: "Tak s kým teď na světě máme konfliktní vztahy?"
Barman: "S nikým, jsme supervelmoc a všechny ovládáme."
Obama:" Ale co Afrika a Arabové?"
Barman: "Jak říkám, žádný problém. Máme je pod palcem."
Obama: "No a Asie?"
Barman přinese glóbus, zatočí s ním a říká: "Všechno co tu vidíte ovládáme. Jsme supervelmoc a nemáme s nikým žádný problém."
Obama: "Tak to jsem šťasten. To jsem ani nečekal. Ještě jednou whiskey. A kolik platím?"
Barman: "2 ruble a 12 kopějek."
Tomu bych se nedivil,pokud polezou Rusku do zadnice i jejich mistni komplicove ...
Jen aby to nakonec nebyly juany..
P.s. za dva ruble nekoupis ani nahnilou bramboru
Upravil bluesbery dne 18.02.2015 18:05
Britská zahraniční politika mně z dlouhodobého hlediska dává smysl. Když o zahraniční politice EU rozhodují Němci, kteří 2 války prohráli a Frantíci, kteří zase žádnou de facto nevyhráli, je mně trochu ouzko.
Upravil cibus dne 20.02.2015 11:47
Reno napsal:
Bobe a spol... vy jste vážně tupý slepice... A ty Bobe jestli jsi měl někdy něco společnýho s STB, tak jedině to, že jsi huli v Bartolomějský pod stolem... Už se na to mletí h.o.v.e.n vyser... Tady je naštěstí většina lidí normálních... Běž si agitovat jinam... Tady se jenom ztrapňuješ... Nejkrásnější je, když se za svobodu slova schovává komoušskej rusofil...
Ó jak inteligentní, tví kamarádi jsou zas v akci http://www.novink...insku.html
...holé lebky tentokrát zprava... tož tak, no nácek asi nebudu, tolik rozumu mě ještě zbylo.
Hm... Už mě přestáváš bavit... A moc rozumu ti nezbylo... Jinak by jsi věděl, že náckové a komoušové je úplně stejná pakáž... Nebudu tady rozebírat kdo zavraždil víc lidí... To je totiž úplně jedno... Já bych se styděl za obojí a rozhodně se ani jedněch nikdy nebudu zastávat... Takže se nad sebou zamysli, jestli to ještě dokážeš... A hlavně už nepoužívej věty, že se bráníš... To už je vážně ubohý... Jestli máš vázně tuhle potřebu, tak si pusť fotky z náckovských nebo komoušských koncentráků a udělej si to... Třeba ti bude líp...
Reno napsal:
Bobe a spol... vy jste vážně tupý slepice... A ty Bobe jestli jsi měl někdy něco společnýho s STB, tak jedině to, že jsi huli v Bartolomějský pod stolem... Už se na to mletí h.o.v.e.n vyser... Tady je naštěstí většina lidí normálních... Běž si agitovat jinam... Tady se jenom ztrapňuješ... Nejkrásnější je, když se za svobodu slova schovává komoušskej rusofil...
Ó jak inteligentní, tví kamarádi jsou zas v akci http://www.novink...insku.html
...holé lebky tentokrát zprava... tož tak, no nácek asi nebudu, tolik rozumu mě ještě zbylo.
Hm... Už mě přestáváš bavit... A moc rozumu ti nezbylo... Jinak by jsi věděl, že náckové a komoušové je úplně stejná pakáž... Nebudu tady rozebírat kdo zavraždil víc lidí... To je totiž úplně jedno... Já bych se styděl za obojí a rozhodně se ani jedněch nikdy nebudu zastávat... Takže se nad sebou zamysli, jestli to ještě dokážeš... A hlavně už nepoužívej věty, že se bráníš... To už je vážně ubohý... Jestli máš vázně tuhle potřebu, tak si pusť fotky z náckovských nebo komoušských koncentráků a udělej si to... Třeba ti bude líp...
Tak tak, a co tím chtěl básník říci? To že nedržím palce náckům, těm kteří rozdávali zbraně lidem kteří stříleli na majdanu do policajtů aby to rozhýbali správným směrem?? To jsou opěvovaní majdanci, = náckové a těm mám držet palce? Tobě už líp evidentně je, ČTK ti to nalinkovala, přeji ti to. Zbylo mi ho na rozdíl od tebe dost na to abych poznal nácka a utřídil si informace, ale jednodušší je věřit jak to děláš ty a hlavně nemyslet, to máš recht.
Hm... Už mě přestáváš bavit... A moc rozumu ti nezbylo... Jinak by jsi věděl, že náckové a komoušové je úplně stejná pakáž... Nebudu tady rozebírat kdo zavraždil víc lidí... To je totiž úplně jedno... Já bych se styděl za obojí a rozhodně se ani jedněch nikdy nebudu zastávat... Takže se nad sebou zamysli, jestli to ještě dokážeš... A hlavně už nepoužívej věty, že se bráníš... To už je vážně ubohý... Jestli máš vázně tuhle potřebu, tak si pusť fotky z náckovských nebo komoušských koncentráků a udělej si to... Třeba ti bude líp...[/quote]
Tak tak, a co tím chtěl básník říci? To že nedržím palce náckům, těm kteří rozdávali zbraně lidem kteří stříleli na majdanu do policajtů aby to rozhýbali správným směrem?? To jsou opěvovaní majdanci, = náckové a těm mám držet palce? Tobě už líp evidentně je, ČTK ti to nalinkovala, přeji ti to. Zbylo mi ho na rozdíl od tebe dost na to abych poznal nácka a utřídil si informace, ale jednodušší je věřit jak to děláš ty a hlavně nemyslet, to máš recht.[/quote]
Když jsme u těch nácků ,doporučuji toto :http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/362458-nove-rusko-sbira-sily-prestavka-skoncila-nebral-si-servitky-velkorusky-ideolog.html ,obzvláště ta fotka je dobrá.
Můj názor ,je ,že slovo fašista/nácek/ v ukrajinské krizi používá pouze Kremelská propaganda ,protože je nic lepšího nenapadlo.
mtucek napsal:
Tak tak, a co tím chtěl básník říci? To že nedržím palce náckům, těm kteří rozdávali zbraně lidem kteří stříleli na majdanu do policajtů aby to rozhýbali správným směrem?? To jsou opěvovaní majdanci, = náckové a těm mám držet palce? Tobě už líp evidentně je, ČTK ti to nalinkovala, přeji ti to. Zbylo mi ho na rozdíl od tebe dost na to abych poznal nácka a utřídil si informace, ale jednodušší je věřit jak to děláš ty a hlavně nemyslet, to máš recht.[/quote]
Když jsme u těch nácků ,doporučuji toto :http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/362458-nove-rusko-sbira-sily-prestavka-skoncila-nebral-si-servitky-velkorusky-ideolog.html ,obzvláště ta fotka je dobrá.
Můj názor ,je ,že slovo fašista/nácek/ v ukrajinské krizi používá pouze Kremelská propaganda ,protože je nic lepšího nenapadlo.[/quote]
Upravil Olin dne 24.02.2015 12:18