TomasTT> Prosím, musím mít zaplacené předplatné aby to fungovalo? Já to hned smazal... To samé mi ukazuje radareu.cz i když jen na mobilu a není to tedy po ruce při jízdě... ALe předpokládám že se cálovat musí
TomasTT> Jo už jsem to pochopil. Šlo mi čistě o ten meteoradar jak se dá rozchodit. Tak jak je to na obrázku nade mnou. Ta předpověď v cíli je dobrá, ale radar by byl boží. Takže chápu že nefunguje. Nebo jak to zapnout? Jde mi hlavně o Itálii, Rumunsko,černá Hora a okolí. Děkuji za nakopnutí správným směrem :-)
A zkoušel jsem teď počasí a ukazuje mi NA TRASE a 23:00, 0:00, 01:00
což je pecka Aspoň tedy jestli počítá správně kde asi za hodinu budu-čas nasadit nemoka
Ty radarový data prý fungují v pěti zemích v evropě. Bohužel garmin usa nikdo neví, ve kterých
Pracuju na tom...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
To počasí je moooc šikovná vychytávka. Pokud se jede kousek, tak to ukazuje počasí v cíli a když se jede dál-dával jsem třeba Livigno, tak to ukazuje na trase. Je to pecka. Je vidět že nad tím hodně přemýšleli a tohle se jim fakt povedlo
Tohle budu určitě hodně používat...
No-oni za to chtějí 509Kč a to se mi nelíbí, takže to mám sám od sebe zakázané používat. A ty radary taky nepotřebuju. Pak to houká skoro pořád-jako to upozorňování na rychlost-to jsem musel taky hned vypnout
Tak pocasi vyreseno. Jestli bude GPS ukazovat pocasi po ceste nebo v koncove destinaci je ovlivneno CASEM a DElKOU trasy, jen nevim kde sou presne ty limity, zkousel jsme nekolik tras a vyplyva my z toho, ze cas je hodina a kilometry jsou 80 a musi byt poruseny obe soucasne
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Schrek> Jo to počasí je vymyšleno dobře a logicky. Velmi chválím. Ještě kdyby ty data byly u eurotelu trošku levnější. Kupuju si ty balíčky za pár stovek vždycky na cestu a pak se děsím kdy to dojde a budu muset kupovat další. Posílá se SMS. Já si pořád říkám že museli do garmina přijmout nějaký nový programátory. Tahle navigace je o třídu lepší než konkurence.
Upravil Wilda69 dne 27.06.2014 17:43
Ano GPS je o tridu vys jak vse ostatni stim souhlasim, ale to pocasi NE, vadi mi to casovy pasmo, chtelo by to, aby to bylo jen na zaklade KM treba do 50 a pak to psat poceste , ALE hlavni je, ze sem prisle na to jak to funguje
Čeština můj koníček
Cyklický restart fakt jede hoši..tentokrát na Slovensku..data v háji, vím jdou zazalohovat na SD kartu ale kdo to má řešit průběžně u Navi za 18.000 Kč..Už po třetí..je super ta Navi
vrat to prodejci a chtej novou , co tam mas za soft , jakou mas mapu , pri cem to delalo ?
Čeština můj koníček
svejkyblack napsal:
Cyklický restart fakt jede hoši..tentokrát na Slovensku..data v háji, vím jdou zazalohovat na SD kartu ale kdo to má řešit průběžně u Navi za 18.000 Kč..Už po třetí..je super ta Navi
U těch Povolení mýt nebo jak to tam je jak jsou vyjmenovaný ty státy musíš VŠECHNO POVOLIT. Pak se žádný restart nejspíš opakovat nebude. My tu máme dálnici kterou jen přejíždím a udělalo mi to 2x. Jak jsem ty šmejdy povolil tak mám pokoj a funguje to bez problémů. Zakazuju jen dálnice když je nechci, nebo povolím. Ty mýta přepni a máš pokoj. (třeba se pletu a je to něčím jiným, ale doufám že to bude šlapat)
já to vše chápu a mám to tu od vás načtené, ale stejně..Kdyby to stálo 2000 Kč..Tak možná..Mám i všechny aktualizace..tedy po připojení na Garmin Expres..O to vlastně ani nejde jen kroutím docela hlavou..Prodejce je v poho a už jednou měnil..Schodou okolností se mě to ani jednou nestalo na dálníci. myslím že jsem jen nedodržel trasu a trochu uhnul. Za jízdy se snažím také trochu kochánkovat a neslodovat stále telku
Upravil svejkyblack dne 29.06.2014 21:38
Podle mně jde o to, že když nejedeš po trase, ale jedeš jinudy, tak to zkusí přepočítat a když je tam zrovna ten úsek s mýty tak nastává Blackout navigace. Nastav ty mýta a uvidíš. Jinak je to špička. Tahle chybka je prostě jen někde a nikdo na ní dřív nepřišel. Podle mně je to spíš kravina dávat do nastavení tyhle volby. Docela to bude nastavení komplikovat než by to něco zjednodušilo. Mnohem lepší je tam mít jednu volbu-DÁLNICE: ANO/NE a tím to hasne.
A kdybys viděl jaký kraviny dělala ze začátku 660-tka, tak bys ani nevěřil že něco takového vypustí mezi lidi. TO bylo neuvěřitelný. Tahle navi je fakt nadstandart...
Nový software se už testuje. Byla tam další chyba, dneska nebo zítra čekám další opravu a mělo by to být vyřešené.
Já když prodávám novou navigaci, tak ty dálniční známky lidem rovnou nastavuju (na Slovensku, v ČR a v Rakousku) na "povoleno" a povoluju placená mýta. Je to potřeba asi povolit všude. Mapa 2015.1 ty úseky dálničních známek pořád nemá v pořádku, takže tahle mapa to nevyřeší. Nový software by měl ignorovat chyby spojitosti (když třeba na dálnici je z nějakého důvodu chybějící úsek kde platí/neplatí dálniční známka resp. placený úsek). Na tom se ta navigace restartuje, nespojitý data jí sestřelí. Dřív byla podobná chyba třeba na hranicích kde silnice z ČR nepřesně napojovala na silnici na Slovensku. Nebylo to přesbě na hranici ale o pár km dál, protože ty mapy mívají překryv na druhou stranu. Taky to opravili ale byla to podobná chyba - navigace na to reagovaly restartováním resp. se vypínaly a nešly spustit apod.
schrek napsal:
vrat to prodejci a chtej novou , co tam mas za soft , jakou mas mapu , pri cem to delalo ?
Nová navigace to pochopitelně nevyřeší. Je to chyba v software, resp. příčinou jsou chybějící data v mapách, které způsobí přetečení paměti a restart navigace, kdy se načte trasa s chybou a následuje další restart a tak dokola až dokud se ta trasa s chybou neodstraní (resetem). Nová navigace neřeší nic, je potřeba zapnout (povolit) jízdu po silnicích kde je vyžadovaná dálniční známka a jízdu po dálnicicích řídit volbou "dálnice" normálně z vyjímek výpočtu (objížďky) a chyba se neprojeví. Přesně jak tady bylo psáno.
Nový software čekám do týdne, dnes bych měl mít další opravenou verzi SW na zkoušení do beta verze, snad už i v tom pátečním to bylo opravené ale tam nefungovalo spojení Link, takže čekám dneska na další. Když to bude OK (posílali to prý jen asi pěti lidem na zkoušení), tak si myslím že to vydají okamžitě jako aktualizaci.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...