TomVS napsal:
Tak zítra na singltreku, jedu jen na otočku...
Tak Jak bylo Tome. Já byl v Josefáči, tam hezky. Pak jsem hodil auto domů a jel zpátky na kole, ale na Bedřichově mlha a 3,1 nad nulou, už bylo frišno ;o)).
www.jantruhlar.cz
...tam když je to lehce vlhký,tak je to vynikající. Minule bylo hodně sucho a ten prach se dostane všude. Stejne tam nemá cenu jezdit,když je hodně mokro/prsi/leje. Ten jemnej prach je všude a de to i na ložiska atd.
Letos uz to asi nestihneme,ale ve 2016 navrhnu jeden víkend tam.
H
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:...Letos uz to asi nestihneme,ale ve 2016 navrhnu jeden víkend tam...
...jenom jeden? :-))
Já víkend nakonec nevyrazil, místo toho bazén a přes den jsem chystal karavan na mráz...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Já se teď vrátil... Krásné tři hoďky offíku, z toho polovina za mrholení až mírného deště... Ale nic co by Assos nezvládl, takže nádhera, sucho - teplo. Ale máme tu cca 5-7st.
Když někomu řeknu, že jsem v mládí, to mi bylo 16-20 let, v rámci cykloturistického oddílu pod TJ Slavoj Žiželice jezdil na kole 10 tisíc km ročně, projezdil jsem křížem krážem republiku, Balkán, Snadinávii, jezdil jsem 60 km do práce atd., podívá se na mne a zasměje se. Dnes bych chcípnul, ale tehdy bylo 150 km denně běžná dávka a vˇrámci ČSSR jsme všude jezdili po ose. Před pár lety jsem si koupil kolo, že budu něco dělat pro zdraví. Prodal mi ho místní člen, prodejce kol a když jsem si k němu pro kolo přijel, nakoupil jsem oblečení, sedl na kolo a vyrazil domů. Seděl jsem na kole po 20 letech a po 30 od trochu delší trasy, ale těch 40 km jsem domů ujel, což Drákula nečekala. Ale nemám vůli a chybí mi motivace, nejdřív mne občas vytáhnul soused, teď už ne a Drákula na kolo nesedne.
....tak to souhlas. Na Favoritu s klipsnama a převody 2*5 to se to jezdilo. Měl jsem modrýho ;o)), v mých očích byl lepší než zelenej a kopil jsem si na něj brzdy CENTRIC, to bylo tenkrát něco ;o))
dneska je to tak nějak rychlejší/intenzivnější a asi fakt není čas jet na kole 150km celý den. To vyrazím ráno, objedu cca 60km a na oběd doma a odpoledne další zážitky/akce...
www.jantruhlar.cz
Moj ročny rekord bolo asi tak 13 rokov naspäť 6000km v horaku, potom sme sa zmohol na autak a tak vykony postupne klesaly až skoro zastavili, rozpadli sa partie každy robi niekde inde , rodiny a podobne veci. Teraz som rad ked ročne dam aspon 600km a prave dnes mi padlo na cyklo kompe rovných 38000km za cca 15 posledných rokov. Tento mesiac mám iba tri jazdy na MTB 2x cesta a 1x Slanske Vrchy cca 700vyšky (Ivan to pozna) dokopy 160km.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.