BURE napsal:
Vypustit cukr. Cukr je asi to nejhorsi, pac je na nem telo fyzicky zavisle. Tak tri tydny je clovek uzlicek nervu...
Ted se tu do me nekdo jiste opre, ze kecam a ze mi chybi sacharidy pro budovani hmoty a ja nevim co jeste... Asi takhle.
Nezavrhovat nic, co clovek nema vyzkousene. Krome hladoveni! To jsme si vyzkouseli alespon jednou hadam vsichni a ruku na srdce, jaky to melo dlouhodobě ucinek?
Hodne zdaru vsem, co se sebou neco delaji!
Ještě bys měl ale odlišit, jestli myslíš vypustit cukr jako ten bílý rafinovaný sajrajt, nebo cukr obecně jako sacharidy. Pokud je to ten druhý případ, měl bys ještě rozlišit, zda mluvíš o sachru s nízkým, nebo vysokým glykemickým indexem, protože - bez sachru to opravdu nejde. Teda nejde dlouhodobě :-)
Na tyhle urovni jsem to rozpitvavat nechtel. Rekneme, ze jsem myslel tu bilou fikanou sragoru a s ni doslazovane veci... Kdyz se nad tim clovek zamysli, tak alespon u me bylo tech veci, co jsem za den spolknul celkem dost. A se sachrem s vysokym GI jsem taky opatrnej...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Stačí bejt v pohodě, vydržet se moc nepřežírat, jíst alespoň trošku zdravě a trošku se hejbat.
Nevím, zda bych upřednostnil super figuru a byl nespokojenej a vystreslej z hladu nebo každýho jídla, který mi hrozí několika kaloriemi.
Za chvíli by se jeden bál ženský stříknout do pusy, aby náhodou nestloustla.
Taková transformace život neprodlouží a ještě si ho neužiješ.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Stačí bejt v pohodě, vydržet se moc nepřežírat, jíst alespoň trošku zdravě a trošku se hejbat.
Nevím, zda bych upřednostnil super figuru a byl nespokojenej a vystreslej z hladu nebo každýho jídla, který mi hrozí několika kaloriemi.
Za chvíli by se jeden bál ženský stříknout do pusy, aby náhodou nestloustla.
Taková transformace život neprodlouží a ještě si ho neužiješ.
Ty si vuuuul!!!
Strikanec je bilkovina a ma jiste nizkej glykemickej index, takze svoji drahou polovicku v tomhle smeru nesetri!
Jinak jsem nasel tak nejak pekne popsany to, co posledni dobou jedu... http://fitplan.cz...0-kalorii/Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
zdar sportovci, sice neplanujem transformaci, ale mozna sa tu niekdo vyznate v cviciacich strojoch a sice:
elipticky trenazer
...caka ma kupa takejto masinky, takze pomozu mi "kloudne" info na co mam dat bacha, co si vsimat, co (ne)kupovat, pripadne ak to mate niekto doma ako susak na pradlo, ponukam jazdenych (ale v dobrom stave) sa nebranim.
Upravil vlk dne 11.01.2016 13:47
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
vlk napsal:
zdar sportovci, sice neplanujem transformaci, ale mozna sa tu niekdo vyznate v cviciacich strojoch a sice:
elipticky trenazer
...caka ma kupa takejto masinky, takze pomozu mi "kloudne" info na co mam dat bacha, co si vsimat, co (ne)kupovat, pripadne ak to mate niekto doma ako susak na pradlo, ponukam jazdenych (ale v dobrom stave) sa nebranim.
Jak už jsem psal, nikomu nic nedoporučuji. Každý si jezte a cvicte podle sebe. Prave ze zdravotnich duvodu jsem potreboval ty kila dostat dolu co nejrychleji, povedlo se a jsem rad.
Nadpis prispevku snad jasne dava najevo co se tu ma psat, jde o transformaci postavy, takze s radama o doktorech atd jdete do zadele, porad ti stejni lidi stejny kecy...
Ze vas to bavi
Slunce v duši, za pár měsíců sem hodim fotky jo, hejtrům ZDAR!!!
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Jak už jsem psal, nikomu nic nedoporučuji. Každý si jezte a cvicte podle sebe. Prave ze zdravotnich duvodu jsem potreboval ty kila dostat dolu co nejrychleji, povedlo se a jsem rad.
Nadpis prispevku snad jasne dava najevo co se tu ma psat, jde o transformaci postavy, takze s radama o doktorech atd jdete do zadele, porad ti stejni lidi stejny kecy...
Ze vas to bavi
Slunce v duši, za pár měsíců sem hodim fotky jo, hejtrům ZDAR!!!
No neni to spica, sem neco napsat? Hned tu mas na kazdym prstu deset odborniku, co ti jinymi slovy napisou, ze ses ko.kot! Jak rika klasik: "Je lepsi si to posrat podle svyho, nez jak ti to radi druhej... "
Pochybuju, ze tu fotkama nekomu zacpes hubu. I kdybys vypadal jak Stalove v Rocky 4, stejne ti ty samy napisou, ze vypadas zhuntovane a s takovou brzy zhebnes... Jako bys to tu neznal.
Upravil BURE dne 11.01.2016 22:10
Otázka pre odborníkov: Ovsená kaša a ovsené produkty spadajú tiež do celiakickeho reťazca, alebo nie? Respektíve čo tam z bežných obilnín patrí a nepatrí? Dakujem za odpovede!
Upravil JRM66 dne 19.01.2016 11:17
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Nejsem teda odbornik, ale vsechno zrno (psenice, zito, jecnem) obsahuje gluten neboli lepek. Z obilovin jsou bez lepku ryze, proso (jáhly), amarant, pohonka, quinoa...
Oves je ve skutečnosti bez lepku, nicméně je často zpracováván v závodech, které rovněž zpracovávají pšenici a tak je pak kontaminován. Pokud máte celiakii nebo vážnou intoleranci lepku, vždy si kupujte bezlepkový oves, který byl zpracován na vyhrazeném zařízení pro bezlepkové produkty.
Bure dikes za dobrý línk, fakt zaujímavé počitanie, dnes novy osobný rekord v behu, síce iba 10.5km v jednom kuse bez zastavenia ale pre mňa je to dalšía pokorená hranica, ktoré sa budu postupom času dúfam aj predlžovať.
Upravil JRM66 dne 19.01.2016 20:03
Január za nami a ja som to z behom vydržal až do posledného dňa, tak sa trocha pochválim, total ODO-meter je 80.5km, neviem či je to moc alebo malo ale nechcel som to preháňať aby ma to ešte bavilo aj v dalších mesiacoch. Dokúpil som si aj kilečko Kreatinu monohydrát pure, ktorý som používal aj kedysi v cyklistike na rozbeh sezony. Váha šla dole síce len minimálne a to iba o 1kg ale dúfam že lepšie to bude už v dalšom mesiaci, tiež zvažujem o kompresných návlekoch nakoľko sa mi ozvali bolesti vo svaloch pravej nohy, núdzovo som vyskúšal tesnejšie cyklo návleky ktoré účinkovali podobne a zlepšili mi beh menšou únavou nôh. PS: Beh je drina, ale najťažší je aj tak iba prvý kilometer, potom už to ide skoro samo.
Upravil JRM66 dne 31.01.2016 22:59
JRM66 napsal:... PS: Beh je drina, ale najťažší je aj tak iba prvý kilometer, potom už to ide skoro samo.
...ono ani chůze není lehká já minulý týden dal ještě ve sněhu treninkově 30km / 6 hodin a také to bolelo...prostě bez dřiny to nejde ... až se trochu oteplí mám připravenou trať 75km a potom 100km, tak snad to půjde
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Pekne hosi, pekne!
Az dojedes ten kreatin, tak pocitam, ze ti pujde vaha taky aspon o kilo dolu. Kreac drzi vodu...
Ja uz se musim taky rozhoupat, sezona se nezadrzitelne blizi a tak se dam na SUCHEJ UNOR! http://suchejunor.czMožná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Na co používáš kreatin u běhání to mi hlava nebere. Kreatin ti pomůže u krátkodobýho výkonu, jinak je úplně k ničemu (pokud teda nepočítám umělý nafouknutí svalů vodou).