Tak já sice jenom 20 let :-) co je "netotalitní zákon" když nepočítám rodinné lovecké, ale ve finále jsem to omezil na sbirku z české produkce a moc jsem si oblíbil Kevina ze Vsetína ve verzi 706 http://www.zbrane...amp;list=2. Úzasné na tom je, že se v létě strčí do kapsičky podobné na šrajtofli http://style.kmsa...na-pistolia můžu s ní běhat třeba v plavkách. Pravda, je už to tak lehké že občas zapomínám že ji mám :-) 9Browning není žádný zázrak (9Mak se ještě tehdá nedělal) ale něco už to zvládne. Rozhodně lepší než CZ92 a obdobné. CZ97 a podobné beru skutečně už jenom na střelnici. Poslední trendy lehkých slimů jsou bezva, zbraň s jednořadým zásobníkem v 9 lugru vhodnou na nošení dříve člověk skoro nepotkal Heckler & Koch 7 tady nebyla moc k mání dneska je z ní poměrně ceněný sběratelský artikl
Upravil OldaV dne 27.05.2016 15:41
Medik - ještě nevím, za stejnou cenu jsou předobjednávky všude a dodací termín červen/červenec taky. A protože se musí většinou vyzvednout osobně, hledám nejbližšího prodejce, i když není z čeho vybírat - Plzeň, Příbram, Rakovník. Takže možná ten Rakovník nebo Příbram. Objednávku budu dělat po neděli, ještě čekám na jednu informaci od dalšího potenciálního prodejce z Prahy.
Tady je jedina cesta a to vystoupit z EU, a nejen kvuli zbranim. Doufam, ze se to podari Britanii, pak by se ten nesmysl mohl zacit rozkladat.
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
LiborJ napsal:
Tady je jedina cesta a to vystoupit z EU, a nejen kvuli zbranim. Doufam, ze se to podari Britanii, pak by se ten nesmysl mohl zacit rozkladat.
Na vystoupení Británie z EU se netěš, tam probíhá taková propaganda a zastrašování lidí, že už jim Cameron slíbili v případě vystoupení z EU i třetí světovou válku....
Dopadne to stejně jako v Rakousku s prezidentem, těsně,ale pro EU, i když by se měly lístky zfalšovat.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Velkou Británii bych si za vzor nebral, tam si moc lidí nevystřelí a vlastní zbraně neužije... I na příborový nůž (včetně plastových) se prokazuje plnoletost. Na jednu partu starých skautů co si před supráčem otvíral nožem konzervu přijela zásahovka a byly "jen" vyhoštěni a to jen díky tomu, že jeli na sraz pořádaný regionální šéfem samosprávy, který je vytáhl z vazby a zaručil se za ně. Měli čepel delší tuším 6cm a ještě k tumu jej vytáhly na ulici z kapsy - neslýchané !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nejen motorky www.hrad-orlik.cz
Pokud chce EU zbraně omezit, i takhle nesmyslně, pak se jí to podaří a přehlasují nás. Bohužel, doby, kdy jsem na západoevropské země koukal jako na vyspělé, jsou pryč, dnes si myslím opak, aspoň z lidského hlediska. Občané těch zemí jjsou zmanipulované stádo zblblých ovcí, neschopných odporu a o to politikům šlo a díky tomu, že těm lidem vymývají mozky déle než nám, se jim to podařilo. Takže rozsáhlé petice v evropském měřítku jsou nesmysl a i kdyby proběhly, politici si prosadí svou, občan je jen hmyz. A petice u nás jsou kapkou v moři. Četl jsem ale, že po schválení v EU musí dojít ke schvalování v jednotlivých zemích, protože se musí přepracovat národní směrnice, vše připravit atd., což může trvat dlouho. Taky se neví, jak se budou zbraně odevzdávat - bez náhrady, nebo kdesi ve skladu budou stále naším majetkem, popř. se nějakým způsobem vykoupí, aspoň já o tom nic nevím. A během té doby se povedou diskuse a kdoví, jestli nepřijdou i volby. A sám LEX vyzývá k připravenosti na občanskou neposlušnost a to veřejně, tak uvidíme. Ideální by byla samozřejmě státní neposlušnost vůči EU, prostě "Víte co, dělejte si co chcete, my si to uděláme po svém", stejně jako jsou některé státy neposlušné v oblasti uprchlických kvót. Co nám EU udělá, já myslím že nic, zejména pokud by státy V4 táhly za jeden provaz, na to nás až moc potřebují. Ale jestli je toho naše vláda schopna...:-(.
Ono to nebude potenciálně platit jen pro EU, ale pro celý Schengen a třeba Švýcarsko bude dost proti ty si to vzít ze skříně nedají Nejen motorky www.hrad-orlik.cz
Myslím, že tenhle čánek vystihuje 75% držitelů krátkých zbraní, kteří ji mají doma jen pro dobrý pocit, že dneska ještě můžou … http://gunlex.cz/...ze-suplikuNejen motorky www.hrad-orlik.cz
mmch chteji to prej ty kndy stihnout pred SK predsednictvim...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Uz druhej den premyslim, kam jsem ty kvery dal.....sem je snad ztratil nebo mi je nekdo vzal.
Asi to budu muset jit ohlasit, odevzdat ZP a prezit nejak podminku.....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Píše tam: "Ozbrojený a do zbraní nadšený civilista může mít nastříleno více hodin než policista z pouhé služební přípravy."
„Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.“
Vypisuji odměnu tomu, kdo dá tip na obchod, který má skladem krátkou, 4+1 taktickou brokovnici s pistolovou rukojetí, nejlépe sklopnou a odnímatelnou pažbou a spodní lištou pro montáž svítilny. Mám od jara objednaný Uzkon AS-42, už měl být dávno na trhu, ale vzhledem k situaci v Turecku je termín naskladnění stále neznámý a tak sháním náhradu v podobné cenové relaci... Díky.
http://www.alfatactical.cz/fabarm-brokovnice-fabarm-martial-ultra-short-14-quot-.html
Upravil Pavlys dne 31.08.2016 13:27
„Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.“