Zdar,
díky za příjemně strávené odpoledne. Myslel jsem, že sev. moravu trochu znám, ale vyjíždka s Vámi mě přesvědčila o opaku. To znamená jezdit, jezdit, jezdit...........
BoGuS napsal:
Zdar,
díky za příjemně strávené odpoledne. Myslel jsem, že sev. moravu trochu znám, ale vyjíždka s Vámi mě přesvědčila o opaku. To znamená jezdit, jezdit, jezdit...........
...jo jo, je to jak říkáš a krásných míst tu máme "habafůůůk"
...abychom neděsili další potenciální zájemce o spoluúčast na vyjížďkách "Moravské sekce" přidám informaci, že naše trasy volíme tak, aby se hrbolatější, mokřejší či prašnější úseky dali objet a leštěnky neutrpěli ani šrám, kapku vody či zrnko prachu
...jak na obr. níže vidno, vysmátí tak mohou být všichni zúčastnění
Upravil prezi dne 24.08.2009 12:29
Tak tak, děkujeme za ohleduplnost všem zabahněným, kteří nás pustili po zbytek vyjížďky před sebe. Obdiv patří BoGuSovi za zvládnutí krosové trati na ContiSportAttackách.
...hola, hola plantážníci - víkend se nám blíží ...kam vyrazíme?
...po poflakování okolo komína (minule jsem najel jen cca 350km) bychom mohli vyrazit zase někam dál ...zopakujeme SK, nebo Orlické hory, nebo ??? ...vítáme nápady, připomínky, případně pozvání do vašeho regionu kde nás povodíte
...již tradičně mohu v SO i NE (a je mi to jedno a přizpůsobím se většině)
v sobotu už stěhuji*pissed*už se ztoho nevykroutímmožná v nedělu by to šlo,žena bude mít tolik uklízení,že si ani nefšimne že su v čouduuvidíme
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Veřejně se přiznávám že mi docházejí nápady. .Slovensko je sice fajn,ale nějak nemám chuť dělat těm jejich pošahaným policajtům hejla (viz.policajný kontrolný bod-dálnice Žilina-Považská Bystrica) Ty Orlické hory by nebyly špatné. Mám tam jednu prima trasu.Část vede i Polskem.
Taky hlasuji pro orlické hory a přimlouvám se za omezení offroad vložek.
Pěkně jste pojezdili, ale my s brumlou taky nezaháleli. Cestu na sraz jsme si zpříjemnili vyjížďkou do severního koutu republiky
Jeseníky
Krkonoše
Harachov
Severní cíp republiky dobyt.
Kousek německa
Upravil paja1 dne 27.08.2009 22:22
Pája
paja1 napsal:
Taky hlasuji pro orlické hory a přimlouvám se za omezení offroad vložek.
Neboj,nějak to vymyslíme.To Polsko je v podstatě taková smyčka, částečně po trase kterou jsme už jeli.Pokud se ti moc nebude chtít,můžeš pokračovat do Deštného a tam mezitím objednat Birela. Bazény za Kružberkem se dají v pohodě objet po asfaltu a jinde už nic tak kodrcavého není.Zbytek trasy je asfaltový a určitě se ti bude líbit.
to PavelGS: toho Slovenska bych se nebál ...ty šaškárny policajtů na dálnici nás nemůžou odradit a jinak jsme je tam vlastně ani nepotkali
ALE! "Orličky" včil budou určitě super ...mohli bychom omrknout i nějaký bunkr či pevnost ...samozřejmě po kvalitním asfaltu kvůli Pájovi
to Bystřické: s tím stěhováním opatrně! ať nejsi na neděli moc unavený
to Pája1: to byl asi delší výletík ...kolipak jsi natočil? kdopak to jel s tebou? zmokli jste fest?
prezi napsal:
to PavelGS: toho Slovenska bych se nebál ...ty šaškárny policajtů na dálnici nás nemůžou odradit a jinak jsme je tam vlastně ani nepotkali
ALE! "Orličky" včil budou určitě super ...mohli bychom omrknout i nějaký bunkr či pevnost ...samozřejmě po kvalitním asfaltu kvůli Pájovi
to Bystřické: s tím stěhováním opatrně! ať nejsi na neděli moc unavený
to Pája1: to byl asi delší výletík ...kolipak jsi natočil? kdopak to jel s tebou? zmokli jste fest?
Nepotkali,ale je tam teď trochu policejního dusna a hovadské pokuty za nula nula prd rychlosti navíc atd.atd...JIné roky jsem tam najezdil kolem 6000km ročně,letos tak s bídou 1500 a příští rok se na to vykváknu úplně.Blbnou stejně jako naši policajti při zavedení bodového systému.Si na to vzpomeň,jak se tady rozdávaly pokuty za 53km/h.Taky jim bude chvilku trvat než je ta buzerace omrzí.Na to mám Slovensko příliš rád abych si jej nechal znechutit nějakým aktivním dementem měřícím 2m za cedulí.Proberem to v neděli.
S bunkrem počítám a jedna pevnost je na "dostřel" od Deštného. Kde to omrknem bych řešil operativně až na místě.