Ještě s tím referendem o EU. Podívejte se, co s Váma udělala příma volba prezidenta. Rozdělení na dva tábory, urážky, slovíčkaření. Slušnost v háji. Výmysly. Lži. Fabulace. Obviňování, hromada "fake news", který už nevyvrátíte. A teď si představte, že se tu bude rozhodovat o EU. Parta z TOP09, k tomu se přídá pár levičáků a přesvěčí ustrašenou společnost, že jediné řešení je zůstat v EU. Žádná fakta, žádná seriózní diskuze. Jen tlak na lidský strach. To bude stačit.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Roman Jakub napsal:
Ještě s tím referendem o EU. Podívejte se, co s Váma udělala příma volba prezidenta. Rozdělení na dva tábory, urážky, slovíčkaření. Slušnost v háji. Výmysly. Lži. Fabulace. Obviňování, hromada "fake news", který už nevyvrátíte. A teď si představte, že se tu bude rozhodovat o EU. Parta z SPD, k tomu se přídá pár nácků a přesvěčí ustrašenou společnost, že jediné řešení je odejít z EU. Žádná fakta, žádná seriózní diskuze. Jen tlak na lidský strach. To bude stačit.
Jak tady poukazujete na ten švýcarský systém referenda. Víte co tomu chybí v ČR? Ty Švýcaři
kdyz neveris v demokracii, tak proc si nevyberes nejaky hezky totalitni statecek. Co treba KSA, kde donedavna nemohli zensky nebo Severni korejku?
Tam nikdo tak skandalne neburcuje a nerozdeluje spolecnost takovejma hroznejma vecma, jako jsou volby, fuj!
Upravil hicks dne 26.01.2018 11:27
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Lepší reakci jsem od tebe nečekal. Kde tam čteš, že nevěřím demokracii? Proč mi podsouváš ty svoje slinty? Jenom jsem vyjádřil svůj názor na referendum o vystoupení z EU. Myslím si, že zastupitelská demokracie má v této zemi svou minulost a ze dne na den to předělat nejde. Vybírat si referendum jen k něčemu (k čemu se mi hodí) je prostě taky špatně. Buď postupně změňme celý systém, nebo přijmeme ten, který máme. A i ten je demokratický.
Slavek-xxx napsal:
Ještě s tím referendem o EU. Podívejte se, co s Váma udělala příma volba prezidenta. Rozdělení na dva tábory, urážky, slovíčkaření. Slušnost v háji. Výmysly. Lži. Fabulace. Obviňování, hromada "fake news", který už nevyvrátíte. A teď si představte, že se tu bude rozhodovat o EU. Parta z TOP09, k tomu se přídá pár levičáků a přesvěčí ustrašenou společnost, že jediné řešení je zůstat v EU. Žádná fakta, žádná seriózní diskuze. Jen tlak na lidský strach. To bude stačit.
Roman Jakub napsal:
Jenom jsem vyjádřil svůj názor na referendum o vystoupení z EU.
ja ale na tvem uvazovani ten demokraticky deficit jasne vidim.
Jestli mas problem s referendu o VYSTOUPENI Z EU, tak asi jediny ferovy postup je ANULOVAT to, ktere umoznilo vstup.
Protoze dovolit lidem hlasovat POUZE O VSTUPU a ne vystupu, nema s demokracii cokoliv spolecneho. To je past a utlak.
Kdybys tohle delal babe tak si jdes sednout.
Myslím si, že zastupitelská demokracie má v této zemi svou minulost a ze dne na den to předělat nejde. Vybírat si referendum jen k něčemu (k čemu se mi hodí) je prostě taky špatně. Buď postupně změňme celý systém, nebo přijmeme ten, který máme.
za tech skoro 30 let doslo imho degeneraci politicke garnitury, masivnimu narustu byrokracie a byrokratu a infiltrace levice do statniho aparatu... do te casti, ktere Trump rika "DEEP STATE".
mmch Bures je imho ten posledni, co bude cistit deep state.
Upravil hicks dne 26.01.2018 11:38
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Předpokládám, že ani toto Zemanovi příznivce neodradí... Zeman se včera trošku seknul s tím seznamem dárců... Dostanu zakázku ze státních peněz (= peněz nás všech) a přispěju Zemanovi na kampaň. Navíc advokáti, kteří "výhodně" prodali vilu Mynářovi. To je jenom teď co vyplavalo na povrch, ve skutečnosti těch svinstev bude tuna. A za to nese přímou zodpovědnost Zeman, protože si ty lidi tam přivedl a drží si je tam.
https://volby.idn...y-2018_lva
Upravil ripper dne 26.01.2018 11:47
Jo hoši, tento týden mi řekl nejeden zákazník. Že Drahoš prostě musí. Bo třeba kdyby eu zle, já být bez dotací, cecek eu odpojen a co já pak? Bohužel i ve svém okolí vidím eurovody. Pro mě za mě tam může být třeba santa pepa. Ale aby všichni na západě ječeli že to nesmí být Zeman je divný a smrdí to až ke mě. Stáhnou nás do hoven ještě víc. Hlavně se musí srovnat sociální dávky v eu a pak si můžeme všici držet klobouky, bo hlášky jako ty ekonomický to sem netáhne a co by tady dělali, .. Pak jim to bude jedno. A věty že mu vadilo bulvární téma držení zbraní a migrace, že to nikoho nezajímá. To je hrubě přes čáru. Mě třeba není jedno jak dopadnou zbraně. Nechci je mít schovaný v úschovně. A když slyším ty umělce , herečky, postavičky, tak se mi z nich dělá zle od žaludku. Jo a jsem taky s těch spodních 10 milionů co říkal pak pan Drahoš. Ale ta spodina jsme asi všichni no.
Upravil Milda_Km dne 26.01.2018 12:43
Dovolím si nesouhlasit
Od kdy je názor považován za zákaz?
Referendum o výstupu by musel schválit parlament a takové složení co by to chtělo tam není. Pokud jsme si je takto demokraticky navolili tak to nechcem.
říkám si hurikán
Jinak pamatujete si straseni ze spicek EU, jak Britanie na brexit strasne doplati?
Na měnových trzích by měl být rok 2018 podle analytiků konečně tím, kdy libra začne účinně stahovat své „pobrexitové“ ztráty. „Čím víc bude jasno kolem podoby rozvodu Velké Británie s EU, tím více se ukáže, že brexit britské ekonomice neublíží. To by mělo libře přinést dohánění ztrát z posledních let,“ očekává analytik společnosti Next Finance Jiří Cihlář. ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Vikec napsal:
Jak je teda možné,že nás nechali volit o vstupu? To sme byli chytřejší v té době? Samozřejmě že né,jen to byla doba,kdy měla EU zcela jiné cíle,než dnes,kdy se snaží ze sebe udělat diktaturu jedné,zcela nevolené skupiny lidí sedících v EK. Tenkrát se dalo argumentací docílit toho,že se lidé vyslovili pro vstup,bylo to totiž přínosné,ale dnes je situace zcela odlišná,argumentací by se došlo jen k tomu,že je nám celá EU naprosto k ničemu a bylo by vymalovaný. Jenže by se rozjela opět probruselská mašinérie,která by se snažila zvrátit referendum,stejně jako v anglii a možná by se ji to i povedlo,možná by to bylo 51:49 atd,což s přihlédnutím k tak masivní masírce jedním směrem není vůbec špatnej výsledek pro opozici. Jak by ty volby vypadali bez toho strašení ze strany EU? 70:30 pro vystoupení? Možná jo,možná ne,nevím. Jen vím jistě,že by to nebylo 70:30 pro setrvání...
Však už tady padlo, že "kdyby mohly volby něco změnit, už dávno by je zakázali."
No a to je přesně ten případ v praxi. Tenkrát hlasovat nechali, neb si byli jisti, že to vyjde - prostě to "nemohlo" nic změnit. A vyšlo - vstúpili jsme.
Vystúpení je ale jiná pohádka. Tady by to mohlo dopadnout jakkoliv = mohlo by se něco změnit. Tak je třeba to zakázat.
Skutečně krásně to vystihl hicks s tou babou, to se musí nechat :-)
Jinak ze Zemana je mi na blití už dávno. Po shlédnutí včerejší debaty na ČT už i z Drahoša. Škoda, že v obálce neni lístek tý pani co seděla uprostřed. Dal bych to jí, působila na mě nejlíp...
A já bych to dal Hicksovi a Hraběti a bylo by vymalováno
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak po debatě na ct1 jsem se rozhodl dát hlas Zemanovi. Nesnáším ho asi 20 let, ale pan Drahoš mě nepřesvědčil, navíc se choval hůř než Zeman běžně a argument že “volte proti Zemanovi” není pro mě argumentem prezidentským. A taky Jsem zvědav jestli a jak Zeman, v případě že obhájí své křeslo, vyběhne se zaprodancem Babišem. To bude pr.del
TAKE IT EASY
Bohužel se obávám, že tyto tři hlasy by stejně asi nic nezměnily na tom, že to vyhraje jeden z těch kandidujících gesichtů :-)
EDIT: česky to konec "vypípalo"
Upravil puchyyla dne 26.01.2018 13:42
LUKES napsal:
Tak po debatě na ct1 jsem se rozhodl dát hlas Zemanovi. Nesnáším ho asi 20 let, ale pan Drahoš mě nepřesvědčil, navíc se choval hůř než Zeman běžně a argument že “volte proti Zemanovi” není pro mě argumentem prezidentským. A taky Jsem zvědav jestli a jak Zeman, v případě že obhájí své křeslo, vyběhne se zaprodancem Babišem. To bude pr.del
Že se Drahoš choval hůř než běžně? On někoho urážel, mluvil sprostě, byl nesnesitelně arogantní apod? Tvoje argumentace, že jsi ho nesnášel asi moc pravda není. Pokud ano, tak radši nechoď volit než to dát Zemanovi.
LUKES napsal:
Že se Drahoš choval hůř než běžně? On někoho urážel, mluvil sprostě, byl nesnesitelně arogantní apod? Tvoje argumentace, že jsi ho nesnášel asi moc pravda není. Pokud ano, tak radši nechoď volit než to dát Zemanovi.
Myslím, že se Drahoš teprve začíná odkopávat a ukazovat v pravém světle a bohužel pro něj nebezpečně brzy. Myslím, že se Jirka ještě nechoval hůř nebo dokonce nejhůř a jeho pravý charakter se teprve projeví. Zeman zase už nemá čím překvapit - což je pro mnohé i pro mě lepší volba, protože víme na čem jsme.
Drahoš může překvapit už jen negativně. A to i podle Murphyho zákona, že každá změna je zákonitě změnou k horšímu. Kdo je přesvědčenej pro jednoho nebo druhého názor nezmění. Agitovat už nemá cenu.
Dneska jsem se setkal s několika kolegy z práce, kteří chtěli volit Drahoše a po včerejšku změnili názor a volit buď nejdou nebo to raději dají Zemanovi a pak několik lidí, kteří volit jít nechtěli ale teď půjdou podpořit Zemana.
Takže zcela nezaujatě můžu prohlásit, že Drahošovi výstupy rozhodně nebyly nic, na co by měl být on nebo jeho voliči hrdí.
Zemanovi voliči jsou naopak spokojeni, že se po 2 TV debaty choval naprosto v pohodě a neútočil. V podstatě se choval jako dobrej státník. Bez ohledu na procento pravdy svých tvrzení, tak v tom daném momentu lidi přesvědčil.
Protikandidát útočil každým zahájením věty, odrecitoval předem připravené odpovědi, na nepřipravené připomínky Zemana a jeho dotazy koktal, křivil držku a rudnul v xichtu. I když třeba mluvil víc pravdy, tak nepřesvědčil a ještě většinu národa stihl urazit.
Kéž bysme příště mohli vybírat z lepšího materiálu.
Upravil Hrabe_X dne 26.01.2018 15:14
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Závěrečná minuta pro každého z nich, byla dosti výmluvná. Alespoň pro mě to byl impuls jít volit, pbyť ani jeden z nich není to, co je pro mně “to pravé ořechové”. V prvním kole jsem nevolil a pár příspěvků zpětně jsem psal, že na to Mr.Dám.... ne že bych nechtěl volit, ale neměl jsem KOHO. Teď budu volit toho který je pro mě čitelnější.
TAKE IT EASY