petrguss ja som myslel ze mam vela naradia ked mam tu krabicu. ale ako vidim niekto sa boji viac ako ja je tam ma celu dielnu asi
co je to na tom pravom rame zavesene?
brozkin mas to dno dako vystuzene na kufry alebo nie? ja to nemozem polozt na ten dziak. musim to podlozt 2.5cm lebo inak sa mi nedaju otvorit bocne kufre- su trocha pod topcase lebo tie ramy su uzke to co nakreslil bystricky neverim ze vela udrzi. podla mna je to stasne maly uhol
kim ja ti neviem. ale lepit to sa mi nezda dobry napad. lepil som s tym listy okolo steny doma a aj kachlicky. ale toto sa mi zda lepsie zavarit. lebo to nespevni. lepidlo ostane pruzne a nie tvrde a ked to je pruzne to nebude jeden celok si myslim. lebo sa to bude hybat samostatne a pruzit medzi drziakom a vystuhou v tom lepidle- tak asi ziadny vyznam to nebude mat
priklanam sa k napadu to podopriet tyckami- i ked sa mi to vyzorovo nepaci velmi alebo tam skusit vovarit U vystuhu
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Dno u kufru nemám vyztužené,vzpěry jsou chycené u kraje z důvodu větší pevnosti .Při montáži bočních kufrů jsem měl top už přidělán na místě jak píšeš aby šli boční kufry otevřít.
brozkin přiložený následující obrázek:
xNOKIAx napsal: petrguss ja som myslel ze mam vela naradia ked mam tu krabicu. ale ako vidim niekto sa boji viac ako ja je tam ma celu dielnu asi
co je to na tom pravom rame zavesene?
brozkin mas to dno dako vystuzene na kufry alebo nie? ja to nemozem polozt na ten dziak. musim to podlozt 2.5cm lebo inak sa mi nedaju otvorit bocne kufre- su trocha pod topcase lebo tie ramy su uzke to co nakreslil bystricky neverim ze vela udrzi. podla mna je to stasne maly uhol
kim ja ti neviem. ale lepit to sa mi nezda dobry napad. lepil som s tym listy okolo steny doma a aj kachlicky. ale toto sa mi zda lepsie zavarit. lebo to nespevni. lepidlo ostane pruzne a nie tvrde a ked to je pruzne to nebude jeden celok si myslim. lebo sa to bude hybat samostatne a pruzit medzi drziakom a vystuhou v tom lepidle- tak asi ziadny vyznam to nebude mat
priklanam sa k napadu to podopriet tyckami- i ked sa mi to vyzorovo nepaci velmi alebo tam skusit vovarit U vystuhu
Dělej jak uznáš za vhodné,nevnucuji to ale já s tím lepil hodně věcí a drží to jak šlak -musí se samozdřejmě dodržet technologie-čistota spojů atp,pokud toho tam nedáš půl cm vrstvu tak to pružit nebude takřka vůbec,na té povrchové ploše těch vložených úček(velká styčná plocha) by to drželo stoprocentně a bez obrušování povrchu pro svary,opálení okolí apod .22kg/cm2 je dost a spočti kolik cm2 má to zamýšlené účko
xNOKIAx - tak vozím tam spoustu věcí, už jsem to tady někde vypisoval, krom nářadí je tam i vesta, lékarna, gumicuky, kurty, zámky a lanka, topení do bot, igelitky no prostě se tam toho vejde fakt dost - i když je to 4mm dural, tak je to prostě těžký. Udělal jsem ho kvůli správné výšce opěrky na vrchním kufru... Jinak to co je zavěšené na tom držáku bočáků je rádoby držák na 2x pet flašky - ale už jsem to sundal a místo toho tam montuji na cesty 2x jednorázový gril :-D steaky na dovolený prostě musím mít :-D
Ještě doplním k tomu Učku - jako když už ho chceš dát tak lepit není špatný nápad, pevnost to ve finále může mít stejnou a nebo to může být i výhodnější. Protože pokud tam vložíš Učko - ovaříš ho jen zespodu nikde jinde - tedy vršek U profilu je vlastně volnej a je tam k ho*nu - pak je lespší tam navařit jen pásek ten navaříš okolo (jako by ve čtverci) a nebo tam fakt to účko vlepit. Nicméně, pokud to hodláš podepřít tyčkama, tak bych se na nějaké vyztužení (po mé zkušenosti s tím) vykašlal...
Upravil petrguss dne 13.01.2013 19:26
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
acsroman napsal:
Tak jsem přemýšlel, že bych si mohl doma vyrobit ochranu zadního brzdového válce na F650GS. Něco takového: http://shop.toura...rettyPhoto
Má někdo nějakou radu, nebo už stím zkušenost ?
Vytvaroval a ohnul sem kus hliníkovýho plechu.Práce asi tak na hodinu.Víc zkušeností nemám myslím že na tohle snad ani zkušenosti netřeba.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
acsroman napsal:
Tak jsem přemýšlel, že bych si mohl doma vyrobit ochranu zadního brzdového válce na F650GS. Něco takového: http://shop.toura...rettyPhoto
Vytvaroval a ohnul sem kus hliníkovýho plechu.Práce asi tak na hodinu.Víc zkušeností nemám myslím že na tohle snad ani zkušenosti netřeba.
Tak nějak jsem si to představoval, každá rada dobrá.
acsroman napsal:
Už jednou mi ho to i zachránilo myslím, že to mám z 0,8 nebo z 1 nerezy
DAGR přiložený následující obrázek: