No tak uz bych sem tu moji taky mohl hodit.Vse co jsem povazoval za nutny uz sem na ni namontoval.A prvni sezonu spolu mame uspesne za sebou.Teda samozrejme jeste ne celou!Do 31.12. je jeste daleko!
vevis přiložený následující obrázek:
[254.53Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Omlouvám se, že jsem tu asi měsíc nebyl, ale plně mne zaměstnala rekonstrukce bytu...
Tak já sem tedy také hodím svoji novou milenku, i když není modrobílá... tak mi to snad prominete...za to že ji mám, tak trošku "vděčím" Bobovi... kdyby mi býval přivezl toho hrocha, tak bych ji dneska neměl...
[img][/img]
Tak snad mne neukamenujete...
KTM 1190 Adventure R
Hrocha jsi měl v garáži:celkem 3 ks ted je tam další,ale jsi velmi nerozhodnej při nákupu a nevíš co chceš.Pojezdíš s ní sezónu a stejně koupíš hrocha 1100 nebo velkou 950 ktm tohleto je takové poloviční řešení.Každopádně ti přeju at ti dobře slouží.
Hele Bobe, nechci se tu přít, ale kdybys mi přivezl jednu z těch, co jsem ti poslal, tak nebylo co řešit...peníze byly připravené na stole...
A myslím, že Katka se mnou vydrží víc než jen sezónu, jelikož se co nevidět narodí junior, tak času na nějaké velké cestování nebude a mně stejně zlákal terén...tam bych se s velkou jen trápil...na to moje "off-road" ježdění s občasným delším výletem je tahle motka pro mne ideální...
I já Ti každopádně přeji spoustu spokojených zákazníků...
Třeba se někde potkáme, dáme řeč a bude to vše ok... chybí mi tu drinkovací smajlík...
KTM 1190 Adventure R
gratuluju... je nadherna!!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Emilio napsal:
A šálu.....
Podle Hiksovi kuchařky,určitě.....[img][/img]
sala je v nejlepsi nemecke tradici:
Mjr. von Richhofen:
Znacka na GG... je tam motorradfahrer se SALOU:
Foto bluesberry
Upravil hicks dne 02.10.2008 11:17
17 cm
dik moc...od vcera mam doma znacky takze se tesim az prijedu dom ze skoly a hned du jezdit
mame chalupu v Albrechticich... tak muzeme dat nekdy sraz.
17 cm