Miloši díky - po více než měsíci, jsem měl chvilku čas a rozbalil balík, co se mi válel doma ve skříni a byli na něm nápisy "BMWGS". Trička jsou v pohodě a babí S bez X bude taky perfektní.
Díky.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Milos napsal:
Mám pro tebe potěšující zprávu, díky Bohušovi by jsi měl mít to červené triko.
Jestli je tahle zpráva pro mě tak DÍKY Bohušovi
Včera mi Bohuš dovezl novou várku trik, bohužel se červené triko nějak vytratilo a není vyrobené. Můžu to zkusit znovu objednat v další várce. Omlouvám se, ale teď s tím nic nenadělám.
Milos napsal:
Mám pro tebe potěšující zprávu, díky Bohušovi by jsi měl mít to červené triko.
Jestli je tahle zpráva pro mě tak DÍKY Bohušovi
Včera mi Bohuš dovezl novou várku trik, bohužel se červené triko nějak vytratilo a není vyrobené. Můžu to zkusit znovu objednat v další várce. Omlouvám se, ale teď s tím nic nenadělám.
Ahoj, to neva že nebude červené, beru v jaké koliv barvě jestli nějaké ještě je k mání. Když bude jiné jak tmavě modré budu rád. Nemusíme mít všechno stejné
Rekapitulace, jedno pánské tmavě modré L a jedno dámské ??? M.
Díky moc za zprávu[/quote]
Pokud budete někdo chtít dovést na sraz trika, tak udělejte v obchodě (http://shop.bmwgs.cz) objednávku, nastavte osobní převzetí a do poznámky dejte třeba "sraz".
Ještě jednou připomínám, že pokud budete někdo chtít dovést na sraz trika, tak udělejte v obchodě objednávku, nastavte osobní převzetí a do poznámky dejte třeba "sraz".