Chimera napsal:
Kucí, já se dneska tak nudím, že už to není možný... Ale zejtra to bude asi jiná káva.... Tady od poledne sype. Na pozemek jsem najížděl 4x (mimochodem překvapilo ASC, který automaticky vypínám, dneska bych to bez něj nevyjel) a budu asi celej den házet ten hnus bílej, co vy? Tady padá furt a podle aladina i bude
Přestěhuj se do Polabí a budeš ad toho hnusu mít pokoj.Co napadne,tak roztaje.Letošní zimu jsem neměl hrablo v ruce.
Když je hlad,je i husa dobrá.
TOLI napsal:
Jo to u nás v prazéééé napadlo asi 5cm a pod oknama hned jedna bouračka- pani sjela do příkopu asi na 1km dlouhý rovince jinak já se nudim taky páč mám zánět nosohltanu
Nesmíš tolik hltat nosem.To se pak nediv,že se ti to zanítí.
No já nejsem ten notorický stěžovatel na počasí (v létě moc teplo, v zimě moc zima)... Nevadí to tak úplně. Asi bych ani místo na bydlení neměnil, tady jsou zimy nakonec docela hezký, ale ta letos přišla až dnes mi přijde
TOLI: na jiném diskuzním fóru jsem četl, že Praha očekává možná až 10 cm nového sněhu, tak tam to asi bude mazec. Je pravda že se tam jezdí celoročně na letních pneu?
Chimera napsal:
No já nejsem ten notorický stěžovatel na počasí (v létě moc teplo, v zimě moc zima)... Nevadí to tak úplně. Asi bych ani místo na bydlení neměnil, tady jsou zimy nakonec docela hezký, ale ta letos přišla až dnes mi přijde
TOLI: na jiném diskuzním fóru jsem četl, že Praha očekává možná až 10 cm nového sněhu, tak tam to asi bude mazec. Je pravda že se tam jezdí celoročně na letních pneu?
V praze bejvá zima fakt tak maximálně 5dní v roce. Ale aby byl ujetej sníh víc jak den to se snad ještě nestalo.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Chimera napsal:
Je to pravda,kdo jezdí jenom po praze a okolí,tak to na letních zvládne celý rok.
Teda, to bych bral... Já přezouvám maximálně koncem listopadu, jinak bych se na hory, kde jsem 4x do týdne nedostal ani náhodou. Před dvěma týdny mě tam nabořil němec s nějakým 4x4. Je fakt že se to hrozně klouzalo, ani já nejezdil normálně, ale celou Pec pod Sněžkou jsem prakticky "procouval". Si představte, že rozpočtem mi peníze přijdou nejdřív za třičtvrtě roku. Kdyby to byl polák třeba, bylo by to relativně hned, ale německý pojišťovny se prý hrozně cukají, přitom mam vše podepsané - že to byla jeho chyba a vše...
Auto je pojízdný, nový zadní světlo už jsem koupil, roh nárazníku taky, ať to netropí vyloženě ostudu... Trochu kitu, nějaká ta barva, to zvládneme sami, takže to nějak dopadne. Ale ten systém mě štve. V dnešní době, kdy si můžeš živě konverzovat s člověkem na druhý straně zeměkoule....? A máš papír s tím že vinu přiznává a stejně Ti těch pár tisíc dají až za skoro rok. Proč je to tak?
Moje Jarka dělala hlavní účetní v ... a měla od ekonoma nařízeno platit faktury vždy v poslední den splatnosti. Třeba to maj takhle nějak podobně
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
jak to vole proč by mu jinak poslali peníze až za tři čtvrtě roku? Můžou to mít takhle najetý že maj na vyřízení např 9 měsíců tak tu platbu takhle pozdrží
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko