To není vtip, ale smutná realita. Dneska říkali, že ve vězení si šikovnej dealer dokáže vydělat 60 - 70 000,- měsíčně čistá ruka. Když si vezmu, že nemají žádné životní náklady - jsou na byt a stravu...no comment.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
No to je snad horsi nez koleje hvezda, kde jsem stravil 5 let Ten strahov ma alespon vyhodu ty papirove dvere a to ze se da relativne v klidu dostat pryc. Z pankrace to muze byt trochu obtiznejsi. Ale jo souhlasim, je to des ten nepomer!
V zoologické zahradě umírá steskem velmi vzácná opice.
Zvěrolékař ji vyšetří a oznámí řediteli, že nutně potřebuje opičáka. Začnou obvolávat všechny ZOO v republice, potom v Evropě, nakonec v celém světě, ale samec není - je to opravdu vzácná opice. Tak se zvěrolékař sejde s ředitelem a radí se, co budou dělat.
V tom zvěrolékař dostane nápad:
„Víš co, nedávno jsme přibrali tmavo-zarostlého krmiče Deža, sice vyšel z páté třídy základní školy, ale za tři stovky by to možná udělal.“
Tak si Deža zavolají a ředitel povídá:
„Dežo, já bych potřeboval… takhle, stručně - nechtěl bys za tři stovky osouložil opici?“
Dežo po chvíli přemýšlení odpoví: „Tak jo, ale mám tři podmínky.“
„Samozřejmě, okamžitě jsou splněny.“
„Tak za prvý - že se s ní nebudu líbat.“
„No to je úplně jasný, opice se přece nelíbají.“
„Za druhý - že to s ní můžu dělat zezadu.“
„To víš že jo, opice to přece ani jinak nedělají. A za třetí?“
"Že vám ty tři stovky dám až po vejplatě…""
Miloš Zeman zrušil svůj dnešní program ke státnímu svátku, protože byl akutně hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici. Podle zprávy lékařského konsilia mu prý musejí ze zadní části chirurgicky vyjmout Haška.