Viděl sem to už ráno při kafezrumem.ja to nescu.bocaky sem nemel nasazeny 8 roku.ja už potrebuju postel,sprchu ,záchod a klid.
Kupredu spatki ni krok...
Volal jsem mu, ze bych je vzal, samo ze na kseft uz jsou pryc
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ja na ne koukam takovou dobu, pokazdy, kdyz se objevi, tak v nemecku za 30koliku, jeden den si dam se zenou vcer vino, misto bazosovani a hned mi utecou
Ja na ne koukam takovou dobu, pokazdy, kdyz se objevi, tak v nemecku za 30koliku, jeden den si dam se zenou vcer vino, misto bazosovani a hned mi utecou
lullu napsal:
To moja pocucava vino a ja ležím na divanu a čumím do tabletu po inzerátech.
Co tam furt hledáš??? Kuš babo hledám ti prstýnek. A nebo vylet na nedělu,to je taky dobrá výmluva.
Stejne,dovi jesi to u borca nebylo jak v zítra to roztocime drahousku dyz dal Krakonoš Kopeckýmu tu cedulu na oktafku ze je na prodej za par Kčs
Upravil Bohumil dne 22.06.2021 16:07
Kupredu spatki ni krok...
Petře, Ty si snad das auspuff na dvanactku?!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Petře, Ty si snad das auspuff na dvanactku?!
Už je tam ... Konečně jsem hustokrutej motorkář, jako všichni ostatní
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA