Mr GS napsal:
nó...projel bych se,to jo,ale jinak jsem rád,že jsem zůstal doma.Ještě teď mě bolí záda a to spím na pořádný posteli a v teple.
...a to nemluvím o tom,že budu muset malinko pošetřit prachy,protože repase tlumičů se prodražila na krásných 8tis
To mi neprijde normalni aby tlumice za 50000km potrebovali po jedne sezone repas za 8000kc!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kasak napsal:
Že jsem radši nejel na ten sloní sraz.Zrakvil jsem se na lyžích,že se nemužu ani sám oblíknout.
Taky jsem byl dopoledne na sjezdovkach.Bylo to super,ale taky jsem hodil neskutecnou tlamu.Nestihl jsem se srovnat do jednoho skoku a zaryl jsem to ze vzduchu hlavou rovnou do snehu.Lyze a hulky zustali o 20m vys nez ja.Helma odvedla dobrou praci,ale v prvni chvili me pekne bolelo za krkem,ohryzek atd.Pak to ale odeznelo a odpoledne jeste 20km na bezkach.Jsem na sebe zvedavej zitra rano.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jel jsem trochu jako prase,nedokážu to odhadnout,ale kolem 40 to asi bylo.Na jedný muldě mi vypla lyže,neskutečnej držkopád,metal jsem kotrmelce asi 200 metrů než jsem se zastavil.Rameno jsem nahodil,když mě dojel Palda,tak jsem mu ukazoval jak se to stalo a vypadlo mi znovu a pak ještě jednou než jsem dojel dolů.Naštěstí to umim sám nahodit,jinak bych se asi posral bolestí.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Mr GS napsal:
nó...projel bych se,to jo,ale jinak jsem rád,že jsem zůstal doma.Ještě teď mě bolí záda a to spím na pořádný posteli a v teple.
...a to nemluvím o tom,že budu muset malinko pošetřit prachy,protože repase tlumičů se prodražila na krásných 8tis
To mi neprijde normalni aby tlumice za 50000km potrebovali po jedne sezone repas za 8000kc!
To je cena se vším všudy i s demontáží,ale je to mazec No,prej se tam podělal hydroštel na zadku (to bude,jak jsem mluvil o tom,že tam mám 9 otáček vůli) Ještě nevím,jestli dávali celej novej nebo jenom oprava,ale pravda,že mě to mírně překvapilo
Jsem říkal,ještě jedna podobná opravička a budu na ceně,za kterou bych to koupil tady
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA