Na M.CZ jsou na prodej vyhřívaná sedla SARGENT na vzducháče za 10t Kč, viz. https://www.motor...36247.htmlKdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Tak jsem dostal tipy a mám objednáno. Jedna stejně asi padne na test. https://www.traiv...all/18147/ Tady jsem je našel za rozumné peníze.
Do kotelny, garáže, na půdu a prej je to dobrý u motoru v autě někde stranou. Na motorku to nedáme
Třeba to inspiruje i někoho jiného než mě.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Tak jsem dostal tipy a mám objednáno. Jedna stejně asi padne na test. https://www.traiv...all/18147/ Tady jsem je našel za rozumné peníze.
Do kotelny, garáže, na půdu a prej je to dobrý u motoru v autě někde stranou. Na motorku to nedáme
Třeba to inspiruje i někoho jiného než mě.
co to je?
to se mi libi....
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
[quote]Jarda Smid napsal:
Šikovná věcička. Do garáže určitě. Kdyby nic ,tak třeba hodit otravnému sousedovi přez plot až bude grilovat flákotu a nepozve....
Bohumil napsal:
To existovalo už před 100 rokama.videl sem to kdysi v tv asi válka skladu nebo gde.
Byla sklenena a bylo to v poradu Mistři zastavárny
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hasicích koulí je plnej internet. Taky jsem o tom přemýšlel. Ale. Mám šváru profesionálního hasiče. Dělá to... 25 let? Nevylučuje účinnost v malém prostoru, úplně to nezatracuje. Jen říkal, že kdyby to byla taková bomba, měli by to v povědomí, testovali, doporučovali. Takže já si to kupovat určitě nebudu i přes velmi uvědomělý PR. Co mi kdysi doporučoval je hasicí sprej Pyrocool. Dneska se spreje prodávají pod různými jmény, ale jestli jsem to opravdu dobře pochopil, ta látka Pyrocool se běžně přimíchává do vody při hašení u profesionálů.
Baworák, boxer. Fakt není co řešit...
Vidíš a já to dostal doporučení od hasiče, ale neptal jsem se kolik let to dělá a není můj příbuznej. Nicméně to montují půjčovnám do aut. Než najdeš sprej a nacákáš ho pod kapotu a jestli je dost vydatnej......koule vyřeší. Minimálně si myslím, že mě dá šanci zdrhnout i s pár věcma z kufru.
No a v kotelně mám hasičáky, ale spím v ložnici. Tak jsem si říkal, že pískot a rána mě vzbudí a o zbytek už se postarám.
No a na půdu taky moc nechodím. Požární hlásič je fajn, ale než se někam dohrabeš.....
Jo, plnej internet, kdeže. Pokud nechceš tedy za jednu kouli dát litr a víc.
Hasiči to prodávají za pětikilo. No a já jich chtěl víc a množstevní slevu nedávaj. Tak mě to stálo chvilku hledání.
Strejda Gůgl zná odpověď skoro na všechno, ale musíš se umět zeptat
A to mě zase tolik nejde.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bohumil napsal:
To existovalo už před 100 rokama.videl sem to kdysi v tv asi válka skladu nebo gde.
Byla sklenena a bylo to v poradu Mistři zastavárny
To bylo akvárium :-)
Jó na hašení potřebuješ koule. Jsem pobaven. Děkuji.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Medik napsal:
Vidíš a já to dostal doporučení od hasiče, ale neptal jsem se kolik let to dělá a není můj příbuznej. Nicméně to montují půjčovnám do aut. Než najdeš sprej a nacákáš ho pod kapotu a jestli je dost vydatnej......koule vyřeší. Minimálně si myslím, že mě dá šanci zdrhnout i s pár věcma z kufru.
No a v kotelně mám hasičáky, ale spím v ložnici. Tak jsem si říkal, že pískot a rána mě vzbudí a o zbytek už se postarám.
No a na půdu taky moc nechodím. Požární hlásič je fajn, ale než se někam dohrabeš.....
Jo, plnej internet, kdeže. Pokud nechceš tedy za jednu kouli dát litr a víc.
Hasiči to prodávají za pětikilo. No a já jich chtěl víc a množstevní slevu nedávaj. Tak mě to stálo chvilku hledání.
Strejda Gůgl zná odpověď skoro na všechno, ale musíš se umět zeptat
A to mě zase tolik nejde.
jéje. jsi se nějak rozvášnil. sorry, nic jsem tím nemyslel. nic mi neni do toho, čím chceš hasit. hlavně, přeju ti, aby nebylo co hasit!
Baworák, boxer. Fakt není co řešit...