Ne.Musím mít 18 měsíců pauzu a stejně teď jedou jiný útvary...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
TOLI napsal:
Kde sis nechával dělat ty tlumiče ?to je fakt děsná darda .
Milan to hodil do TT,ale nevím kam to posílaj oni.Prej to tam nedělají.
Děsná darda to je,ale vzhledem k tomu,že byl špatnej hydroštel,tak to zase tak moc není.Normální repase jednoho tlumiče tě taky stojí kolem 2,5 tak si to vynásob dvěma a přičti hydroštel a demontáž a montáž...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
nó...projel bych se,to jo,ale jinak jsem rád,že jsem zůstal doma.Ještě teď mě bolí záda a to spím na pořádný posteli a v teple.
...a to nemluvím o tom,že budu muset malinko pošetřit prachy,protože repase tlumičů se prodražila na krásných 8tis
To mi neprijde normalni aby tlumice za 50000km potrebovali po jedne sezone repas za 8000kc!
To je cena se vším všudy i s demontáží,ale je to mazec No,prej se tam podělal hydroštel na zadku (to bude,jak jsem mluvil o tom,že tam mám 9 otáček vůli) Ještě nevím,jestli dávali celej novej nebo jenom oprava,ale pravda,že mě to mírně překvapilo
Jsem říkal,ještě jedna podobná opravička a budu na ceně,za kterou bych to koupil tady
Ja mel vuli 11 otacek.Beran za pretesneni hydrostelu uctuje 250kc.
Jestli ti daj kvuli tomu novej,tak si ten starej nech vratit!Ja ti ho necham pretesnit do zasoby!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kasak napsal:
Jel jsem trochu jako prase,nedokážu to odhadnout,ale kolem 40 to asi bylo.Na jedný muldě mi vypla lyže,neskutečnej držkopád,metal jsem kotrmelce asi 200 metrů než jsem se zastavil.Rameno jsem nahodil,když mě dojel Palda,tak jsem mu ukazoval jak se to stalo a vypadlo mi znovu a pak ještě jednou než jsem dojel dolů.Naštěstí to umim sám nahodit,jinak bych se asi posral bolestí.
To je tim,ze nejezdis v hlubokym snehu.Kdybys jezdil,tak mas vazani dotazeny na doraz.Jak ti v hlubokym snehu vypne lyze,tak ji obcas najdes az na jare.To vazani aspon jen tak nevypne,ale kdyz hodis poradnou tlamu na tvrdy sjezdovce,tak vypne!Mam uz nekolikrat vyzkouseny.
Ted me napada,to se asi do pristiho vykendu dohromady nedas,ze bys prijel vyzkouset tajfunky?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Emilio Alzamora napsal:
No teda pane Mistr,za ten tlumič je to teda morda,vždyť to tu je několikrát napsané,kam s tlumičema na repas.....Měl ses zeptat!
Já vím,že si tu cenu alespoň chceš zdůvodnit,aby si byl v poho,ale dávat to někomu,kdo to přeposílá a jen si na tom dá desetkrát takovou cenu.....
Úplně vidím jak to bylo.....
Veme telefon a zavolá....Méééé méééé ať to není drahý méééé méééé je to pro známého,tak ať to tolik nestojí,on to stejně chce prodat mééééé mééééé méééé
Přijede to PPL za osmset a tobě se udělá krásná cena i s pohádkou 8tis
PS:tento příběh je smyšlený a jeho části se klidně můžou zakládat na pravdě....
PPS: na to mečení určité loutky mě upozornil před pár lety jeden velký cestovatel,do té doby sem to nevnímal,ale pak jsem se málem připochcal.....
Ty vole Emile, ty mě bavíš jsem se po ránu pěkně zasmál.
No jo je to takový poloviční oproti normál plégu sem zvědavej jak to bude fungovat.Ale montáž byl teda porod,už to nechci nikdy sundavat .Tomu kdo to vymejšlel už určitě teče slina a je zavřenej v kazajce.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.