Mi by se líbil,ale již jsem koupil ten pro hado a medvědofoby co tady propagoval Hicksjenže teď mám problém,transport do místa dovolené prý přijde na strašný prachy....
Mi by se líbil,ale již jsem koupil ten pro hado a medvědofoby co tady propagoval Hicksjenže teď mám problém,transport do místa dovolené prý přijde na strašný prachy....
Tak se vykašli na dovolenou a ušetříš
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já na tom vlastně ještě vydělámstan zavěsím na zahradě a budu jej pronajímat
Není to úplně tip asi sem, ale dost z vás fotí a i točí na cestách... tak pro ty co používají na cestách místo kamery digi zrcadlovku by se mohlo hodit tohle... http://www.dealex...550d-71894 běžně to stojí několik tisíc, toto určitě nedosahuje kvalit těch dražších, ale pro hobby použití to bude dostačující - navíc za 300,- :-)
Upravil HonzaGS-SV dne 27.04.2012 13:34
Ty mas na zahrade vic hadu nez toho jednoho svyho? Ale kvuli nemu nikdo na strome spat nemusi nebo jo?
BMW R1150GS MY02
Ty mas na zahrade vic hadu nez toho jednoho svyho? Ale kvuli nemu nikdo na strome spat nemusi nebo jo?
hmm dostupnost 7 dní, atd... tohle měli u REVITu prakticky všude v čr a když sis chtěl někde poprosit o vyzkoušení tak řekli, že chtěj alespoň půlku ceny nevratnou zálohu... Tak jsem jel 300km k jedinými člověku v čr co měl celou řadu kompletů skladem (šlo tedy o vyšší řadu - Revit Sand) a tam jsem si to ozkoušel a vzal... Parádní přístup a vše v pořádku... http://www.moto-t...plety.html
to si to už rovnou můžu vzít z německa, rakouska nebo anglie a vyjde mě to obdobně jako zde uváděná cena... možná i lépe...
Upravil HonzaGS-SV dne 07.05.2012 13:26