bluesbery napsal:
Z toho , co dosud Zeman v prezidentské funkci předvedl -"chřipka" u korunovačních klenot, vyjádření ke Krymu a Ukrajině, vlezdoprdelectví v Číně , vyznamenání svých kamarádů při příležitosti státního svátku a jejich úroveň ( včetně vyjádření Renče k režiséri Němcovi a nepozvání rektorů ) je mi prostě na blití...
Pro mě je to sebestředný a bohorovný b.u.r.a.n. který místo spojování národa jak sliboval , používá prezidentský úřad jako středověký vladyka své panství. Jsem zvědav, čeho se od něj ještě dočkáme, překvapit už snad ani nemůže...
TOLI napsal:
Dneska dostal Zeman dobrou sodu Těším se co dalšího nám přichystá.
Sledoval jsem to v telce, řeknu Vám, paráda....
Proslov Prezidnetů jak Polské, Německé a Slovenské republiky byly velice chytlavé a státníci si přihlížející opravdu získali.... zato p.Zeman... nevím no.. já být tam, tak všem řeknu ať se otočí zády....
škoda jen, že pak zesílili mikrofon, aby mohl valit ty své sračky dále do mikrofonu a do veřejné televize Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
pavlik5 napsal:
Někdo si myslí, že "kníže" by byl lepší?
Byl takový výběr... A mohlo to být horší ... si myslím. Přičemž se Sašou do písmene souhlasím, bo má pravdu
Nikdy nemuzes rict,ze by to bylo horsi stejne tak,ze by to bylo lepsi....
Zeman je spis ostudou statu,ten tady jeste nadela paseky....Karel je alespon spravedlivej a ma selskej rozum coz v davne historii se cekalo od kazdeho krale...milos je spis šašek,kterymu uz chybi jen mávání do kamery....
Nakonec se necha pekne dlouho udrzovat pri zivote jako rezavej vincek a dcerunce vyslape peknou cesticku.....
Teda, tos me prekvapil...neni ti neco Pink Floyd - Coming Back To Life
to: allroad ¨
Co to tady pořád meleš něco o svobodě sakra. Jsi úplně mimo. Já jsem sice v roce 89 měl sedm let, ale to neznamená, že se nezajímám o historii a o dění v českém státě.Jedinné, čeho se bojím jsou po.raní muslimové a válka na Ukrajině. O svobodu se nebojím, protože vím, že si ji snad už nenecháme vzít. A můžeš mi jako vysvětlit co jsi tím získal, že jsi tam jel?
Tobě přijde normální házet po lidech vajíčka a pískat při projevu prezidenta republiky. Taky zrovna Zemana nemusím, ale tohle je fakt brutál. Jedinné, co jsme si tím pomohli, je to, že máme zase ostudu v zahraničí. A vůbec nebudu se k tomu vyjadřovat, stejně budeš pořád zaslepenej tou tvou komunistickou fóbií, nebo co to vlastně je. Už dejte pokoj s těma komunistama, už mě fakt ser.ete. A co si jako myslíš. Kde studoval Klaus a za jaký peníze. Bych chtěl vidět jeho posudek aby mohl studovat v anglii. A můžu takhle pokračovat dál jestli chceš. A ten slavný pan Havel, buď mu země lehká, který může snad za to, že jsme svobodní. Samý kecy. Jediný za co pan Havel bojoval byly prachy, který mu komunisti vzali a né za lidi. Konečně otevři oči člověče. Ty asi nevidíš co se kolem tebe děje viď. Lezli jsme do prdele rusákům a teď lezeme do prdele Američanům a děláme jim poklonky. A co se týče medií, tak to je kapitola sama o sobě. Nechci tě nějak urážet to vůbec ne, jenom to píši, jak to cítím já. Pokud jsem tě nějak urazil tak se předem omlouvám.
Upravil zadanyjan dne 18.11.2014 00:25
zadanyjan napsal:
to: allroad ¨
Co to tady pořád meleš něco o svobodě sakra. Jsi úplně mimo. Já jsem sice v roce 89 měl sedm let, ale to neznamená, že se nezajímám o historii a o dění v českém státě.Jedinné, čeho se bojím jsou po.raní muslimové a válka na Ukrajině. O svobodu se nebojím, protože vím, že si ji snad už nenecháme vzít. A můžeš mi jako vysvětlit co jsi tím získal, že jsi tam jel?
Tobě přijde normální házet po lidech vajíčka a pískat při projevu prezidenta republiky. Taky zrovna Zemana nemusím, ale tohle je fakt brutál. Jedinné, co jsme si tím pomohli, je to, že máme zase ostudu v zahraničí. A vůbec nebudu se k tomu vyjadřovat, stejně budeš pořád zaslepenej tou tvou komunistickou fóbií, nebo co to vlastně je. Už dejte pokoj s těma komunistama, už mě fakt ser.ete. A co si jako myslíš. Kde studoval Klaus a za jaký peníze. Bych chtěl vidět jeho posudek aby mohl studovat v anglii. A můžu takhle pokračovat dál jestli chceš. A ten slavný pan Havel, buď mu země lehká, který může snad za to, že jsme svobodní. Samý kecy. Jediný za co pan Havel bojoval byly prachy, který mu komunisti vzali a né za lidi. Konečně otevři oči člověče. Ty asi nevidíš co se kolem tebe děje viď. Lezli jsme do prdele rusákům a teď lezeme do prdele Američanům a děláme jim poklonky. A co se týče medií, tak to je kapitola sama o sobě. Nechci tě nějak urážet to vůbec ne, jenom to píši, jak to cítím já. Pokud jsem tě nějak urazil tak se předem omlouvám.
Tak se douč totu historii, nebo se potkej s lidmi, kteří komunismus (totalitu) zažili. Podle toho co píšeš, tak znáš úplné prd.
Kenvelo napsal:
Tak se douč totu historii, nebo se potkej s lidmi, kteří komunismus (totalitu) zažili. Podle toho co píšeš, tak znáš úplné prd.
Nezná prd, bylo mu sedm, takže ani to prd.
Narodil se v uvolnění a na základku začal chodit, když se to zlomilo. Je to asi stejné, jako jsem já vnímal válku. Prostě řádky v učebnici a pár pomníčků.
No a potom jsem se začal zajímat a žilo hodně lidí, to to zažili, takže informace byly z "první ruky". Tím jsem i pochopil, jak a proč vyměnili lidi svobodu za komunistickej chomout. Ono se to tenkrát "prodávalo" v předvolebních slibech úplně stejně jako se prodává při volební taškařici dneska. Slibem nezarmoutíš.
Takže bych nad ním nelámal hůl. Když bude chtít, může si vzdělání a poznání doplnit.
Případně můžeme za mírnou úplatu předvést reálnou dějinnou rekonstrukci - třeba výslech na VB. Stačí aby jsme byly 3 vyslýchající a měli dva dny času. Nejlépe se chápe názorná ukázka. Pendreky seženu.
A když už jsem to nakousnul, nemáte lidi pocit, že to tak nějak plíživě vrací?
Fízlů je daleko víc, mohou si teoreticky dělat co chtěj a už si i dělají, politici tu už z přesvědčení asi nejsou, Rusáky vystřídala EU.....a lid drží hubu a platí a platí......
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kdyz mame prezidenta ze 4 cenove skupiny tak nechapu cemu se vsichni tak divi. Je prece normalni ze ve 4 cenove cas od casu litaji zidle a nekdo dostane pres hubu
Upravil LORD dne 18.11.2014 08:02
Carpe diem
Medik napsal:
A když už jsem to nakousnul, nemáte lidi pocit, že to tak nějak plíživě vrací?
Fízlů je daleko víc, mohou si teoreticky dělat co chtěj a už si i dělají, politici tu už z přesvědčení asi nejsou, Rusáky vystřídala EU.....a lid drží hubu a platí a platí......
Upravil LiborJ dne 18.11.2014 08:30
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
Koukám že "Medík" zase zaperlil. A je fakt, že jsem tady moralizoval "allroada" a sám jsem se nějak nechal strhnout a zase politikařil. Tak se dodatečně omlouvám :-)
Jenom bych chtěl ještě podotknout, že je to vždy o lidech, ale to už určitě všichni víte. A taky znám od mého dědy, který to taky neměl zrovna lehké, že fízlů bylo tenkrát už plno, ale hlavně z řad občanů. Spousta lidí s nimi z vesnice spolupracovala. Když jsem se dozvěděl například kdo, nevěřil jsem, co tam bylo za lidi. Takže houbeles komunismus ale lidi to všechno dělají. A pochybuji, že se něco rapidního změnilo, chtěl bych tomu věřit, ale nevím, nevím.
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1344-reportaz-psana-na-obratce-rude-gardy-lzi-a-nenavisti-provedly-generalku-na-puc-verejnopravni-masakr-na-narodni-proc-jdou-prezidentu-zemanovi-po-krku.htm http://protiproud...o-krku.htm
Čtěte, je to bohužel pravda
Pavel007 napsal:
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1344-reportaz-psana-na-obratce-rude-gardy-lzi-a-nenavisti-provedly-generalku-na-puc-verejnopravni-masakr-na-narodni-proc-jdou-prezidentu-zemanovi-po-krku.htm http://protiproud...o-krku.htm
Čtěte, je to bohužel pravda
Hájek? A Parlamentní listy? To si snad děláš srandu ne Už jen článek z blesku a máš to komplet..