Ahoj všeci,
tak dnes dorazil i ostravský balíček. Čepice jsou SUPER!! Michale díky za ten skvělý nápad označit každou štítkem, ušetřils mi spoustu času s tříděním.
Kluci, kdo jste tady z okolí, čepice je možno vyzvedávat ve Studénce. Vzhledem k tomu, že se nám včera narodila dcerka, tak musím trošku poupravit plány a do Ostravy se v nejbližším týdnu asi nedostanu. Sorry za změnu a omezení, ale jistě chápete. Nicméně klidně se ozvěte, domluvíme se, jak to uděláme.
Mějte se parádně a hluboké smekání všech vyrobených čepic před Michalem!
Want it? Do it !!
xHackerM napsal: INFO PRO PRAHU
Čepice budou v jednom balíku k dostání u Honzy_BMW_VW na Praze 4, popř. Vinohradech. Lada11 od Honzy může vzít část čepic a pomoc s distribucí na Malešicích a Spořilově.
Domluvte se prosím s klukama individuálně!
zítra bych měl mít čepice v Pze
10.1.13 od 7,30-14,00 hod a 15,00-15,30 nemůžu (schůzka), jinak budou na adrese Vyskočilova 1422/1a, Pha 4, budova GEMB, večer pak na Šrobárova 2181, Praha 3
11.1.13 od 7,00-12,30 hod Vyskočilova 1422/1a, pak na telefonu, o víkendu jsem v Liberci a v příštím týdnu opět na telefonu 724 172 993, tzn. volejte
kšiltovky jsou už v Praze, po cca 15,30 se můžu věnovat výdeji
úplné kontakty
mail: jan.truhlar@volny.cz; jan.truhlar@ge.com
mobil: 603 464 182, 724 172 993
Honza Truhlář
tak Pha, kde to vázne, výdejní místo otevřené na P4, za chvíli bude na P3 ;o)), volejte/piště kšiltky jsou skvělý, Michalovi patří VELKÝ DÍK
Pha téměř vše předané, zbývá: Kapik, Flare, Lada11, Koblizek, tak piště/volejte.
www.jantruhlar.cz
tatanka napsal:
Ahoj všeci,
tak dnes dorazil i ostravský balíček. Čepice jsou SUPER!! Michale díky za ten skvělý nápad označit každou štítkem, ušetřils mi spoustu času s tříděním.
Kluci, kdo jste tady z okolí, čepice je možno vyzvedávat ve Studénce. Vzhledem k tomu, že se nám včera narodila dcerka, tak musím trošku poupravit plány a do Ostravy se v nejbližším týdnu asi nedostanu. Sorry za změnu a omezení, ale jistě chápete. Nicméně klidně se ozvěte, domluvíme se, jak to uděláme.
Mějte se parádně a hluboké smekání všech vyrobených čepic před Michalem!
Za ty štítky poděkuj Hugitce, já chtěl dávat papírky dovnitř za lem...
Honza_BMW_VW napsal:
Pha téměř vše předané, zbývá: Kapik, Flare, Lada11, Koblizek, tak piště/volejte.
Koblížkovi jsem dával dneska na tebe telefon a adresu do práce. Ozve se ti příští týden (tuším, že říkal).
pravda, mluvili jsem spolu tel, potkáme se v příštím týdnu
a vlastně Flare mi psal mai, tzn. ozve se a klapne to
zbývá Kapik a Lada11
H
www.jantruhlar.cz
LukyGs napsal:
Taky přidám foto, je z tel. hrozná kvalita
náhodou kozy máš na chlapa krásný Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mám jen jednu hlavu (a občas nevím, kde mi - ta hlava - stojí) a 5 čepic, tudíž mě nenapadá, jak to nafotit.
Ale moc děkuji hlavně Michalovi za houževnatost a i dalším, kteří se podíleli na distribuci či jinak pomohli.
Pokud by se dělala další série, navrhoval bych ji nějak odlišit - napadlo mě +V(lastimil), čímž by získala také jedinečnost a přitom nesnížila hodnotu první série. Samozřejmě i tu budu objednávat
Velkej dík