Jarys napsal:
Dovi, Dovi to co tu předvádíš mi hlava fakt nebere
Nic nepředvádím, ale ujišťuju Tě, že bych se choval "recipročně" stejně, pokud by zmasírovaný stádo zase naopak bučelo unisono Zeman na Hrad, pokud by bagatelizovalo jeho nedostatky a fanaticky dehonestovalo přívržence druhého kandidáta.
Kdo chce, ten to pochopí. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
prouky napsal:
....na druhou stranu, myslím, že demokratiky hlasovat je kravina, sejdou-li se dva blbci s jedním moudým.
....proto nemám nic proti větší pravomoci prezidenta, jsem proti snižování jeho imunity.
Je zajímavé, že na Moravě, kde je větší počet věřících, kde většina měla grunt s těmi svými vinohrady a dokázala se postarat sama o sebe, podporují Zemana, tomu opravdu nerozumím.
Chápu Ostravu a Ústí nad Labem, tam je koncentrace nepřizpůsobivých větší než velká, ale pracovitá Morava?
jednoznačně KAREL!! Co se týče mluvení, já jsem od mala koktal a je to dost ubohý posmívat se někomu za to... Tahle volba je volbou mezi PRAVDOU A LÁSKOU a mezi LŽÍ A NENÁVISTÍ.
Hoši, hoši. Podívejte se z okna, u nás svítí sluníčko a celkově je pěkný den. Už toho hádání nechte. Mám naději, že si dovezu motorku svých snů a to je pro mě v tomto čase velká událost. Dokonce větší než jestli vyhraje Miloš nebo Karel. A vo vo vo tom to je!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
jé kamaráde pošli nám sem taky sluníčko, tady padá docela dost sněhu.Jinak přeju ať Ti to s tou vysněnou motorkou dopadne
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Aragorn napsal:
jednoznačně KAREL!! Co se týče mluvení, já jsem od mala koktal a je to dost ubohý posmívat se někomu za to... Tahle volba je volbou mezi PRAVDOU A LÁSKOU a mezi LŽÍ A NENÁVISTÍ.
prouky napsal:
....na druhou stranu, myslím, že demokratiky hlasovat je kravina, sejdou-li se dva blbci s jedním moudým.
....proto nemám nic proti větší pravomoci prezidenta, jsem proti snižování jeho imunity.
Je zajímavé, že na Moravě, kde je větší počet věřících, kde většina měla grunt s těmi svými vinohrady a dokázala se postarat sama o sebe, podporují Zemana, tomu opravdu nerozumím.
Chápu Ostravu a Ústí nad Labem, tam je koncentrace nepřizpůsobivých větší než velká, ale pracovitá Morava?
Ty taky myslím plácáš nesmysly...
jó, nejni nad konstruktivní kritiku, tý neni nikdy dost, tedy opravuju:
Morava - více nevěřících, většina dřela bídu s nouzí, a proto volí Zemana,
Morava - nežili a nežijí pracovití lidé, proto volí Zemana
protože jeho strana chce danit 25% oproti dnešním 21%, a proto volí Zemana
protože jsem na Moravě nikdy nežil, plácám nesmysly.
Omlouvám se všem Moravákům, děkuji LUKESI za upozornění
červenej Elf
Jarys napsal:
jé kamaráde pošli nám sem taky sluníčko, tady padá docela dost sněhu.Jinak přeju ať Ti to s tou vysněnou motorkou dopadne
Díky. Chtěl jsem o víkendu jet do JH, ale s takovou asi nikam. Někdy se za Tebou musím zastavit, jezdím okolo dost často.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
KUKY napsal:
Teď jsem koukal na Karla jak volil, ale jestli jsou lístky žluté a obálky bílé, tak Karel volil neplatně, protože do urny vhodil žlutý lístek .
Bohužel je to tak ... napadá mě citát dnes již citovaného Donutila z Pelíšků: "A komu tím prospějete co? Druhé straně?!"
Jarys napsal:
Dovi, Dovi to co tu předvádíš mi hlava fakt nebere
Nic nepředvádím, ale ujišťuju Tě, že bych se choval "recipročně" stejně, pokud by zmasírovaný stádo zase naopak bučelo unisono Zeman na Hrad, pokud by bagatelizovalo jeho nedostatky a fanaticky dehonestovalo přívržence druhého kandidáta.
Kdo chce, ten to pochopí.
Víš mě na Zemanovi nejvíc vadí ta jeho nenávistná kampaň, to že neváhá použít neověřené informace z kdejakého blogu apod. jen aby protikandidáta pošpinil. Myslím že tímto jednáním i dost voličů odradil. No a Tvé příspěvky mi přijdou naprosto ve stejném duchu jako Zemanovo vystupování při debatách. Věřím Ti že to děláš čistě kvůli vyvážení situace, ale myslím že jsi nezvolil moc dobrou formu. To je samozřejmě ale tvoje věc, každý má právo na svůj názor. Howgh
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
hobrnos napsal:
Hoši, hoši. Podívejte se z okna, u nás svítí sluníčko a celkově je pěkný den. Už toho hádání nechte. Mám naději, že si dovezu motorku svých snů a to je pro mě v tomto čase velká událost. Dokonce větší než jestli vyhraje Miloš nebo Karel. A vo vo vo tom to je!
Včera ve Zlínět taky svítilo sluníčko a celkem ažůro, tady poletoval sníh a dnes o samý bez sněhu, a s motorkou se pochlub, jsem taky zvědavý
červenej Elf
prouky napsal:
Ty taky myslím plácáš nesmysly...
jó, nejni nad konstruktivní kritiku, tý neni nikdy dost, tedy opravuju:
Morava - více nevěřících, většina dřela bídu s nouzí, a proto volí Zemana,
Morava - nežili a nežijí pracovití lidé, proto volí Zemana
protože jeho strana chce danit 25% oproti dnešním 21%, a proto volí Zemana
protože jsem na Moravě nikdy nežil, plácám nesmysly.
Omlouvám se všem Moravákům, děkuji LUKESI za upozornění
KUKY napsal:
Teď jsem koukal na Karla jak volil, ale jestli jsou lístky žluté a obálky bílé, tak Karel volil neplatně, protože do urny vhodil žlutý lístek .
rick napsal:
Naštěstí yuki fórařů je tak 100 a nás 3500,takže má Karlík šanci
Kolik si myslíš,že z těch 3500 lidí bude toho "Karlíka"volit?
Asi tak půlka z půlky,čili, 800-900,jsem optimista,i když je mi to úplně jedno,nelíbí se mi ani jeden,volim pro mě jen to menší zlo.
oranžová dvanáctka