Kamibart napsal:
Ta TerraForce je čistě cestovní silniční, nebo zvládne i menší zajížďku mimo.. jako třeba (údajně) Pirelli Scorpion Trail co navrhli pro Multistrádu ???
Mimo silnice se dá jezdit na všem, záleží na tom jak. Jinak si myslím, že na cestách typu šotolina nebude mít problém. Včera jsem s ní vyjel na louku a pokud s citem ovládáš plyn, tak to díky široké drážce jde dobře, dokonce to má i nějaký záběr. Při agresivní reakci na plynu se to samozřejmě smýká. Když to porovnám s konkurencí, tak předčí v off jízdě Annake 2, kterou jsme měli při testu KTM loni ve Slovinsku na 1190 R a proháněli se s ním na šotolinových cestách Slovinska.
Rudo, dej si mě do pořadníku, prosil bych jednu sadu TF na 1150GS - ochutnám :-)
Co mě nezabije, to mě zabije příště, až pojedu kolem
Chtel jsem zkusit E07 , ale asi okusim tyhle TERRY. Vypadaj fajnove.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak na stánku Mitas v Brně novinka Mitas TerraForce v rozměru na GS ke shlédnutí.
Těšíme se na Vás - tým Mitas
Jinak pře-Afrikováno,ale to se dalo čekat
Upravil joe dne 03.03.2016 08:10
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Byl jsme u tebe vypada to opravdu dobre ta TerraForce a potvrzuji je pre-Afrikovano, ja nasel 8 kousku Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
kubrt napsal:
To jsou silničky, radši zkus 08. Já jsem nazul desítky.
JJ, to vím. 08 mám teď nazutou a je smetená. Svoje si holka odsloužila, a dobře
Nakonec pujdu do 07 Dakar.
Upravil Kubrt dne 10.03.2016 20:30
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
kubrt napsal:
To jsou silničky, radši zkus 08. Já jsem nazul desítky.
JJ, to vím. 08 mám teď nazutou a je smetená. Svoje si holka odsloužila, a dobře
Nakonec pujdu do 07 Dakar.
Dej tam obyč.
Joe, proc?
Líp to drží jak na suchu, tak na mokru. Konstrukce u Dakarky je pevnější a tím je i celá pneumatika jako by tvrdší. Dakarku osobně doporučuji k cestám na konec světa a zpět
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Joe, proc?[/quote]
Líp to drží jak na suchu, tak na mokru. Konstrukce u Dakarky je pevnější a tím je i celá pneumatika jako by tvrdší. Dakarku osobně doporučuji k cestám na konec světa a zpět [/quote]
Na tohle jsem se chtěl zeptat, jestli stačí obyč, tak už to vim
Upravil cvrnda dne 10.03.2016 21:31
No taky potrebiji prezout,tak kdypak budou ty Mitas TerraForce?Zacina to byt akutni,slunicko vylezlo,a stejne tak i platno na pneu.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.