jezek napsal:
máš pravdu, mělo by se začít u těch darebáků, kteří úplatky berou.. A to jsou ti první paraziti o kterých píšeš... Češi.. Úředníci, kteří na rozdíl od Vietnamců ani neumí pozdravit, říkají si o úplatky na každém kroku a je jedno komu, jestli je to čech, vietnamec nebo indián.. Bohužel, tady tito nejsou skvělí ani ve své vlastní zemi.. Co se týče mafiánské struktury, tak před několika dny se zatýkalo úplně někde jinde a těm říkám pořádná mafie.. O vazbách na vietnamce nebyla nikde ani zmínka a snad jsem v souvislosti s politikou ani nikdy o žádné neslyšel.. To spíš na Rusko a jiné státy. Jak jsem napsal, tyto problémy jsou u každé národnostní skupiny.. Rozhodně je neobhajuji, nicméně tato trestná činnost je procentuelně u všech etnik žijících na území ČR takřka stejná a to do 1,2% (Moldavsko), 0,96% ( Vietnam), 0.91% (Rusko) atd. atd..
co se týče vysávání tohoto státu, opět se kloním k názoru, že trestná činnost vietnamců v případě obírání státu na daních, neplacení sociálního a zdravotního je v porovnání s jinými skupinami na velmi malé úrovni.. Tento stát okrádá daleko víc úplně někdo jiný..
ale v tomto končím debatu.. - nemá to smysl, tyto debaty jsou nesmyslné, a zaslepený oči neotevře..
Já bych radši šel jezdit na motorce a třeba právě po tom Vietnamu..
nikoho neurážím a ani to nemám v úmyslu, moje nevýhoda je v tom, že konrétně do této skupiny lidí víc prostě vidím..
krásný večer všem..
Moje nevyhoda je také v tom že do této skupiny lidí co tu páchá kriminalní činost až na těch pár tisíc děcek, kteří se na to teptve připravují vic vidím.
Na asii je nejkrásnější' to, že je v asii. Nevidím jediný dúvod a ani přínos pro evropu proč asii a asiaty importovat sem.
jezek napsal:
Já jsem se k tématu nechtěl vyjadřovat, ale nakonec.. třeba to dopomůže někomu udělt si konkrétnější obrázek.. Nebudu přednášet věci, které se mi dostaly z doslechu, ale nějaké osobní zkušenosti tu jsou..
... diky za definitivni tecku za celou aferou. K tomu uz neni potreba neco dodavat.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
to bohuzel ale vychazi z nejakeho podivneho, podle mne tezce pomyleneho svetonazoru, ze totalni blazny touzici po svetovlade (ktera je navic integrovana do koranu, sunny atd), MUZEME NEJAK IZOLOVAT DO VLASTNIHO STATU.
Nepodarilo se to u mohamedovy vznikajici rise, nepodarilo se to u osmanske rise, nepodarilo se to u musulinvaze do indie, nepodarilo se nam ubranit ani Konstantinopol, ani poradne Jeruzalem. A meli jsme co delat u Vidne.
Nakonec, i Treti rise + Sajuz byl dost expanzivni.
...i v cine delaji uyghurove potize...
Česky: Období chalífátu
tmave hranice za vlády proroka Mohameda, 622-632
svetlejsi hranice za vlády volených chalífů, 632-661
nejsvetlejsi hranice za vlády Umajjovců, 661-750
ja bych rekl, ze totalne ne-expanzivni ideologie, co touzi zustat za svymi hranicemi
klasika.. "byl jsem v mesite a dali mi tam dobrej caj, musi byt tedy hodni".
Petre.. bylo plno slusnych nacistu, stejne jako je plno "slusnych muslimu".
Problemem ale zustava to, co si RIKAJI MEZI SEBOU. To, co pises ty, je proste cista povrchnost. Pokud ti nevadi, ze o cesich mluvi islamofundaci jako o spine... je to tezke.
to same je ovsem vzit si v roce 1937 clena hitlerjugend. Je to OK? no ja nevim.
Nejde asi dost dobre srovnavat situaci pred ca 800-1000 lety a dnes. Dnes maji vlady pomerne slusne nastroje jak zamezit nechtenemu pohybu lidi. Treba v podobe stopky na udelovani viz a povoleni k dlouhodobemu pobytu. Tezko predpokladat, ze sem nektera z arabskych zemi posle armadu aby nas nasilne obsadila....
Viz treba krizacke vypravy.... Take neexpanzivni politika, ze...?
Zajimave je, ze treba Australie problemy s muslimy nema. A ze jich tam je pozehnane. Tam se proste musi zaradit. Pokud se jim to nelibi, mohou se kdykoliv vratit do sve domoviny, ale Australane jim jejich "vymozenosti" netrpi. Deti do skol MUSI nosit predepsanou iniformu, a to vcetne divek. Variace nejsou povoleny. Skolni dochazka je povina, a pokud dite nechodi, rodice se hodne rychle ocitnou ve vezeni. To same je to s burkami. Muslimske zeny ji musi odstranit napriklad na vyzvu policie.
V mesite jsem opravdu nebyl jen na "caji". Z vlastniho zajmu jsem tam byl mnohokrat na motlitebnim obradu, vedenem casto i v anglictine. Ze by tam nekdo nekoho k necemu popuzel jsem si nikdy nevsimnul.
Uprime je mi jedno co si mezi sebou o nas povidaji. Je to jejich vec. Ja si o nich take mohu povidat co chci. Vzhledem k tomu, ze si to povidaji jen "mezi sebou" k nim musis asi patrit
Mam mnoho opravdu dobrych pratel mezi muslimy. Nescetnekrat mi napriklad zcela nezistne pomohly a silne pochybuji, ze by pomahali a dlouhodobe se pratelelili s kymkoliv o kom si mysli, ze je "spina". Jsou to lide se kterymi se stykam treba i pres deset let. Jezdi ke me domu, ja k nim...
Proc by si zena nemohla vzit v roce 1937 clena Hitlerjugend? Opet jeji rozhodnuti, pravdepodobne poplatne one dobe... Kazdy ma pravo na svoji svobodu. O tom to cele je. To, ze se to nelibi tobe, te rozhodne neopravnuje ji kritizovat, ze se vdala za araba. Je to jen a jen jeji vec.
to petrs - to ale klidně může být, tady jde o to, na čí stranu by se pak tví kamarádi postavili, kdyby došlo na "lámání chleba".
Vzpomínám si na vyprávění Wericha o kamarádství s jedním Němcem, chodili spolu na ryby, Werich na jednom břehu, Němec na druhém a tak to šlo léta, a jednoho dne Werich volá a zdraví a odpovědí jsou mu výstřely z pistole, tuším, že to byl rok 1938!
A jeden příklad z nedávné minulosti- muslimové byli ještě před 50 lety v Kosovu menšinou, dnes nejenom že jí nejsou, ale i získali bez boje svůj vlastní stát.
To si myslím nám chtěl Hicks tak nějak svým originálním způsobem sdělit.
A pokud to někomu vadí, doporučuju trochu nadhledu!
Upravil barokar dne 24.06.2013 09:22
červenej Elf
v Austrálii jako snad v jediné zemi to vyřešili slušně a dle mého názoru vcelku gentlemansky..: proto asi ten rozdíl..:
Předseda vlády Kevin Rudd - Austrálie
Muslimové, kteří chtějí žít podle islámského práva Sharia, byli ve středu vyzváni, aby opustili Austrálii, čímž se vláda zaměřila na radikály ve snaze odvrátit možné teroristické útoky. Cituji:„Přistěhovalci, ne Australané, se musí přizpůsobit. Přijměte to, nebo odejděte. Jsem unavený obavami tohoto národa u toho, zda nejsme ohroženi nějakými jedinci či jejich kulturou. Od teroristického útoku na Bali jsme u většiny Australanů zaznamenali nárůst vlastenectví.“Naše kultura se vyvíjela během více než dvou století bojů, pokoušení a vítězství milionů mužů a žen, jež usilovali o svobodu. Mluvíme převážně anglicky, ne španělsky, libanonsky, arabsky, čínsky, japonsky, rusky, nebo jakkoli jinak. Tudíž, pokud se chcete stát součástí naší společnosti, naučte se jazyk! Většina Australanů věří v Boha. Není to žádný politický pravicový nátlak, ale prostý fakt, neboť právě křesťanští muži a ženy založili tento stát na křesťanských principech, což je jasně zdokumentováno. A je jistě vhodné, aby to bylo vyobrazeno na stěnách našich škol. Pokud vás bůh obtěžuje, navrhuji vám, abyste uvažovali o jiné části světa jako svém domově, neboť Bůh je součástí naší kultury. Vaši víru můžeme akceptovat, a nebudeme se ptát proč. Vše, co žádáme, je aby jste vy akceptovali tu naši a žili s námi v souladu a pokojném soužití. Tohle je naše země, naše půda a náš způsob života a dáme vám veškerou příležitost k tomu, abyste toho všechno mohli užívat. Ale jakmile jste si začali stěžovat, naříkat a remcat o naší vlajce, našich závazcích, naší křesťanské víře nebo našem způsobu života, velmi Vám doporučuji využít další přednosti naší skvělé australské svobody - právo odejít. Pokud jste nešťastní, odejděte. Nenutili jsme vás sem přijít. Požádali jste, abyste tu mohli být. Tak přijměte zemi, která přijala vás.“
Upravil jezek dne 24.06.2013 09:35
jezek napsal:
v Austrálii jako snad v jediné zemi to vyřešili slušně a dle mého názoru vcelku gentlemansky..: proto asi ten rozdíl..:
nevyresili... Petr S. samozrejme keca.. vice pozdeji.
v cislech:
1991: 147 000 slimanu
2006: 340 000
fotka z demosky tusim ze Sydney.. cerstva:
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jezek napsal:
fakt přesně nevím, jen mě zaujal text prohlášení, se kterým jsem ochotný se vcelku v určitých bodech ztotožnit..
Jezku.. je to hoax AFAIK:
http://www.hoax-s...eech.shtml17 cm
nie žeby na tom záležalo ale rieši sa tu ešte Katkina cesta okolo sveta alebo teraz sa tu hejtujú Moslimovia?
O týždeň budeme nenávidieť židov?
A čo krestania?
Zďaleka nie sú takí nevinní ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.
Potom možme začať nenávidieť Východoáziu a po nej Oceániu.
Vojna je mier
Sloboda je otroctvo
Nevedomosť je sila
live fast, die young be wild, have fun
raptor napsal:
nie žeby na tom záležalo ale rieši sa tu ešte Katkina cesta okolo sveta alebo teraz sa tu hejtujú Moslimovia?
O týždeň budeme nenávidieť židov?
A čo krestania?
Zďaleka nie sú takí nevinní ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.
Potom možme začať nenávidieť Východoáziu a po nej Oceániu.
Vojna je mier
Sloboda je otroctvo
Nevedomosť je sila
Nevydržel jsi, nevydržel jsi
Ale chybělo mě to
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jsem moc rád, že bylo toto vákno založeno, je to supr osvěta. Nechci a nebudu strkat hlavu do písku v rodné zemi. Není to o nenávisti, je to o prevenci.
já to vzdal...a až bude třeba pujdu a tu zbrań zvednu a nebud mlít na pantě ,nebo internetový hrdinství taky moc nemusím...takže dost kecu....ona se pravda ukáže časem..neb kecálistů co potom se posraly strachy jsem v životě už nekolikrát potkal
Upravil czunik dne 24.06.2013 11:14
http://czunici.ra...
dwar napsal:
Jsem moc rád, že bylo toto vákno založeno, je to supr osvěta. Nechci a nebudu strkat hlavu do písku v rodné zemi. Není to o nenávisti, je to o prevenci.
je to o koranem, hadithy (= tradice prokvoka Mohameda, tj. zaznamy o jeho cinech) a Sirou (zivotopis Mohameda) posvecenem a stimulovane nenavisti, supremacismu a otevrenemu nasili vuci nemuslimum.
17 cm
jezek napsal:
[quote]jiri_st napsal:
Kateřina ať si děla co chce, jeji volba...
Katarína ať si opravdu dělá co chce, ale za svoje peníze.. Netřeba to pořád opakovat.. Nikdo ji nebrání jejímu rozhodování, ale pokud ji pomůže někdo její sen splnit, měla by cítit určité závazky a povinosti.. Kdyby sbírala sponzorské dary na svatbu na dovolené v Egyptě, asi by nedostala motorku, peníze a mnoho dalších potřebných věcí.. Takže to co píšeš je sice pravda, ale v tomto konkrétním případě je to hloupost..
hicks napsal:
nevyresili... Petr S. samozrejme keca.. vice pozdeji.
v cislech:
1991: 147 000 slimanu
2006: 340 000
fotka z demosky tusim ze Sydney.. cerstva:
Nejsem si tak zcela jist v cem kecam... Nikde jsem preci nepsal, ze muslimu tam ubyva... Jen jsem psal, ze jich je tam "pozehnane".
To, ze se do skol musi nosit uniforma je fakt.
To, ze se muslimske zeny musi pro ucely indentifikace ukazat svoji tvar je take fakt... Tak fakt nevim v cem kecam.
czunik napsal:
já to vzdal...a až bude třeba pujdu a tu zbrań zvednu a nebud mlít na pantě ,nebo intrnetový hrdinství taky moc nemusím...takže dost kecu....ona se prvda ukáže časem..neb kecáůlistů co potom se posraly strachy jsem v životě už nekolikrát potkal
vzdal? tys v prvni rade mlel podobne nesmysly pramenici z neznalosti, jako tady PetrS. Ale na odpoved jemu potrebuju tak pul hodky... takze vecer
Je hrozne super ze se chces s nekym rezat... s radikalnim islamem to ale mas podobne jako s rakovinou.. NENI vhodne ho nechavat metastazovat a silacke reci, ze si pak jses schopen ustrelit hlavu jsou hardcore chlapacky, ale neni lepsi chemo + mensi operace predem?
17 cm
czunik napsal:
já to vzdal...a až bude třeba pujdu a tu zbrań zvednu a nebud mlít na pantě ,nebo intrnetový hrdinství taky moc nemusím...takže dost kecu....ona se prvda ukáže časem..neb kecáůlistů co potom se posraly strachy jsem v životě už nekolikrát potkal
vzdal? tys v prvni rade mlel podobne nesmysly pramenici z neznalosti, jako tady PetrS. Ale na odpoved jemu potrebuju tak pul hodky... takze vecer
Je hrozne super ze se chces s nekym rezat... s radikalnim islamem to ale mas podobne jako s rakovinou.. NENI vhodne ho nechavat metastazovat a silacke reci, ze si pak jses schopen ustrelit hlavu jsou hardcore chlapacky, ale neni lepsi chemo + mensi operace predem?
hicky, maslel jesme že je to poza a že jsi vcelku normálni, Ty jseš nemocnej...a víc neřeším
a jestli si myslíš že se tě zaleknou tady na internetu ,jsi větší srab než jsem si myslel..hubou je neporazíš..a jak jsem psal už nebudu řešit...**** nemocnej ti bude tvrdit taky že je zdravej..konec mojí diskuze na toto téma
Upravil czunik dne 24.06.2013 11:26
http://czunici.ra...
czunik napsal:
hicky, maslel jesme že je to poza a že jsi vcelku normálni, Ty jseš nemocnej...a víc neřeším
jo jasne, misto aby sis obhajil svuj nazor (stejne neobhajis, ale stejne .. tak klasicky ad hominem a pak s jekotem uteces.
Tak ti nevim, jestli ty mas u kanonu stat a porad ladovat, jestli bychom nemeli dohodnout kapitulaci predem
17 cm