vlk napsal:
Patrim medzi tych ktory Bohumila osobne nepozna, ale aj tak som tak trochu "presvedceny ze ho poznam" - z fotiek, prispevkov a z tohto pribehu-osudu, Videl, stretol som ho na niektorych akciach a mam ho za spravneho chlapa s kusom človečieho dobra. Pripojil som sa k ostatnym a poslal skromny prispevok. Je prijemne ze tato komunita "zabezpecila" zbierku s paradnym vysledkom - nech to padne na uzitok
ALE HLAVNE je fomozne ze ma Bohumil taku dusevnu podporu a ze vela priatelov, kamaratov, znamych a aj nas pre neho menej znamych na tohto chlapaka myslia a tym mu posielaju pozitivnu vieru ( ja uz v nu verim ), ze to vse dopadne co najlepsie a ze sa coskoro vrati do bezneho zivota a radosti z jazdy - proste k vsetkemu co ma rad (....klobasek, stamperlu, uzene .... )
to Bohumil - opat davam panacka na Tvoje zdravie
Vlk to napsal přesně tak jak to cítím já.Jen jako 100% abstinent si nemůžu dát panáka na Bohumilovo zdraví,ale o to víc mu držím pěsti,aby i tuto svou cestu dojel šťastně do cíle.
vevis napsal:
Tak i dnes dorazilo 1044kc!
Dnesni darciouglas,Alf-GS,Sinta77,Rummen1150,Raider,Racek.
Dárci:TOMTOM,Micak,MOONCZ,Jencek,Karlos,Simax,ScubyCHSTEPAN,ZOB,
vyky,vlk.
Takze Bohumile zaber!
Upravil vevis dne 24.10.2013 20:39
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak po navratu z dovoleny jsem zacal procitat novinky plus minus od doby me nepritomnosti, nejdriv jsem se zaradoval a nakonec, dopr..., zase trnu a pripijim at to dobre dopadne!
Bohusu, drz se! A vsichni tvy blizci taky! Maiali nel Fango!
Hrozne mi ta situace pripomina lonskej kveten.
Tata jednou takhle v nedeli rano odletel vrtulnikem, zastavilo se mu srdce a byl par minut v bezvedomi.
Navic teda mu doktori v Usti nedavali takrka zadnou sanci, byl to masakr. Po par dnech se probral a vypadal hrozne v pohode, jenze za dalsi dva dny mu vylezla horecka, dostal zapal plic, dusil se. Takze jsme prijeli na navstevu zbytecne, byl opet v umelem spanku. Kdyz ho po dalsich 3 dnech vzbudili, uz se vsechno jen lepsilo a dopadlo to tak, ze byl za mesic doma (s defibrilatorem pod kuzi) a dodnes je fit. S defibrilatorem prej neumre ani kdyby hodne chtel
Takze to vidim jasne, az Bohumila vzbudej, bude to uz jen lepsi. Telo se v umelem spanku HODNE regeneruje a infekce lekarum DOBRE leci
Pevně věřím, že se vše v dobré obrátí a ta pooperační infekce odezní. Bohumil je kus chlapa a před operací byl psychicky v pohodě - věděl, že to bude "boj". Na to, že to bude hodně náročná (a časově dlouhá) operace, a že můžou nastat komplikace byl připravený. Ještě dva tejdny před operací přijel na motorce na návštěvu a probírali jsme to. Já na 100% věřím, že to "rozchodí"
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Přesto ze sbirka uz oficialne skoncila,tak dnes prisli dalsi penize a vim,ze jeste neco ma dorazit.Protoze v soucasne dobe nikdo nevi,kdy bude realne penize predat,tak bych jeste chvili pockal na opozdene platby a pak uvidime co dal.Predpokladam,ze bych celou castku preposlal na ucet nejakemu dobremu Bohumilovu kamaradovi a zaroven respektovanemu clenu fora(napada me Tonda,MilanV atd.).A ten by az to bude zdravotni stav umoznovat penize jmenem fora predali.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Přesto ze sbirka uz oficialne skoncila,tak dnes prisli dalsi penize a vim,ze jeste neco ma dorazit.Protoze v soucasne dobe nikdo nevi,kdy bude realne penize predat,tak bych jeste chvili pockal na opozdene platby a pak uvidime co dal.Predpokladam,ze bych celou castku preposlal na ucet nejakemu dobremu Bohumilovu kamaradovi a zaroven respektovanemu clenu fora(napada me Tonda,MilanV atd.).A ten by az to bude zdravotni stav umoznovat penize jmenem fora predali.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."