Myslím , že vše je úplně jinak. Ukrajinu řídí včetně Porošenka lidé s občanstvím Izraele , Švýcarska, Ameriky. Zkrátka Jude. Uvádějí to některé weby. Samému se mi to nechce věřit.
Upravil Olin dne 24.02.2015 12:25
Až na niektore male nezrovnalosti je to celkom vystižne! http://www.aktual...n=HP-new2#... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Len tak, už tu mame aj ochrancov mieru! http://www.aktual...n=HP-new2# čoskoro budu aj u vas len treba odpratať mr. Presidenta, najlepšie novým zákonom!
Upravil JRM66 dne 25.02.2015 22:56
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Od bluesbery
Datum 01. February 2015
Předmět RE: Kyjev
Odhal se zbabelce... pak muzem diskutovat.
Milý modrý STbáčku, Tvé praktiky znám od dob, kdy mě tobě podobní vyhrožovali. Nikdy jsem nikoho neprásknul, neprásknu ani sebe, mě nezajímá ničí totožnost, mě zajímá názor. Jako tramp ti můžu opakovat to co tady už napsali jiní. Kdo mě má znát, ten mě zná, tj kamarádi Po tom co tady předvádíš bych se styděl mít takového kamaráda, takže přestaň psát PMa nediskutuj když nechceš. Budu brečet aspoň do zítřka :-)))) Jinak - plním co jsem slíbil, chlap má držet slovo.
bluesbery napsal:
bobeGS, ty jsi evidentně vylízaná makovice, jinak nemám co dodat..
Buď tak laskav a nesuď podle sebe, nedíváš se do zrcadla, tyhle praktiky bývalých soudruhů mám přečtené, nemáš co dodat? Kde nic není ani smrt nebere :-)))))
No, Oskara za to asi nedostane ale na par litrů vodky za honorář bude.
Kdypak se objeví podobný blábol o vraždě Němcova. Řekl bych že Kremelské ateliéry už obdržely scénář.
Upravil Zdenal RT dne 01.03.2015 10:59
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
Kdypak se objeví podobný blábol o vraždě Němcova. Řekl bych že Kremelské ateliéry už obdržely scénář.
Jo hoši , rychle se zabývejme Němcovem. Je to ruská kauza. To že nějaký mladík postřílel v USA osm svých příbuzných je tak nějak v rámci Ameriky normální.
Mas pravdu, Trojska valka taky zacala kvuli vagíne...
Prosímtě přečti si o tom něco.... :-)))
Bobe, zalez do zemljanky a uz prosim te mlc ...
Nejsem jako ty naštěstí - jak osobnostně, tak v oblasti bydlení, tož tak. Hezký den tobě i dalším podobným h..ym l...m. :-)))
Co kdybys místo psaní PM a nadávání ostatním projevil svou hlubokou inteligenci a oslňující znalosti a napsal nám něco o Kyjevu a poučil nás? Nebo už nevíš nic zajímavého?
Upravil bobGS dne 01.03.2015 13:12
Jo hoši , rychle se zabývejme Němcovem. Je to ruská kauza. To že nějaký mladík postřílel v USA osm svých příbuzných je tak nějak v rámci Ameriky normální.
Jasně Oline. Přece se nebudem zabývat politickou vraždou Putinova kritika když se v Usa stala nějaká rodinná tragédie, to da rozum.
Tak mimochodem, neuvažuješ o změně léků. Ty z Kremlu ti evidentně nedělají dobře.
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
Jasně Oline. Přece se nebudem zabývat politickou vraždou Putinova kritika když se v Usa stala nějaká rodinná tragédie, to da rozum.
Tak mimochodem, neuvažuješ o změně léků. Ty z Kremlu ti evidentně nedělají dobře.
Jasně,vraždou Putinova kritika se zabývejte jak chcete.Stejně Vám to bude houby platné...
Každý soudný člověk ví, že z východu nikdy nic dobrého nevzešlo (teda snad kromě střelného prachu z Číny). Docela mě překvapují některé názory na, z mého pohledu, „výběrovém“ fóru.
Holt je vidět, že propagandu a infiltraci mají rudí hoši zvládnutou skvěle.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
Zdenale - no vidíš, už by jsi měl založit nové vlákno Němcov.
Doufám , že z těch názorů nebudu muset na elektrošoky, když ty léky z Kremlu mi nedělají dobře.
Upravil Olin dne 01.03.2015 17:28